Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Lucjan niezalogowany
2 maja 2025r. o 15:38
To wszystko nieprawda bo związek jest tak ''uczciwy'' i ,,kryształowy'' jak ja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 aus Deutschland niezalogowany
2 maja 2025r. o 15:47
~~Lucjan napisał(a): To wszystko nieprawda bo związek jest tak ''uczciwy'' i ,,kryształowy'' jak ja.

Lucjan bracie , o kościele katolickim zapomniałeś, musi przez twoją wrodzoną skromność . Wyście razem z Ojcem Dyrektorem Polskę uratowali.
~~Lucjan niezalogowany
2 maja 2025r. o 15:53
Tylko nie udało mi się uratować Wizowa i dzisiaj i z tego jest mi wstyd .
~~Lucjan -solidarność niezalogowany
2 maja 2025r. o 21:11
Jestem Polakiem i Europejczykiem,
dlatego przed moim domem dumnie powiewają dwie flagi.
Urodziłem się i wychowałem na polskiej historii mojej rodziny. Mówię polskim językiem, miałem polskich przodków, mieszkam w Polsce i jej zawdzięczam wychowanie i wykształcenie. Służyłem i walczyłem w jej imieniu, dla jej bezpieczeństwa i stabilności, dla godnego życia wszystkich naszych obywateli.
1 maja 2004 roku Polska stała się członkiem Unii Europejskiej na mocy Traktatu akcesyjnego z 16 kwietnia 2003 roku.
Dla mnie to ważna data, która zwieńczyła pragnienia wielu pokoleń Polaków. Staliśmy się obywatelami europejskiej rodziny wolnych ludzi, których siłą i łączącą ideą jest demokracja, godność i prawa człowieka oraz partnerstwo gospodarcze i polityczne. Było to ostateczne zerwanie z postanowieniami Jałty, które zdradziecko podporządkowały Polskę wpływom Związku Radzieckiego.
Jestem, więc Europejczykiem, członkiem wspólnoty celów i wartości, która zapewnia bezpieczny, nawet w obliczu zagrożenia wojną i przemocą, rozwój mojego również kraju. Obywatelem Europy wolności, demokracji i wspólnego rynku. Europy bez granic, szanującej wszystkie narody, orientacje, religie, kolory skóry i poglądy ludzi.
Jestem Polakiem i Europejczykiem, tak też udekorowałem dom, w którym bezpiecznie mieszkam. Jest tu zieleń i zwierzęta, miłości i otwarte drzwi dla wspólnych wartości.
Będę go bronił przed putinowcami, faszystami, dyktaturą PiS, kościelną krucjatą wstecznictwa, kłamstwem i niewolą ludzi oraz myśli.
Te flagi prezentują moje przywiązanie do europejskich tradycji, prawdy, życzliwości i szacunku dla każdego uczciwego człowieka oraz pogardę dla do niedawna okupacyjnej partii patologii i symulacji, partii panowania wszechobecnej propagandy kłamstwa i okradania Polaków z godności.
~~Perłowoszary Koleus niezalogowany
2 maja 2025r. o 22:18
ale się ktoś ,naprodukował
~~Żółtawozielony Orlik niezalogowany
2 maja 2025r. o 22:56
~~Perłowoszary Koleus napisał(a): ale się ktoś ,naprodukował

Nikt się nie naprodukował , to Twoje brednie wymyślone , i jako Lucjan przekazane
~~Lucjan sygnalista niezalogowany
3 maja 2025r. o 14:00
JAK TEN KTOŚ W CIĄGU 24 GDZIN NIE ODSZCZEKA TYCH PASZKWILI TO ZGŁASZAM TO DO PROKURATURY BO NIE POZWOLĘ BY JAN PISAŁ W MOIM IMENIU.
Nie po to stałem na barykadach i nie po to strajkowałem by teraz czytać to co jest całkowicie niezgodne z prawdą i uderza w moje ,,wartości'' .
~~Jurek z Niemców niezalogowany
3 maja 2025r. o 14:09
~~Lucjan sygnalista napisał(a): JAK TEN KTOŚ W CIĄGU 24 GDZIN NIE ODSZCZEKA TYCH PASZKWILI TO ZGŁASZAM TO DO PROKURATURY BO NIE POZWOLĘ BY JAN PISAŁ W MOIM IMENIU.
Nie po to stałem na barykadach i nie po to strajkowałem by teraz czytać to co jest całkowicie niezgodne z prawdą i uderza w moje ,,wartości'' .

Przez wrodzoną skromność Rydzyka piminąleś bracie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza