Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Lucjan sygnalista niezalogowany
3 maja 2025r. o 14:30
Przecież nie będę mu wypominał że okradł mnie z kasy jaką dałem na cegiełki by kolebkę ratować a on bezczelnie mnie wydymał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Na pozór niezalogowany
3 maja 2025r. o 16:58
~~Lucjan sygnalista napisał(a): Przecież nie będę mu wypominał że okradł mnie z kasy jaką dałem na cegiełki by kolebkę ratować a on bezczelnie mnie wydymał.

Jedyny „sygnalista” Jasiowy , to ten co całą rodzinę obsmarował na żwirowni, Jasiowi taki kolega pasuje
co zapyta , ten odpowie z dodatkiem pasującym , do
frustrackich fantazji Jasiowych

~~Koniczyna trójlistna niezalogowany
3 maja 2025r. o 17:02
O kim ty piszesz ? Co ty taki tajemniczy?
Pokaż że masz ,,jajca'' a nie wydmuszki. Hehehehe
~~ niezalogowany
3 maja 2025r. o 17:16
Frajera dusi złość że chciałby Jasia spróbować ukąsić a nie ma jak wiec wypisuje tu swoje wys-sr-wki. Do kąta bucu i trzym krótko mordę.
~~obserwator amator niezalogowany
3 maja 2025r. o 17:42
Czy to czasem nie Lucjan obsmarował publicznie bratanka? Hehehehe
Ten gościu nie zna hamulców. Unikać typa jak ognia.
~~Znajomy znad Bobru niezalogowany
3 maja 2025r. o 18:06
Sygnalista , Sygnalista sprzedał rodzinę za srebrników
trzysta , pomocy od typa nigdy nie otrzyma , bo takich
tumanów Jasiu nadal dyma..
~~ niezalogowany
3 maja 2025r. o 18:11
Nadal nie wiem kto jest tym sygnalistą? Komuś tu jaj brakuje . A więc wychodzi na to że to zwykły frajer potrafiący tylko walić z anonima i nie piszący nic konkretnego robiąc tym samym z siebie błazna.
~~ niezalogowany
3 maja 2025r. o 18:33
Węszy , szuka Sygnalista co srebrników dostał trzysta , choć rodzina rzecz najświętsza , trzyma z Jasiem
głupi pętak , na żwirowni opowiadał co to w życiu
już posiadał , kłamie /łże nasz Sygnalista licząc na następne trzysta …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza