~~Ołowianoszara Czeremcha napisał(a): Niestety protest zrobił się lewicowy . Ja jestem daleki od polityki prawicowej czy lewicowej . Ale jestem przeciwny ,,nakładania '' sobie tarczy o walkę tego czy innego a tak naprawdę promocji obrzydliwej jakiejkolwiek polityki .
Do tego wulgaryzmy rynsztokowe . Ok jeżeli ktoś ma taki sposób życia czyli wulgarny i ostry jego sprawa . Ale jeżeli tak nie żyje i tu taje się zmanipulować i krzyczeć jak mu politycy zagrają to jest bardzo słabe . Bo wraca do rodziny czy do kościoła jeżeli chodzi i zakłada inną maskę .
To co się dzieje jest bardzo na rękę państwom które ,źle życzą Polsce i wkładają kij w mrowisko . Być może taki jest cel . Gdzie się dwóch bije { prawica z lewicą } ten trzeci korzysta . Wg Was kto może być tym trzecim ? .
Czy myślisz ,że gdyby te kobiety maszerowały i śpiewały patriotyczne pieśni zrobiło by to na Pisie jakieś wrażenie ,olali by taki strajk i wyśmiali ,dlaczego najbardziej boją się strajku Górników ,bo górnicy się nie czają biorą kilofy ,palą opony i bluzgają że uszy pękają ,tlko taki strajk daje efekty .