Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

22745
oprych
19 kwietnia 2023r. o 19:34
A jeżeli to był zamach? Tyle że nie zorganizowany przez Ruskich?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
19 kwietnia 2023r. o 19:49
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wiki napisał(a): Cały dzień dyskusja między wami na temat wraku. O czym ty dyskutować? Samolot miał być oddany właścicielowi i kropka. Holandia dostała samolot co do śrubki. A z nami kacap pogrywa i tyle. I nigdy nam tego wraku nie odda. No. Chyba że dostanie tak od Ukraińców, że się rozleci na drobne republiki.

Dyskusja jest na temat obecnie obowiązującej retoryki wobec prawa.
Czy podoba Ci się wypowiedź Kaczyńskiego że to była " zbrodnia Smoleńska "?

Do Ciebie nie dotrze nic , Twoje argumenty to Macierewicz i Kaczyński , do Ciebie nie dotrze że Rosja to kraj dyktatury i rozbudowanej propagandy , dezinformacji , ferm anglojęzycznych ferm trolli .

Dopisane 19.04.2023r. o godz. 19:48:

oprych napisał(a): A jeżeli to był zamach? Tyle że nie zorganizowany przez Ruskich?

Masz jakąś wiedzę w tym temacie , podziel się z nami , niech zgadną - banderowcy ? .

Dopisane 19.04.2023r. o godz. 19:49:

niech zgadnę ?
~~Jaskrawozielona Gunera niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 20:19
POdobno Lis już na wariatach . Teraz czas na Faryzeusz , tak kończą wyborcy PEŁO .
11445
PanM
19 kwietnia 2023r. o 20:28
Lucjanie , to znaczy że gdybyś Ty był na samochodowej wycieczce w Rosji rozpieprzył byś auto z powodu przemęczenia winny był by Putin bo to kraj dyktatury i propagandy ?
Ponawiam zapytanie w sprawie wypadku w Oświęcimiu.
Wypadek jak wypadek. Ale po co uczestniczyło w nim aż 140 policjantów ? Po co tak zaciekle wmawiali młodemu że to on jest winny? Po co użyli do tego prokuratury, sądu policji i mediów ?
Raz Ci napisałem kto tam popełnił błąd ale zignorowałeś informacje.
Odpisałeś że sąd wydał wyrok.
Ale mam pytane w innym formacie --
Co powoduje że Ty zwykły obywatel tak zaciekle bronisz racji i interesu funkcjonariuszy rządzącej partii ?
Co sądzisz o swoich kolegach z młodości którzy zbłądzili wtedy i stawali w obronie jedynie słusznego interesu PZPR ?
Czym się różnisz ? Oni też byli przekonani że partia się nie myli.
Pamiętasz ? " Naród z partią partia z narodem ". Przypomnij sobie jak na spotkaniu z Dudą w Bolesławcu krzyczałeś do kamery " Prawda boli !!!", " Prawda boli !!!".
Jaka prawda Lucjanie i kogo boli?
Zwróć uwagę że ja Cię nie atakuje. Nie mam ani żalu ani złości. To wymiana zdań.
Raz publicznie napisałem że " Lucjan to przyzwoity człowiek " I do dzisiaj ta szuja z Dolnych mnie prześladuje.
Oczywiście teraz on Tobie i Jurkowi je z ręki ale mleko się wylało.
Dalej publicznie piszę " Lucjan to przyzwoity człowiek." Tak jak Jurek i Zbyszek Złotkowscy. I dalej publicznie nie wnikam w relacje między Wami. Ani w relacje między Tobą i DM/52/5.
Dla mnie pozostań Lucjanem człowiekiem i nie kreuj się jako obrońca rządu. Oni i tak Cię nie uszanują. Widzisz to codziennie na zakupach. A jak nie Ty to Twoja małżonka.
Pozdrawiam Cię.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22745
oprych
19 kwietnia 2023r. o 20:29
Widać że mnie na tym forum nie lubią.
Dwa słowa i od razu usunęli .
~~Lawendowy Łubinnik niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 20:31
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wiki napisał(a): Cały dzień dyskusja między wami na temat wraku. O czym ty dyskutować? Samolot miał być oddany właścicielowi i kropka. Holandia dostała samolot co do śrubki. A z nami kacap pogrywa i tyle. I nigdy nam tego wraku nie odda. No. Chyba że dostanie tak od Ukraińców, że się rozleci na drobne republiki.

Dyskusja jest na temat obecnie obowiązującej retoryki wobec prawa.
Czy podoba Ci się wypowiedź Kaczyńskiego że to była " zbrodnia Smoleńska "?

Ty Jasiowi wyrównaj !!!
~~haha niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 20:58
Do bram nieba puka polityk PISu .Święty Piotr się pyta ,-Co dobrego zrobiłeś na ziemi ? Raz dałem nieszczęśliwej kobiecie 10 zł. Kiedy indziej dałem 5 zł głodnemu dziecku . I cóż my mamy z nim zrobimy mówi Święty Piotr do Archanioła . Oddajmy mu te 15 zł i niech spier...a .
~~Horus niezalogowany
19 kwietnia 2023r. o 21:05
cały dzień poświęciłem na radości z życia a teraz tu zaglądam i co widzę ?
ta gruba karykatura człowieka NIE ZACZEPIANA co podkreślam , wraca do mnie i mnie wyzywa....;D
paskudny ,kłamliwy i obleśny grubasie...;D

PO CO MNIE ZACZEPIASZ? ...by teraz po raz wtóry wypłakać się w rękaw adminowi lub redaktorowi? ;D
by poskarżyć się że jestem dla ciebie niemiły? ;D
poluzuj gumę w dresach na tym grubym bebzunie ,pierdnij sobie zdrowo i może zejdzie z ciebie przynajmniej część tego co cię toczy od środka...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza