~~Bubu napisał(a): On musi bo się udusi:))
PanM napisał(a): Lucjanie , to znaczy że gdybyś Ty był na samochodowej wycieczce w Rosji rozpieprzył byś auto z powodu przemęczenia winny był by Putin bo to kraj dyktatury i propagandy ?
Ponawiam zapytanie w sprawie wypadku w Oświęcimiu.
Wypadek jak wypadek. Ale po co uczestniczyło w nim aż 140 policjantów ? Po co tak zaciekle wmawiali młodemu że to on jest winny? Po co użyli do tego prokuratury, sądu policji i mediów ?
Raz Ci napisałem kto tam popełnił błąd ale zignorowałeś informacje.
Odpisałeś że sąd wydał wyrok.
Ale mam pytane w innym formacie --
Co powoduje że Ty zwykły obywatel tak zaciekle bronisz racji i interesu funkcjonariuszy rządzącej partii ?
Co sądzisz o swoich kolegach z młodości którzy zbłądzili wtedy i stawali w obronie jedynie słusznego interesu PZPR ?
Czym się różnisz ? Oni też byli przekonani że partia się nie myli.
Pamiętasz ? " Naród z partią partia z narodem ". Przypomnij sobie jak na spotkaniu z Dudą w Bolesławcu krzyczałeś do kamery " Prawda boli !!!", " Prawda boli !!!".
Jaka prawda Lucjanie i kogo boli?
Zwróć uwagę że ja Cię nie atakuje. Nie mam ani żalu ani złości. To wymiana zdań.
Raz publicznie napisałem że " Lucjan to przyzwoity człowiek " I do dzisiaj ta szuja z Dolnych mnie prześladuje.
Oczywiście teraz on Tobie i Jurkowi je z ręki ale mleko się wylało.
Dalej publicznie piszę " Lucjan to przyzwoity człowiek." Tak jak Jurek i Zbyszek Złotkowscy. I dalej publicznie nie wnikam w relacje między Wami. Ani w relacje między Tobą i DM/52/5.
Dla mnie pozostań Lucjanem człowiekiem i nie kreuj się jako obrońca rządu. Oni i tak Cię nie uszanują. Widzisz to codziennie na zakupach. A jak nie Ty to Twoja małżonka.
Pozdrawiam Cię.
~~Jurek napisał(a): Zróbmy tak jak ja przyjadę do Bolesławca koniaczek biorę i jedziemy do Przemka , obiecałem ze odwiedzę choć nie znam osobiście , Gdynię poznam Przemka .
Pozdrawiam was obu ;);)