Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność , kościół PiS a kwota wolna

22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 21:55
a ty w końcu już po apostazji czy nadal ochrzczony?

tak na ''wszelki wypadek '' :D

a może jakiś przechrzta z ciebie ?

taki ''ni pies ni wydra'' :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
20 marca 2021r. o 22:05
skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )

Dwa razy Cię przestrzegałem NIE ZACZEPIAJ ! .
Marzysz o "sakramencie " od panaM ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Bladoczerwony Wiciokrzew niezalogowany
20 marca 2021r. o 22:21
PanM napisał(a):
skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )

Panie M to jakaś publiczna deklaracja LGBT?
~~Bladoczerwony Wiciokrzew niezalogowany
20 marca 2021r. o 22:23
PanM napisał(a):

Odpowie pan na pytanie po co ochrzcił pan dzieci czy już hipokrytowi argumenty upadły?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 marca 2021r. o 22:31
Dobra , dobra Przemo. Koncentrujesz się na drobiazgach , a belki w oku nie widzisz .

Co lepsze , Wolny Rynek prywaciarzy żydowskiego noblisty Friedmana , czy interwencjonizm państwowy Obajtka stosowany w USARELU w 28 ubiegłego stulecia ? Z tego co wiem . Lemingi chwytają za łopatę , jak ja za wiertarkę , a zarządcy Folwarku Orwella mówią , jak ma być . Powiedz mi więc Przemo ... co preferujesz ... interwencjonizm państwa w kwotę wolną , czy wolny rynek , gdzie grupa s...ku... rwysynów ma prawo do kreacji i produkcji pieniądza ?

Uzurpowane prawo ...

Lata temu mówiłem Ci Przemo o tematach zastępczych ... borykaj się dalej z takowymi . Istoty rzeczy nigdy nie dojdziesz .

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 22:31
zapytaj korniszona czy on jeszcze tu śmiga jako ochrzczony ...

bo mnie zaczepia ale na pytanie nie odpowiada...:D

już siedzi w norze...:D
11445
PanM
20 marca 2021r. o 22:36
~~Bladoczerwony Wiciokrzew napisał(a):
PanM napisał(a):

Odpowie pan na pytanie po co ochrzcił pan dzieci czy już hipokrytowi argumenty upadły?

Przedstaw się ładnie z imienia i nazwiska a dostaniesz odpowiedź.
Anonimowi -- spadaj bucu.[img=1616276163_3nuxwfh.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 marca 2021r. o 22:46
Horus napisał(a): zapytaj korniszona czy on jeszcze tu śmiga jako ochrzczony ...

bo mnie zaczepia ale na pytanie nie odpowiada...:D

już siedzi w norze...:D

Parówa przestań pier...dolić . Bardzo cipie płosze :)

Wszendzie ... pyłno na fołum , łomanum w Bolesławcu.

Mam ostatnie dwa cele w życiu do zrealizowania ... z wolnego wyboru , jaki przydzielił mi Stwórca ... mianowicie odwieść Lucjana od szczepienia i Przema od tzw . Wolnorynkowej gospodarki , noblisty żyda Friedmana .

Parówa może pójdziesz do jakiej prokuratury ... najbliższej i opowiesz jak głupa w necie obrażają .

Proszę ciebioto :D

Dopisane 20.03.2021r. o godz. 22:46:

Pannazdzieckiem napisał(a): Dobra , dobra Przemo. Koncentrujesz się na drobiazgach , a belki w oku nie widzisz .

Co lepsze , Wolny Rynek prywaciarzy żydowskiego noblisty Friedmana , czy interwencjonizm państwowy Obajtka stosowany w USARELU w 28 ubiegłego stulecia ? Z tego co wiem . Lemingi chwytają za łopatę , jak ja za wiertarkę , a zarządcy Folwarku Orwella mówią , jak ma być . Powiedz mi więc Przemo ... co preferujesz ... interwencjonizm państwa w kwotę wolną , czy wolny rynek , gdzie grupa s...ku... rwysynów ma prawo do kreacji i produkcji pieniądza ?

Uzurpowane prawo ...

Lata temu mówiłem Ci Przemo o tematach zastępczych ... borykaj się dalej z takowymi . Istoty rzeczy nigdy nie dojdziesz .

Przemo :).

Proszę o odpowiedź na pytanie , co wolisz ?

Nie śpiesz się :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza