~~Szarobłękitna Tunbergia napisał(a): Jeden dolar = 4,25 zł
Jedno euro =4,70 zł
Jeden funt =5,20 zł
Jeden Kukiz =4,300 miliona złotych
~~pogoda napisał(a): Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.
Dla mnie to niepojęte. Palcem nie kiwnąć i jeszcze opodatkować..Oby im te łapy , którymi głosowali uschły ,...gady.
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):Ktoś napisał: ~~pogoda napisał(a): Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.
Dla mnie to niepojęte. Palcem nie kiwnąć i jeszcze opodatkować..Oby im te łapy , którymi głosowali uschły ,...gady.
Ty nie wiesz o czy piszesz
~~pogoda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pogoda napisał(a): Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.
Ty nie wiesz o czy piszesz
A ty wiesz o czy ja piszę ?
Chłopcze ty nie wiesz o czym piszesz