PanM napisał(a):~~Bladoczerwony Wiciokrzew napisał(a):PanM napisał(a):skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )
Dwa razy Cię przestrzegałem NIE ZACZEPIAJ ! .
Marzysz o "sakramencie " od panaM ?
Odpowie pan na pytanie po co ochrzcił pan dzieci czy już hipokrytowi argumenty upadły?
Przedstaw się ładnie z imienia i nazwiska a dostaniesz odpowiedź.
Anonimowi -- spadaj bucu.[img=1616276163_3nuxwfh.jpg]
PanM napisał(a):~~Bladoczerwony Wiciokrzew napisał(a):PanM napisał(a):skorn napisał(a): Wielcy przeciwnicy religii, ale jak już zaaplikują dzieciom komplet sakramentów ; )
Dwa razy Cię przestrzegałem NIE ZACZEPIAJ ! .
Marzysz o "sakramencie " od panaM ?
Odpowie pan na pytanie po co ochrzcił pan dzieci czy już hipokrytowi argumenty upadły?
Przedstaw się ładnie z imienia i nazwiska a dostaniesz odpowiedź.
Anonimowi -- spadaj bucu.[img=1616276163_3nuxwfh.jpg]
Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a):[img=1616308969_yscuyl1.jpg]
Parówa może pójdziesz do jakiej prokuratury ... najbliższej i opowiesz jak głupa w necie obrażają .
Horus napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a):[img=1616308969_yscuyl1.jpg]
Parówa może pójdziesz do jakiej prokuratury ... najbliższej i opowiesz jak głupa w necie obrażają .
Parówa tradycyjnie po...pier...doliłłeś cytaty :D
Ale jedno trzeba przyznać na twoją korzyść , nie dasz się zaszczepić na koronaświrusa i tak trzymać. Nawet takiego leminga , jak ty ( małą literą celowo :) ) ... to duży mój sukces dydaktyczny :D
Ale wracając do muzy :
Solówę obcinają w każdym radiu ... ta rozmowa gitar ... wycinana jest , a w to miejsce wklejana jest propaganda koronaświrusa ( obecnie ... drzewiej była inna propaganda :) )
O czym możemy pogadać Parówa ? ... o pedofili w KK ?
Nie szukam przyjaciela , szukam już teraz zdrowego rozsądku , o którym pisał Bułhakow i Sapkowski , ale nie Volter :)
Cham i prostak pyta , a Przemo nie zaprzecza :D