M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): pisać o tobie?
przecież ty sam najczęściej o sobie piszesz...
i zawsze w tle twoja ''walka z komuną''...;)
Nie wstydzę się tego co robiłem
A może nie kawusia tylko strach , przecież według Ciebie żyjemy w czasach dyktatury , reźim pisowski szykuje obozy internowania .
a nie pisałem wcześniej ?
zawsze w tle twoja ''walka''
''ty '' uczestniczyłeś ...hahaha
i co z tego?...co ''wywalczyłeś''?...marną emeryturkę i garść błyskotek które zapewne co wieczór polerujesz by rdza która dzisiaj żżera logo ''s'' nie pokazała się na tych świecidełkach ...
Lucjan ...ty masz swoje albumy ze zdjęciami z przeszłości a ja współczesnych mi znajomych ...
piszesz o moim ''strachu''?
to dlaczego ja byłem na tych manifkach a ty nie ?
Lucjan ...to ciebie pożera strach ...strach że po upadku legendy ''s'' twoja też runie...;)
marzą ci sie obozy internowania jak widzę ...
kogo byś tam ty osobiście zamykał ?
coś mi się widzi że Przemka i mnie ...
''bojowniku'' pisowski :]
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): pisać o tobie?
przecież ty sam najczęściej o sobie piszesz...
i zawsze w tle twoja ''walka z komuną''...;)
Nie wstydzę się tego co robiłem
A może nie kawusia tylko strach , przecież według Ciebie żyjemy w czasach dyktatury , reźim pisowski szykuje obozy internowania .
a nie pisałem wcześniej ?
zawsze w tle twoja ''walka''
''ty '' uczestniczyłeś ...hahaha
i co z tego?...co ''wywalczyłeś''?...marną emeryturkę i garść błyskotek które zapewne co wieczór polerujesz by rdza która dzisiaj żżera logo ''s'' nie pokazała się na tych świecidełkach ...
Lucjan ...ty masz swoje albumy ze zdjęciami z przeszłości a ja współczesnych mi znajomych ...
piszesz o moim ''strachu''?
to dlaczego ja byłem na tych manifkach a ty nie ?
Lucjan ...to ciebie pożera strach ...strach że po upadku legendy ''s'' twoja też runie...;)
marzą ci sie obozy internowania jak widzę ...
kogo byś tam ty osobiście zamykał ?
coś mi się widzi że Przemka i mnie ...
''bojowniku'' pisowski :]
Widzisz M21, bierz przykład z falco, on całe życie lizał du..pę jak nie komunistom to palikotowcom i jak teraz się dobrze ma.
Nie musi polerować świecidełek a kasiorka co miesiąc mu wpada.
~~Liliowobiała Dynia napisał(a): Kanarkowa Ślazówka ma to dopiero przed sobą , od 5 lat liże duuupę, wchodzi w odbyt bez mydła pis_dzielcom i efekty marne. Jedynie smród po tych akcjach zostaje.
Nie zrażaj się, jeszcze trochę i awansujesz na lodziarza.
M21W2 napisał(a):
Cały Ty Januszu.
~~Żółtorudy Wrzosiec napisał(a):M21W2 napisał(a):
Cały Ty Januszu.
Przekonujesz się jaki to fałszywiec? Nie zasługiwał na podanie ręki co od początku wiedziałem. Szkoda na chama czasu.
M21W2 napisał(a):~~Żółtorudy Wrzosiec napisał(a):M21W2 napisał(a):
Cały Ty Januszu.
Przekonujesz się jaki to fałszywiec? Nie zasługiwał na podanie ręki co od początku wiedziałem. Szkoda na chama czasu.
Wrzosiec masz rację , Janusz jak go zwał tak zwał jednego jestem pewien , jest to człowiek o dwóch twarzach .
W towarzyskich spotkaniach zaskoczył mnie pozytywnie .
Przed komputerem wraca do insynuacji , puszcza wodze fantazji i pisze chamskie komentarze jak ten o mnie .
Jest coś co go w pewnym aczkolwiek niewielkim stopniu usprawiedliwia , typowe dziecko PRL-u przesiąknięte komunistyczną anty kościelną , anty solidarnościową propagandą jedynie słusznej partii .
Zdecydowana większość jego komentarzy to ad personam .
Uderza w osobę w celu zdyskredytowania .
Zbyt mocno przesiąkł uwielbieniem samego siebie i pogardą dla innych mających odmienne od niego poglądy .