Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Swołocz pisowska niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 16:00
Logo pudelek.pl
Wróć na

Krzysztof Skiba drży o życie Owsiaka: "Obawiam się o Jerzego. Akcja TV Republika jest ANTYPOLSKĄ i ANTYNARODOWĄ"
Primavera
Primavera
|08.01.2025 10:50
aktualizacja 08.01.2025 12:23
Krzysztof Skiba drży o życie Owsiaka: "Obawiam się o Jerzego. Akcja TV Republika jest ANTYPOLSKĄ i ANTYNARODOWĄ"
Skiba wspiera Owsiaka (AKPA)
Krzysztof Skiba i zespół Big Cyc wystąpią w tym roku podczas specjalnego koncertu w Warszawie z okazji finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W rozmowie z Pudelkiem lider zespołu zdradził, dlaczego jego zdaniem Jurkowi Owsiakowi ktoś grozi śmiercią.

Już 26 stycznia WOŚP zagra po raz 33. Niestety, po raz kolejny fundacja Jurka Owsiaka, która zbiera pieniądze na specjalistyczne sprzęty dla szpitali, jest krytykowana w sieci przez skrajnie prawicowe środowiska. TV Republika wystartowała kilka dni temu z hasłem: "Nie daję Owsiakowi, wspieram Republikę". Doszło nawet do tego, że 71-latek odbiera telefony i słyszy groźby śmierci.

- Dodzwoniłem się do biura Owsiaka? - Tak. - Trzeba go zastrzelić, to **uj jeden. I się rozłączył - przytoczył treść rozmowy w facebookowym wpisie Owsiak.

Sytuacja jest na tyle poważna, że prezesa WOŚP wsparło wielu polskich artystów. Jednym z nich jest Krzysztof Skiba, który w rozmowie z Pudelkiem wskazuje winnych, jego zdaniem, zaistniałej sytuacji.

null
null
Pokrowiec na narożnik kanapę WELUR Butelkowa Zieleń 145-185 cm
149,99 zł
null
Pokrowiec na fotel USZAK WELUR Szary
149,99 zł
null
Pokrowiec na krzesło uniwersalny ŻAKARD Szary Beż
34,99 zł
null
Pokrowiec na krześło uniwersalny GŁADKi Kamienna Szarość
29,99 zł
null
Pokrowiec na krzesło uniwersalny GŁADKI Ciemne Liście
29,99 zł
null
Pokrowiec na fotel kanapę WELUR Czarny 1 osobowy
129,99 zł
ZOBACZ: "Ruszyła akcja". Tusk zabiera głos ws. pomysłu Republiki dot. WOŚP

Krzysztof Skiba staje w obronie Jurka Owsiaka
Krzysztof Skiba i formacja Big Cyc wystąpią 26 stycznia w Warszawie podczas finału 33. edycji WOŚP. Zapytany, czy w związku z groźbami pod adresem Owsiaka, sam boi się o swoje życie, odparł, że nie, jednocześnie apelując do Polaków, by wspierali Jurka i nie dali sobą manipulować.

Zobacz: TYLKO U NAS! Jurek Owsiak dostaje groźby śmierci. Chajzer i Skiba mają JASNE stanowisko. "Musi być ostrożny

Bardzo obawiam się o Jerzego. To zagrożenie w stosunku do niego jest bardzo realne. No kto by się spodziewał, że wyjdzie nożownik i zabije prezydenta Adamowicza? Aktualnie hejt na Jurka jest większy niż wtedy na prezydenta Gdańska. Cała ta akcja Telewizji Republika jest antypolską i antynarodową. Tego typu akcje wewnętrznie rozbijają społeczeństwo. Skłócają naszą wspólnotę. Powodują, że Polacy są zagubieni. Kiedyś WOŚP i jej finały nas łączyły, byliśmy razem, mieliśmy inne poglądy, ale wszyscy wrzucali do puszki, aż PiS zaczął pluć na Orkiestrę. W głowie mi się nie mieści, że Ci ludzie atakują akcję charytatywną, ba, domagają się, żeby na nich wpłacać pieniądze. PiS apeluje, żeby na nich wpłacać, Rydzyk apeluje, żeby na niego wpłacać, Republika apeluje, żeby na nią wpłacać - coś z tą prawicą jest nie tak. To jest coś tak obrzydliwego i przykład kompletnego upadku. Myślę, że za tym stoją obce siły. Rosjanie się bardzo cieszą, że Polacy są dzieleni w ten sposób.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrny Słonecznik niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 16:07
~~Chcesz to masz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglana Tygrysówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ten on napisał(a): Tam gdzie przekręty i kombinacje jest PiS a tam gdzie nienawiść i konfabulacje PiS.

Wylecz się z choroby PiS , a zobaczysz świat w innych barwach , napisz co tobie osobiście ukradli zgodnie z własnym sumieniem …? I uargumentuj..!
Zobacz….. moim bezpartyjnym okiem zauważyłem że ten wasz premier jest nagminnym kłamcą , i udowodnij że pisze nieprawdę … słowa Tuska
co było dane , nie będzie odebrane .. prawda czy fałsz …?
60 tysięcy wolne od podatku … czy weszło w życie …??
Emerytom ukrócili po 870 złotych .. prawda …?
Akademik za 1 złocisza …?? Prawda
O paliwie już nie wspomnę … prawda …??
Kredyt zero procent … mamy ??
Czy nie zauważasz jak tragicznie idzie Orlenowi ..!!
Drożyzna która weszła po pierwszym stycznia …
tego oczekiwali wyborcy …???
Odpowiedz mi co się zmieniło radykalnie w polskim prawie …??
Nic oprócz wielu komisji zżerający podatników
pieniądze nie zauważyłem ….
Jedyna ciągła nawalanka PiS tu , PiS tam , mają podejrzenia , jest od tego prokuratura , ponoć niepolityczna , są sądy ….
Więc powinno to wyglądać na moje oko tak …
Podejrzenie , zgłoszenie do właściwych organów ,
Dochodzenie , prokuratura i oskarżenie , sąd wyrok
i tu po wyroku możesz nazywać , lub nie złodzieje …
Jeżeli nie ma wyroku prawomocnego , jest tylko domniemana wina …

Red is bed - Paweł Szopa minn agregaty 500 000 000 / pięset milionów /
Fundusz sprawiedliwości 250 000 000 /250 milionów /
Jest tego wiele więcej ale sam sobie poszukaj. Nie mam na celu przekonywanie takich jak ty.

Nadal nie zrozumiałeś idąc w szeregu z tymi co podejrzewają , zacznij myśleć samoczynnie , ściągawki
z zarzutami , my znamy …!
Ja ciebie prosiłem o Twoją argumentację , każde media inaczej interpretują , wielu profesorów konstytucjonalistów uważa że pieniądze musi wypłacić PiSowi minister finansów , a na oko Tuska
wygląda to inaczej , w moich oczach to Tusk też jest profesorem niszczenia wszystkiego co PiS stworzył
kierowane jest to mściwością tego człowieka , przecież w rządzie Tuska są osoby kompetentne , lecz słabe bez przebicia ..które by inaczej to zrobili , podpierając się ciekawymi projektami PiSu ..
Jeżeli przeżyłeś te 8 lat PiSu , znaczy że nie taki diabeł straszny jak go malują …
Jeżeli potrafisz dodać 1+1 , pewnie zauważysz jak
atakowany jest obecny prezydent Duda za powiązania z PiSem ..,
Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!
~~taka prawda niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 16:13
,,Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!''

Jedynym apolitycznym kandydatem jest prof. Nowogrodzki .Nie ma związków z żadną partią ,ma co najwyżej z mafią.
8 stycznia 2025r. o 16:15
~~Swołocz pisowska napisał(a): Logo pudelek.pl
Wróć na

Primavera
Primavera
|08.01.2025 10:50
aktualizacja 08.01.2025 12:23
Skiba wspiera Owsiaka (AKPA)
Krzysztof Skiba i zespół Big Cyc wystąpią w tym roku podczas specjalnego koncertu w Warszawie z okazji finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. W rozmowie z Pudelkiem lider zespołu zdradził, dlaczego jego zdaniem Jurkowi Owsiakowi ktoś grozi śmiercią.

