Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Różowoczerwona Jeżówka niezalogowany
1 października 2020r. o 18:00
Dlaczego religia jest ważna?
Warto posłuchać:

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brzoskwiniowa Godecja niezalogowany
1 października 2020r. o 18:09
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Izabelowa Bylica napisał(a): ...

Qurde co raz bardziej podoba mi się ta dysputa . Dołączają Mądrzy Ludzie :)

Mądrzy Ludzie , to nie było do Ciebie Janusz :D

Gdzież bym śmiał Cię obrażać :D

więc po co tu wchodzisz? chcesz zaniżyć poziom czy jak zwykle zrobić z tematu ''szambo''?
bo jak widzę nie potrafisz żyć bez kolejnych zaczepek?
~Szarawozielony Złotlin niezalogowany
1 października 2020r. o 18:38
Religia jest potrzebna, salki są potrzebne, pis_da jest potrzebna.
Chleba i igrzysk potrzeba.
1 października 2020r. o 18:39
intymne stosunki to ty masz z rychem
spałeś z nim o czym sam nie omieszkałeś poinformować całego forum
z tego wniosek że Swieta ''wzbogacona o twoje 20 zł :] pojechała do domu ''zarobiona'' :]
~~Pomidorowy Wiciokrzew niezalogowany
1 października 2020r. o 18:44
Znowu mnie wquwiłeś Głupia Papugo ... rozmawiam sobie spokojnie ze Lnem i Przemem i z innymi dyskutantami , aż tu nagle wyskakuje Falco , vel Horus Bezimienny z szambem w głowie ... musiałem restartować routera :D ... aby wrócić do piwka : Ale zaraz wracam do Panny :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 października 2020r. o 18:50
No i jestem :) Bądź szczery bogu , kto Cię zklinował ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Płoworudy Enkiant niezalogowany
1 października 2020r. o 19:21
~~Brzoskwiniowa Godecja napisał(a):

Jak widzę wpisy tego Panny przestaję się dziwić że stracił znajomych i dzisiaj nikt nie chce się z nim wdawać w dyskusje. Piszący że jego wpisy to szczyty chamstwa i głupoty ma sporo racji. Mnie tylko nie dziwi jego nienawiść do Horusa bo nadal odczuwa ból po tym jak tu go przepraszał co zresztą robił zasłużenie.

Ups, Horus, nick ci się nie zmienił :) i dziś masz ten sam co wczoraj kiedy udawałeś kogoś innego :).
1 października 2020r. o 20:38
ależ skąd...
zmieniłem sobie...:]
nie widać?

i dla ścisłości -pytania kierowałem tylko w stronę ''lnu''

i chociaż ''indoktrynał'' pisze normalnie ...bez wyzwisk jakie cechują tu pewnego ''mistrzunia'' :]

Horus to jego ''życie'' ...ostatnio nawet o trzeciej w nocy o mnie myślał co potwierdził w swoim wpisie...hahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.