Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Tomasz Lis niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 5:08
Na leczenie na wariaty zapraszam .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrunatny Grab niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 7:56
~~Różowofioletowy Ubiorek niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 8:21
~~Szarobłękitna Tunbergia napisał(a): Jeden dolar = 4,25 zł
Jedno euro =4,70 zł
Jeden funt =5,20 zł
Jeden Kukiz =4,300 miliona złotych

jeden sasin 70 baniek
~~pogoda niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 15:55
Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.
Dla mnie to niepojęte. Palcem nie kiwnąć i jeszcze opodatkować..Oby im te łapy , którymi głosowali uschły ,...gady.
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 16:09
~~pogoda napisał(a): Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.
Dla mnie to niepojęte. Palcem nie kiwnąć i jeszcze opodatkować..Oby im te łapy , którymi głosowali uschły ,...gady.

Ty nie wiesz o czy piszesz
~~pogoda niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 16:13
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pogoda napisał(a): Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.

A ty wiesz o czy ja piszę ?
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 16:42
~~pogoda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pogoda napisał(a): Ktoś zbiera na terapię dla swego umierającego dziecka. Państwo mu jej nie refunduje , to nie jest dziecko poczęte.. Organizuje zbiórkę, gdzie dobrzy ludzie mu wpłacają, aby uratować dziecko. Otrzymuje 1 milion na drogą terapię. Prawie 200 tysięcy zapłaci nowego podatku na wille plus i przekupywanie wyborców przez starego dziada.

A ty wiesz o czy ja piszę ?

Chłopcze ty nie wiesz o czym piszesz
~~pogoda niezalogowany
22 kwietnia 2023r. o 17:17
Podatek od ratowania własnego dziecka, którego państwo nie potrafi uratować.
Trzeba być ostatnim śmieciem, żeby w kraju, w którym niepełnosprawni żyją jak żebracy a ich opiekunowie nie mogą podjąć pracy, opodatkować pieniądze, które dobrowolnie wpłacają ludzie dobrej woli na leczenie najsłabszych. Polska klęka ostatecznie…
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza