~~JOJO napisał(a):Ktoś napisał: ~~Anty... napisał(a): brudzinski
Ktoś napisał: ~~Anty... napisał(a): Głosujcie na PO! Otworzą szeroko granice dla wszystkich. Polska będzie wreszcie kolorowa, tolerancyjna i bardzo postępowa. Czas zlikwidować mur na granicy z Białorusią! Czas wpuścić każdego, kto tylko chce do Polaki wjechać!
https://dorzeczy.pl/opinie/413815/brudzinski-o-wystawie-ochojskiej-przejaw-ojkofobii.html
JOACHiM BRUDZiŃSKI ZŁODZIEJEM? Poseł który jest prawą ręką J. Kaczyńskiego był w młodości złodziejaszkiem. Miał dokonać rozboju i kradzieży przed Zespołem Szkół Rybołówstwa Morskiego w Świnoujściu, za co wyleciał ze szkoły na rok. Miał też w pociągu okradać mieszkańców internatu, miał także brać udział w zdemolowaniu pociągu. Zastosowana autokorekta
Pamiętam jak ta menda wtórował Kulawemu dziadowi ,,Cała Polska z was się śmieje pisowskie złodzieje "
~~wystarczy nie kraść napisał(a): Oni naprawdę uważają wszystkich Polaków za durni ja myślałem że tylko tych co ich popierają ,Morawiecki publicznie przed kamerami dziękuje niedoszłemu złodziejowi Bielanowi jakoby Bielan uratował te miliony które Żalek chciał wyprowadzić z ministerstwa i przekazać partii Republikanie ,na wypadek przegranych wyborów .