Już 26 stycznia WOŚP zagra po raz 33. Niestety, po raz kolejny fundacja Jurka Owsiaka, która zbiera pieniądze na specjalistyczne sprzęty dla szpitali, jest krytykowana w sieci przez skrajnie prawicowe środowiska. TV Republika wystartowała kilka dni temu z hasłem: "Nie daję Owsiakowi, wspieram Republikę". Doszło nawet do tego, że 71-latek odbiera telefony i słyszy groźby śmierci.

- Dodzwoniłem się do biura Owsiaka? - Tak. - Trzeba go zastrzelić, to **uj jeden. I się rozłączył - przytoczył treść rozmowy w facebookowym wpisie Owsiak.

Sytuacja jest na tyle poważna, że prezesa WOŚP wsparło wielu polskich artystów. Jednym z nich jest Krzysztof Skiba, który w rozmowie z Pudelkiem wskazuje winnych, jego zdaniem, zaistniałej sytuacji.

null
null
Pokrowiec na narożnik kanapę WELUR Butelkowa Zieleń 145-185 cm
149,99 zł
null
Pokrowiec na fotel USZAK WELUR Szary
149,99 zł
null
Pokrowiec na krzesło uniwersalny ŻAKARD Szary Beż
34,99 zł
null
Pokrowiec na krześło uniwersalny GŁADKi Kamienna Szarość
29,99 zł
null
Pokrowiec na krzesło uniwersalny GŁADKI Ciemne Liście
29,99 zł
null
Pokrowiec na fotel kanapę WELUR Czarny 1 osobowy
129,99 zł
ZOBACZ: "Ruszyła akcja". Tusk zabiera głos ws. pomysłu Republiki dot. WOŚP

Krzysztof Skiba staje w obronie Jurka Owsiaka
Krzysztof Skiba i formacja Big Cyc wystąpią 26 stycznia w Warszawie podczas finału 33. edycji WOŚP. Zapytany, czy w związku z groźbami pod adresem Owsiaka, sam boi się o swoje życie, odparł, że nie, jednocześnie apelując do Polaków, by wspierali Jurka i nie dali sobą manipulować.

Zobacz: TYLKO U NAS! Jurek Owsiak dostaje groźby śmierci. Chajzer i Skiba mają JASNE stanowisko. "Musi być ostrożny

Bardzo obawiam się o Jerzego. To zagrożenie w stosunku do niego jest bardzo realne. No kto by się spodziewał, że wyjdzie nożownik i zabije prezydenta Adamowicza? Aktualnie hejt na Jurka jest większy niż wtedy na prezydenta Gdańska. Cała ta akcja Telewizji Republika jest antypolską i antynarodową. Tego typu akcje wewnętrznie rozbijają społeczeństwo. Skłócają naszą wspólnotę. Powodują, że Polacy są zagubieni. Kiedyś WOŚP i jej finały nas łączyły, byliśmy razem, mieliśmy inne poglądy, ale wszyscy wrzucali do puszki, aż PiS zaczął pluć na Orkiestrę. W głowie mi się nie mieści, że Ci ludzie atakują akcję charytatywną, ba, domagają się, żeby na nich wpłacać pieniądze. PiS apeluje, żeby na nich wpłacać, Rydzyk apeluje, żeby na niego wpłacać, Republika apeluje, żeby na nią wpłacać - coś z tą prawicą jest nie tak. To jest coś tak obrzydliwego i przykład kompletnego upadku. Myślę, że za tym stoją obce siły. Rosjanie się bardzo cieszą, że Polacy są dzieleni w ten sposób.

Swołocz pisowska weź wnuka i niech conajmniej podstawy ci pokarze Kopiuj/Wklej …;);)
Pokrowce nie kupuje .. chyba że reklamujesz i kasę pobierasz …? To zrozumiem…!!
8 stycznia 2025r. o 16:19
~~taka prawda napisał(a): ,,Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!''

Jedynym apolitycznym kandydatem jest prof. Nowogrodzki .Nie ma związków z żadną partią ,ma co najwyżej z mafią.

