Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jesteśmy w żółtej strefie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 października 2020r. o 15:57
Horus napisał(a): inaczej zaśpiewasz jak ''pies '' cię za dupeczkę chyci...

i ciach ...trzeba będzie załatwiać ''chwilówkę '' u bociana bo kolejny urzędas przyjdzie i ci telewizorek opieczętuje na poczet grzywny...

gościu ...ty naprawdę wierzysz ze ja ci wierzę że będziesz po sklepach biegać bez maski?

naiwniaku...będziesz zakładał maseczkę jeszcze zanim wyjdziesz z domu ...

''kozaczenko'' się znalazł...hahaha

Mam wrażenie , że " kozaczenko " z Kozakiewiczem Ci się pomylił Głupia Papugo :D

Perły przed wieprze , że nie wszyscy to lemingi , a już na pewno nie Ksawery .

ps . misiu ... kogo jeszcze chciałbyś do siebie zrazić ? :)

... pyknij mi sesemesa , a na uszko powiem Ci misiu , co o Tobie myślę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
11 października 2020r. o 16:00
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
a qwax?
qwaksik pójdzie w ''zaparate''

qięc qwaksiku szykuj portfel...hahaha

Szykuj portfel? Za co? Za brak maski? Powtarzam ci raz jeszcze - na to nie ma paragrafu.

''dajcie mi człowieka a znajdę paragraf''
znasz to?
nie?...to poznasz...:]

Ale jako znany antysytemowiec będziesz robił to niechętnie ;)

a twój koleżka?...on też robi to ''niechętnie''?

ile ty masz lat qwaxiku?...bo z wpisów wnioskuję że albo zbyt mało by pojąć proste sprawy albo zbyt szybko zakończyłeś edukację stąd pewne braki w pojęciu tak prostej sprawy że walka z ''systemem '' nie polega na łamaniu wprowadzonego prawa...

to że ''prawo'' może być idiotyczne nie znaczy że masz z siebie robić idio.tę pchając się samemu pod ''topór''
ALE RÓB TO ...MAM Z CIEBIE NIEZŁĄ ''POLEWKĘ'' :]
ty bolesławiecki ''braunie'' :]

ale skoro nie podoba ci się noszenie maseczek dlaczego nie skrzykniesz kilku kumpli, znajomych i nie zorganizujesz w Rynku pikiety przeciwko tym którzy narzucają ci ten nakaz?
pokaż jakim jesteś zagorzałym wrogiem tych co noszą maseczki ...;)

ach ty ''kanapowy ''antycovidowcu ...hahaha

~~Brzoskwiniowa Godecja niezalogowany
11 października 2020r. o 16:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a):

... pyknij mi sesemesa , a na uszko powiem Ci misiu , co o Tobie myślę :)

Pyknąć to ty sobie możesz Swietłanę .
Co? naszki ci falują że teraz po cichu , by nikt nie widział chcesz popisać się swoim chamstwem?
Chamie niemyty
~~Czerwonobrunatny Bratek niezalogowany
11 października 2020r. o 16:09
Ale po co się wylogowywałeś? :D
13926
qwax_
11 października 2020r. o 16:11
Horus napisał(a):
to że ''prawo'' może być idiotyczne nie znaczy że masz z siebie robić idio.tę pchając się samemu pod ''topór''

Zgoda, jeśli prawo jest idiotyczne, to i tak nie zwalnia to z przestrzegania tego prawa.
Ale nie ma ŻADNEGO prawa nakazującego wszystkim noszenie maseczek!!
Takiś "mondy" od szkiełka i okoprress, a nie wiesz tego??
Podaj podstawę prawną - konkretny paragraf (konferencja prasowa ministra i komendanta policji to nie jest prawo!!) ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Jaskrawożółty Bieluń niezalogowany
11 października 2020r. o 16:23
Niestety ślepo wykonujący polecenia nieuków z pisu nie będą się tłumaczyli tylko karali a jak wam się nie podoba to do sądu który w zasadzie jest opanowany przez namiestników pisu. Żadne stawianie się nic nie da bo jak u Pawlaka sprawiedliwość musi być po stronie pisu. Ci niedouczeni ludzie najpierw ogłosili koniec pandemii i rozluźnili całkowicie dyscyplinę związaną z korona wirusem , przespali okres względnego spokoju i czekali na cud , a teraz jak zwykle winna wszystkiemu opozycja.
~~Jaskrawożółty Bieluń niezalogowany
11 października 2020r. o 16:23
Niestety ślepo wykonujący polecenia nieuków z pisu nie będą się tłumaczyli tylko karali a jak wam się nie podoba to do sądu który w zasadzie jest opanowany przez namiestników pisu. Żadne stawianie się nic nie da bo jak u Pawlaka sprawiedliwość musi być po stronie pisu. Ci niedouczeni ludzie najpierw ogłosili koniec pandemii i rozluźnili całkowicie dyscyplinę związaną z korona wirusem , przespali okres względnego spokoju i czekali na cud , a teraz jak zwykle winna wszystkiemu opozycja.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 października 2020r. o 16:33
~~Czerwonobrunatny Bratek napisał(a): Ale po co się wylogowywałeś? :D

bogu :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza