Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ha ha niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 17:52
~~Srebrny Słonecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrny Słonecznik napisał(a): ~~Chcesz to masz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglana Tygrysówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ten on napisał(a): Tam gdzie przekręty i kombinacje jest PiS a tam gdzie nienawiść i konfabulacje PiS.

Wylecz się z choroby PiS , a zobaczysz świat w innych barwach , napisz co tobie osobiście ukradli zgodnie z własnym sumieniem …? I uargumentuj..!
Zobacz….. moim bezpartyjnym okiem zauważyłem że ten wasz premier jest nagminnym kłamcą , i udowodnij że pisze nieprawdę … słowa Tuska
co było dane , nie będzie odebrane .. prawda czy fałsz …?
60 tysięcy wolne od podatku … czy weszło w życie …??
Emerytom ukrócili po 870 złotych .. prawda …?
Akademik za 1 złocisza …?? Prawda
O paliwie już nie wspomnę … prawda …??
Kredyt zero procent … mamy ??
Czy nie zauważasz jak tragicznie idzie Orlenowi ..!!
Drożyzna która weszła po pierwszym stycznia …
tego oczekiwali wyborcy …???
Odpowiedz mi co się zmieniło radykalnie w polskim prawie …??
Nic oprócz wielu komisji zżerający podatników
pieniądze nie zauważyłem ….
Jedyna ciągła nawalanka PiS tu , PiS tam , mają podejrzenia , jest od tego prokuratura , ponoć niepolityczna , są sądy ….
Więc powinno to wyglądać na moje oko tak …
Podejrzenie , zgłoszenie do właściwych organów ,
Dochodzenie , prokuratura i oskarżenie , sąd wyrok
i tu po wyroku możesz nazywać , lub nie złodzieje …
Jeżeli nie ma wyroku prawomocnego , jest tylko domniemana wina …

Red is bed - Paweł Szopa minn agregaty 500 000 000 / pięset milionów /
Fundusz sprawiedliwości 250 000 000 /250 milionów /
Jest tego wiele więcej ale sam sobie poszukaj. Nie mam na celu przekonywanie takich jak ty.

Nadal nie zrozumiałeś idąc w szeregu z tymi co podejrzewają , zacznij myśleć samoczynnie , ściągawki
z zarzutami , my znamy …!
Ja ciebie prosiłem o Twoją argumentację , każde media inaczej interpretują , wielu profesorów konstytucjonalistów uważa że pieniądze musi wypłacić PiSowi minister finansów , a na oko Tuska
wygląda to inaczej , w moich oczach to Tusk też jest profesorem niszczenia wszystkiego co PiS stworzył
kierowane jest to mściwością tego człowieka , przecież w rządzie Tuska są osoby kompetentne , lecz słabe bez przebicia ..które by inaczej to zrobili , podpierając się ciekawymi projektami PiSu ..
Jeżeli przeżyłeś te 8 lat PiSu , znaczy że nie taki diabeł straszny jak go malują …
Jeżeli potrafisz dodać 1+1 , pewnie zauważysz jak
atakowany jest obecny prezydent Duda za powiązania z PiSem ..,
Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!

Ty cwelu bezpartyjny śmierdzisz pisowskim smrodem na kilometr ,w twoich wypocinach jest zmasowany atak na PO i ani jednego złego słowa na złodziei i bandytów z PiSowskiej mafii . Jesteś ukrytą opcją PISowską liżącą Kaczorowi rowa ![/

Udowodnij to jak najszybciej , może być potrzeba zakupu nakolanników do przeprosin …
Często używasz słowa które podchwyciłeś pewnie podczas pobytu w kryminale ,,, będąc przyzwoitką

Tacy jak ty w kryminale to są dymani aż wyją !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 18:02
Ksiądz salceson ci opowiadał ? A może ty żyjesz wspomnieniami?
~~XXX niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 18:05
Srebrny słoneczniku widzę ,że to ty klęczysz przed Kaczorem i robisz mu dobrze !
~~Jasiu uczciwy niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 18:33
Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): ,,Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!''

Jedynym apolitycznym kandydatem jest prof. Nowogrodzki .Nie ma związków z żadną partią ,ma co najwyżej z mafią.

Wiarygodne argumenty były by mile widziane ,
a media i walka o prezydenturę żądza się swoimi prawami.. , bądź na tyle Jasiu uczciwy odpowiadając który bardziej jest związany z partią polityczną …!
Odważnie bez uogólniania …. Jak to potrafisz

,,a media i walka o prezydenturę żądza się swoimi prawami..''

- ty musi ... ?

Zastosowana autokorekta

~~Jasiu uczciwy niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 18:34
~~Jasiu uczciwy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrny Słonecznik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): ,,Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!''

Jedynym apolitycznym kandydatem jest prof. Nowogrodzki .Nie ma związków z żadną partią ,ma co najwyżej z mafią.

Wiarygodne argumenty były by mile widziane ,
a media i walka o prezydenturę żądza się swoimi prawami.. , bądź na tyle Jasiu uczciwy odpowiadając który bardziej jest związany z partią polityczną …!
Odważnie bez uogólniania …. Jak to potrafisz

,,a media i walka o prezydenturę żądza się swoimi prawami..''

- ty musi ... ?Zastosowana autokorekta

..de*bi*l..
~~Piotr J niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 20:43
Ktoś napisał: ~~Nowogrodzki napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrny Słonecznik napisał(a): ~~Chcesz to masz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglana Tygrysówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ten on napisał(a): Tam gdzie przekręty i kombinacje jest PiS a tam gdzie nienawiść i konfabulacje PiS.

Wylecz się z choroby PiS , a zobaczysz świat w innych barwach , napisz co tobie osobiście ukradli zgodnie z własnym sumieniem …? I uargumentuj..!
Zobacz….. moim bezpartyjnym okiem zauważyłem że ten wasz premier jest nagminnym kłamcą , i udowodnij że pisze nieprawdę … słowa Tuska
co było dane , nie będzie odebrane .. prawda czy fałsz …?
60 tysięcy wolne od podatku … czy weszło w życie …??
Emerytom ukrócili po 870 złotych .. prawda …?
Akademik za 1 złocisza …?? Prawda
O paliwie już nie wspomnę … prawda …??
Kredyt zero procent … mamy ??
Czy nie zauważasz jak tragicznie idzie Orlenowi ..!!
Drożyzna która weszła po pierwszym stycznia …
tego oczekiwali wyborcy …???
Odpowiedz mi co się zmieniło radykalnie w polskim prawie …??
Nic oprócz wielu komisji zżerający podatników
pieniądze nie zauważyłem ….
Jedyna ciągła nawalanka PiS tu , PiS tam , mają podejrzenia , jest od tego prokuratura , ponoć niepolityczna , są sądy ….
Więc powinno to wyglądać na moje oko tak …
Podejrzenie , zgłoszenie do właściwych organów ,
Dochodzenie , prokuratura i oskarżenie , sąd wyrok
i tu po wyroku możesz nazywać , lub nie złodzieje …
Jeżeli nie ma wyroku prawomocnego , jest tylko domniemana wina …

Red is bed - Paweł Szopa minn agregaty 500 000 000 / pięset milionów /
Fundusz sprawiedliwości 250 000 000 /250 milionów /
Jest tego wiele więcej ale sam sobie poszukaj. Nie mam na celu przekonywanie takich jak ty.

Nadal nie zrozumiałeś idąc w szeregu z tymi co podejrzewają , zacznij myśleć samoczynnie , ściągawki
z zarzutami , my znamy …!
Ja ciebie prosiłem o Twoją argumentację , każde media inaczej interpretują , wielu profesorów konstytucjonalistów uważa że pieniądze musi wypłacić PiSowi minister finansów , a na oko Tuska
wygląda to inaczej , w moich oczach to Tusk też jest profesorem niszczenia wszystkiego co PiS stworzył
kierowane jest to mściwością tego człowieka , przecież w rządzie Tuska są osoby kompetentne , lecz słabe bez przebicia ..które by inaczej to zrobili , podpierając się ciekawymi projektami PiSu ..
Jeżeli przeżyłeś te 8 lat PiSu , znaczy że nie taki diabeł straszny jak go malują …
Jeżeli potrafisz dodać 1+1 , pewnie zauważysz jak
atakowany jest obecny prezydent Duda za powiązania z PiSem ..,
Chyba nie będziesz chciał udowodnić że Trzaskowski będzie apolityczny …. było by to ignorancja …!!!

Ty cwelu bezpartyjny śmierdzisz pisowskim smrodem na kilometr ,w twoich wypocinach jest zmasowany atak na PO i ani jednego złego słowa na złodziei i bandytów z PiSowskiej mafii . Jesteś ukrytą opcją PISowską liżącą Kaczorowi rowa ![/

Udowodnij to jak najszybciej , może być potrzeba zakupu nakolanników do przeprosin …
Często używasz słowa które podchwyciłeś pewnie podczas pobytu w kryminale ,,, będąc przyzwoitką

WSZYSTKIEMU WINNY JAREK. OTWORZYĆ GRANICĘ NA WSCHÓD I TAK JAK 80 LAT TEMU, NIEPOPRAWNYCH POLITYCZNIE WYSŁAĆ NA SYBIR. Przecież MY potrafimy. Biedny, bo głupi. Głupi, bo biedny. Jak dlugo żyję, tak słyszę. CÓŚ W TYM JEST. PROPAGANDA ZROBI SWOJE. KŁAMAĆ.!. KŁAMAĆ.!. KŁAMAĆ.!. Kłamstwo PWTARZANE staje się PRAWDĄ.!!!. CHA. CHA.
CHA.
~~Piotr J niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 20:58
Pytanie. Skąd w tym Polskim narodzie tyle NIENAWIŚCI.?. GDZIE SZACUNEK DO CZŁOWIEKA.?. GOTOWI BIĆ I ZABIĆ ZA POGLĄDY. KATASTROFA. My nie szanujemy siebie, więc dlaczego OBCY mają ns szanować.?. Hmm........
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 21:19
~~Piotr J napisał(a): Pytanie. Skąd w tym Polskim narodzie tyle NIENAWIŚCI.?. GDZIE SZACUNEK DO CZŁOWIEKA.?. GOTOWI BIĆ I ZABIĆ ZA POGLĄDY. KATASTROFA. My nie szanujemy siebie, więc dlaczego OBCY mają ns szanować.?. Hmm........

A czy mógł byś powiedzieć kto tak skłócił Naród ,ba rodziny .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!