skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )
PanM napisał(a):skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )
Dwa razy Cię przestrzegałem NIE ZACZEPIAJ ! .
Marzysz o "sakramencie " od panaM ?
PanM napisał(a):skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )
~~Bladoczerwony Wiciokrzew napisał(a):PanM napisał(a):skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )
Odpowie pan na pytanie po co ochrzcił pan dzieci czy już hipokrytowi argumenty upadły?
Horus napisał(a): zapytaj korniszona czy on jeszcze tu śmiga jako ochrzczony ...
bo mnie zaczepia ale na pytanie nie odpowiada...:D
już siedzi w norze...:D
Pannazdzieckiem napisał(a): Dobra , dobra Przemo. Koncentrujesz się na drobiazgach , a belki w oku nie widzisz .
Co lepsze , Wolny Rynek prywaciarzy żydowskiego noblisty Friedmana , czy interwencjonizm państwowy Obajtka stosowany w USARELU w 28 ubiegłego stulecia ? Z tego co wiem . Lemingi chwytają za łopatę , jak ja za wiertarkę , a zarządcy Folwarku Orwella mówią , jak ma być . Powiedz mi więc Przemo ... co preferujesz ... interwencjonizm państwa w kwotę wolną , czy wolny rynek , gdzie grupa s...ku... rwysynów ma prawo do kreacji i produkcji pieniądza ?
Uzurpowane prawo ...
Lata temu mówiłem Ci Przemo o tematach zastępczych ... borykaj się dalej z takowymi . Istoty rzeczy nigdy nie dojdziesz .
Dobranoc :)
Zastosowana autokorekta