Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Gajowy niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 13:55
~~Bubu napisał(a): On musi bo się udusi:))

Nie wcinaj się Bubu bo ci Jan nie przyniesie koszyczka na piknik.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 14:36
wróżka mi wywróżyła ładną pogodę na jutro więc nadganiam prace domowe...a jutro piknik ...
wybaczcie ale dlatego nie mam dla was zbyt wiele czasu ...
ale piszcie...później poczytam co tu wypocicie...;D
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 14:44
https://wiadomosci.wp.pl/jaroslaw-kaczynski-bedzie-placil-jak-za-zboze-ujawnia-sie-nowa-grupa-oburzonych-na-wsi-6889110880860736a

Sprawca katastrofy smoleńskiej doprowadził do katastrofy całego kraju ?
14240
M21W2
20 kwietnia 2023r. o 18:00
PanM napisał(a): Lucjanie , to znaczy że gdybyś Ty był na samochodowej wycieczce w Rosji rozpieprzył byś auto z powodu przemęczenia winny był by Putin bo to kraj dyktatury i propagandy ?
Ponawiam zapytanie w sprawie wypadku w Oświęcimiu.
Wypadek jak wypadek. Ale po co uczestniczyło w nim aż 140 policjantów ? Po co tak zaciekle wmawiali młodemu że to on jest winny? Po co użyli do tego prokuratury, sądu policji i mediów ?
Raz Ci napisałem kto tam popełnił błąd ale zignorowałeś informacje.
Odpisałeś że sąd wydał wyrok.
Ale mam pytane w innym formacie --
Co powoduje że Ty zwykły obywatel tak zaciekle bronisz racji i interesu funkcjonariuszy rządzącej partii ?
Co sądzisz o swoich kolegach z młodości którzy zbłądzili wtedy i stawali w obronie jedynie słusznego interesu PZPR ?
Czym się różnisz ? Oni też byli przekonani że partia się nie myli.
Pamiętasz ? " Naród z partią partia z narodem ". Przypomnij sobie jak na spotkaniu z Dudą w Bolesławcu krzyczałeś do kamery " Prawda boli !!!", " Prawda boli !!!".
Jaka prawda Lucjanie i kogo boli?
Zwróć uwagę że ja Cię nie atakuje. Nie mam ani żalu ani złości. To wymiana zdań.
Raz publicznie napisałem że " Lucjan to przyzwoity człowiek " I do dzisiaj ta szuja z Dolnych mnie prześladuje.
Oczywiście teraz on Tobie i Jurkowi je z ręki ale mleko się wylało.
Dalej publicznie piszę " Lucjan to przyzwoity człowiek." Tak jak Jurek i Zbyszek Złotkowscy. I dalej publicznie nie wnikam w relacje między Wami. Ani w relacje między Tobą i DM/52/5.
Dla mnie pozostań Lucjanem człowiekiem i nie kreuj się jako obrońca rządu. Oni i tak Cię nie uszanują. Widzisz to codziennie na zakupach. A jak nie Ty to Twoja małżonka.
Pozdrawiam Cię.

Podaj dzień i godzinę przyjadę i odpowiem na Twoje insynuacje choć bardziej pasowałoby brednie .
Pozdrawiam
~~Jurek niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 18:32
Zróbmy tak jak ja przyjadę do Bolesławca koniaczek biorę i jedziemy do Przemka , obiecałem ze odwiedzę choć nie znam osobiście , Gdynię poznam Przemka .
Pozdrawiam was obu ;);)
~~Jurek niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 18:33
~~Jurek napisał(a): Zróbmy tak jak ja przyjadę do Bolesławca koniaczek biorę i jedziemy do Przemka , obiecałem ze odwiedzę choć nie znam osobiście , Gdynię poznam Przemka .
Pozdrawiam was obu ;);)

Nie wiem jakaś Gdynia mi wyszła , a miało być chętnie ;);)
~~Czerwony Zaślaz niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 18:48
A po co ci koniaczek jak to znany szeroko lokalny bimbrownik? Nie zabiera się drzewa do lasu.
~~Balcerowicz niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 19:34
Pytanko na zadanko. Jeśli na rynku pojawiło się w ostatnich miesiącach blisko 100% więcej wieprzowiny i ponad 60% więcej drobiu to czy ceny nie powinny spadać zamiast rosnąć? Cukru sprowadzono o 270% więcej a ceny też jakoś nie spadły .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.