Wiarygodne argumenty były by mile widziane ,
a media i walka o prezydenturę żądza się swoimi prawami.. , bądź na tyle Jasiu uczciwy odpowiadając który bardziej jest związany z partią polityczną …!
Odważnie bez uogólniania …. Jak to potrafisz
~~Zapytka niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 17:03
Czy Trupm opròcz Grenlandii, Danii, Kanady i Panamy będzie rościł sobie prawo do Polski ?? Amerykanie już tu są !!
~~Rezedowa Robinia niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 17:35
~~Srebrny Słonecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chcesz to masz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglana Tygrysówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ten on napisał(a): Tam gdzie przekręty i kombinacje jest PiS a tam gdzie nienawiść i konfabulacje PiS.

Wylecz się z choroby PiS ,

Jest tego wiele więcej ale sam sobie poszukaj. Nie mam na celu przekonywanie takich jak ty.
Nadal nie zrozumiałeś idąc w szeregu z tymi co podejrzewają , zacznij myśleć samoczynnie , ściągawki
Ja ciebie prosiłem o Twoją argumentację , każde media inaczej interpretują , wielu profesorów konstytucjonalistów uważa że pieniądze musi wypłacić PiSowi minister finansów , a na oko Tuska
wygląda to inaczej , w moich oczach to Tusk też jest profesorem niszczenia wszystkiego co PiS stworzył
kierowane jest to mściwością tego człowieka , przecież w rządzie Tuska są osoby kompetentne , lecz słabe bez przebicia ..które by inaczej to zrobili , podpierając się ciekawymi projektami PiSu ..
Jeżeli przeżyłeś te 8 lat PiSu , znaczy że nie taki diabeł straszny jak go malują …
Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!

Powyższe dwa przykłady to udokumentowane fakty . 750 000 000 /750 milionów / Brak tylko wyroku skazującego. Myślę że na wyrok poczekamy do wyborów nowego prezydenta bo ten jakimś dziwnym przypadkowym trafem ułaskawia wszystko co jego partyjni kumple wywiną . Od Kamińskiego po Ogórek.
Wetuje wszystkie ustawy nowej koalicji . Czy to przypadek ? A prezes nazywa przeciwników politycznych wrogami.
8 stycznia 2025r. o 17:39
~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrny Słonecznik napisał(a): ~~Chcesz to masz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglana Tygrysówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ten on napisał(a): Tam gdzie przekręty i kombinacje jest PiS a tam gdzie nienawiść i konfabulacje PiS.

Wylecz się z choroby PiS , a zobaczysz świat w innych barwach , napisz co tobie osobiście ukradli zgodnie z własnym sumieniem …? I uargumentuj..!
Zobacz….. moim bezpartyjnym okiem zauważyłem że ten wasz premier jest nagminnym kłamcą , i udowodnij że pisze nieprawdę … słowa Tuska
co było dane , nie będzie odebrane .. prawda czy fałsz …?
60 tysięcy wolne od podatku … czy weszło w życie …??
Emerytom ukrócili po 870 złotych .. prawda …?
Akademik za 1 złocisza …?? Prawda
O paliwie już nie wspomnę … prawda …??
Kredyt zero procent … mamy ??
Czy nie zauważasz jak tragicznie idzie Orlenowi ..!!
Drożyzna która weszła po pierwszym stycznia …
tego oczekiwali wyborcy …???
Odpowiedz mi co się zmieniło radykalnie w polskim prawie …??
Nic oprócz wielu komisji zżerający podatników
pieniądze nie zauważyłem ….
Jedyna ciągła nawalanka PiS tu , PiS tam , mają podejrzenia , jest od tego prokuratura , ponoć niepolityczna , są sądy ….
Więc powinno to wyglądać na moje oko tak …
Podejrzenie , zgłoszenie do właściwych organów ,
Dochodzenie , prokuratura i oskarżenie , sąd wyrok
i tu po wyroku możesz nazywać , lub nie złodzieje …
Jeżeli nie ma wyroku prawomocnego , jest tylko domniemana wina …

Ty cwelu bezpartyjny śmierdzisz pisowskim smrodem na kilometr ,w twoich wypocinach jest zmasowany atak na PO i ani jednego złego słowa na złodziei i bandytów z PiSowskiej mafii . Jesteś ukrytą opcją PISowską liżącą Kaczorowi rowa ![/

Udowodnij to jak najszybciej , może być potrzeba zakupu nakolanników do przeprosin …
Często używasz słowa które podchwyciłeś pewnie podczas pobytu w kryminale ,,, będąc przyzwoitką
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.