qwax -
Profesorowie mają różne opinie , powtórzę to co Tobie poleciłem abyś przeczytał i jedną z ostatnich wypowiedzi prof Guta .
W maseczki powinni zostać zaopatrzeni wszyscy pracownicy mający szeroki kontakt z innymi ludźmi. Powinniśmy nosić maseczki zawsze, gdy czujemy, że możemy zarażać innych. Chronimy też siebie – mówi dr n. med. Tadeusz Jędrzejczyk, ekspert zdrowia publicznego, dyrektor Departamentu Zdrowia w Pomorskim Urzędzie Marszałkowskim.
Tego nie zauważyłeś tylko autorkę wywiadu .
Robisz zarzuty że wykonuje jakieś tam polecenia , a co Ty robisz mówisz dokładnie to co Brauny i inni z Konfederacji , jak to się nazywa ? -hipokryzja .
M21W2 napisał(a): qwax -
W maseczki powinni zostać zaopatrzeni wszyscy pracownicy mający szeroki kontakt z innymi ludźmi. Powinniśmy nosić maseczki zawsze, gdy czujemy, że możemy zarażać innych. Chronimy też siebie – mówi dr n. med. Tadeusz Jędrzejczyk, ekspert zdrowia publicznego, dyrektor Departamentu Zdrowia w Pomorskim Urzędzie Marszałkowskim.
Tego nie zauważyłeś tylko autorkę wywiadu .
Robisz zarzuty że wykonuje jakieś tam polecenia , a co Ty robisz mówisz dokładnie to co Brauny i inni z Konfederacji , jak to się nazywa ? -hipokryzja .
I to jest dowód na to, co ty widzisz - widzisz to co ci pasuje ;)
Zauważyłem tego "eksperta"
qwax_ napisał(a):
Ale wytłumacz mi kto jest w tym artykule tym "autorytetem"
Występują tam dwa nazwiska:
1. Katarzyna Pinkosz - dziennikarka medyczna
2. Tadeusz Jędrzejczyk - lekarz i głównie urzędnik państwowy
To są ci fachowcy w dziedzinie covidu? ;)
I nie robię nic, co mi jakieś Brauny mówią - robię to, co mi nakazuje rozsądek i logiczne myślenie. Bez maski chodzę prawie od początku "pandemii" - włącznie ze sklepami. Prawie, bo na początku też wierzyłem w ich skuteczność.
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
qwex - ja bym tak samo postępował jak Ty gdyby nie to co mówi zdecydowana większość specjalistów maseczki nie chronią mnie , chronią innych przede mną jakbym był zakażony .
Należę do tych co nie chcą aby ktoś mógł kiedyś cierpieć przez moją nieodpowiedzialność .
Zakładam że to co mówił prof. Gut jest logiczne dlatego maseczki jednorazowe lądują po użyciu w piecu , wielorazowego użytku po każdorazowym użyciu w zamkniętym plastikowym pojemniku i do prania .
Jeżeli masz w rodzinie seniorów a tym bardziej schorowanych powinieneś z szacunku dla nich zastosować się do zaleceń .
Nie życzę Tobie aby doszło do tego aby ktoś Ciebie przeklinał za to że cierpi z Twojego Powodu .
Piszesz że myślisz logicznie , gdzie ta Twoja logika , ja widzę uparciucha z jedynie słusznym poglądem .
Harvard, Oxford, Stanford i inne najlepsze światowe uczelnie. Całe szczęście, że napisali tylko list. W dzisiejszym obrazkowym społeczeństwie, raczej się nie przebiją.
Wypraliście już swoje tygodniowe maseczki? :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.