Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Szarawa Celozja niezalogowany
14 marca 2023r. o 14:17
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a): Oni naprawdę uważają wszystkich Polaków za durni ja myślałem że tylko tych co ich popierają ,Morawiecki publicznie przed kamerami dziękuje niedoszłemu złodziejowi Bielanowi jakoby Bielan uratował te miliony które Żalek chciał wyprowadzić z ministerstwa i przekazać partii Republikanie ,na wypadek przegranych wyborów .

Może i oni wszystkich uważają za durni ale problem ich w tym że nie każdy nim jest.

Całe szczęście ,że jeszcze są mądrzy ludzie w tym Kraju .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
14 marca 2023r. o 14:27
''Ziobro: Mafia wydała wyrok
– Wszystko było zgodnie z prawem. Nikomu też nie życzę, aby znalazł się na liście osób ze zleceniem zabójstwa – stwierdził.

Jak dodał, jest to jednak pewien "powód do satysfakcji", gdyż przez lata rządów PO-PSL nic nie zrobiono, by walczyć z mafią dopalaczową i handlarzami narkotykami. - My podjęliśmy działania, nie tylko z tymi sprawami. Byłem też inicjatorem ustawy, która doprowadziła do karania działalności związanej z mafią dopalaczową. Oraz byłem pomysłodawcą rozszerzonej konfiskaty – mówił.''

zbynio''zero'' chce walczyć z mafią a sam tkwi w niej po uszy...;D

mafia ''dopalaczowa'' jak twierdzi wydała na niego wyrok a mafię respiratorowo-gruntową sam chroni...
''zero'' chce walczyć z handlarzami narkotyków a ''budyń'' ich ułaskawia...;D

jak tu się w tym wszystkim połapać? ;D
~~Granatowoczarny Wyżlin niezalogowany
14 marca 2023r. o 14:39
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a): Oni naprawdę uważają wszystkich Polaków za durni ja myślałem że tylko tych co ich popierają ,Morawiecki publicznie przed kamerami dziękuje niedoszłemu złodziejowi Bielanowi jakoby Bielan uratował te miliony które Żalek chciał wyprowadzić z ministerstwa i przekazać partii Republikanie ,na wypadek przegranych wyborów .

Może i oni wszystkich uważają za durni ale problem ich w tym że nie każdy nim jest.

~~stara doradczyni niezalogowany
22 marca 2023r. o 18:03
Naczelnik Polski -nie pokazywany od dłuższego czasu na żywo ,ma klasyczny wygląd człowieka w trakcie kuracji chemioterapii co objawia się m.in. stanem cery pacjenta onkologicznego - jest po prostu biała jak papier. Mało tego, już parę lat temu był widziany w bydgoskim centrum onkologii, które uchodzi za jednostkę o doskonałych wynikach leczenia pacjentów zmagających się z tą przeklętą chorobą. Wiem, gdyż podawały to żródła medyczne, mające kontakt ze środowiskiem lekarskim jednostki w Bydgoszczy. Trzustka - mili forumowicze. Trzustka.
To, że pan prezes jest jeszcze z nami, zawdzięczamy kuracjom nie mającym precedensu oraz o wartości połowy budżetu NFZ.
Widać jednak, że sprawy nie idą pomyślnie ale stawka jest potężna jak wiecie i robi się wszystko aby od paru lat przebąkiwać o mitycznej walce z ....kolanem. Taaak, w dobie endoprotez ery kosmicznej, na które pan prezes mógłby liczyć? Nonsens. Trzustka, Szanowni - trzustka......
22744
Falco111 nieaktywny
22 marca 2023r. o 18:47
no to ''pozamiatane''
czas dać na mszę ...;D
proponuję stronę ''się pomaga'' ;D
~~Mondry niezalogowany
22 marca 2023r. o 19:03
Falco111 napisał(a): no to ''pozamiatane''
czas dać na mszę ...;D
proponuję stronę ''się pomaga'' ;D

Mauzoleum czas budować, będzie jak Lenin ,wiecznie żywy.
22744
Falco111 nieaktywny
22 marca 2023r. o 19:33
aż strach pomyśleć co tu się by działo ...
''miesięcznice'' trwały by tu latami...;D
wysyp pomników taki że przebiły by chyba liczbowo te z Wojtyłą...

no i ten pochówek na Wawelu...pogrzeb Diany to przy nim byłby ''pikuś'' ;D
~~osiem gwiazdek niezalogowany
22 marca 2023r. o 22:24
https://tvn24.pl/polska/umowa-koalicyjna-pis-i-partii-republikanskiej-michal-wypij-i-tomasz-trela-komentuja-6856429

kanalia tfu !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza