Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
7 kwietnia 2025r. o 12:34
~~stary bolecnauta napisał(a): Źle trafiłeś Lucuś. Jak kosa na kamień. Brniesz w te swoje kłamstwa robiąc z siebie totalne pośmiewisko.
Jan już nie musi wlec cię na komendę bo sprawa jest już w prokuraturze. Wiem co piszę . A więcej ci nie napiszę .
Tylko tyle że ponownie się wydurniłeś z tą propozycją spotkania ale bez swoich teczek.

Najpierw czytaj a potem się wymądrzaj , Jan zaproponował spotkanie na policji. Janusz dzwoń,ustalimy kiedy spotkanie na komendzie .

Dopisane 07.04.2025r. o godz. 12:29:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): koniecznie musisz to zgłosić ''pani komisarz''...;D
może wpadniemy tam razem?...ty ze swoimi 25-a ''teczkami'' ja ze swoim ''kapownikiem''...;D
co ty na to Lucusiu?

Co ty na to STARA doradczyni.

Dopisane 07.04.2025r. o godz. 12:30:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?

dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...

Dopisane 07.04.2025r. o godz. 12:34:

Miało być STARA plotkaro.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 12:52
nie podskakuj łgarzu...nie podskakuj...
a jak masz jakiś problem ze zrozumieniem tego co ci nie raz pisałem tylko wskakuj w autko i dawaj...
bo ja nie wierzę ani w to że przyjedziesz ani w to że byłeś u jakiejś ''pani komisarz'' ...
i mam wręcz pewność....
w kilku słowach ci to wyjaśnię dlaczego uważam cię za łgarza...
pisałeś że w styczniu byłeś ''słuchany'' i tam ci niby powiedziano że sprawa jest zamknięta...a tak nie jest...
może dla ''komendy'' bo ta już swoje zrobiła czyli przesłała dokumenty do prokuratury ...
teraz rajty ci falują i szukasz rozpaczliwie wyjścia...

napisał bym ci coś więcej ale wolę jak będziesz miał nettere uberraschung, obwohl es in ihrem fall schon eine uberraschung genug ....
o tłumaczenie zwróć się do twojego''mecenasso'' ;D

muszę później sprawdzić czy to co dostałem w emailu mogę chociaż fragmentarycznie ci tu pokazać ...
później bo teraz oglądam sobie tenis i Wawrinkę ...

ps. co to się stało Lucusiu -pucusiu że nie dzwonisz?...czyżby gruby przyjaciel odmówił ci podania mojego numeru? ;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 13:20
| Prokurator Prokuratury Rejonowej
| Zastępca Prokuratora Rejonowego
| ul. Bolesława Chrobrego 5 | 59-700 Bolesławiec
| tel. (75) 6..........................................
Prokuratura Rejonowa w Bolesławcu ........................

Ta wiadomość jest przeznaczona do wyłącznego użytku jej adresata....................................

From: ...............................
Sent: Friday, March 28, 2025 11:48 AM
To: ......................................................
Subject: Odp: FW: sprawa o sygnaturze 43.........2 4-.Ds.........................2024

widzisz to Lucusiu?....więc te swoje pierdy o styczniu wsadź sobie w gumiaczki ...;D
~~Ameby z pisu niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 14:22
Pisowskie ameby klaskaliście Trampowi ?
~~klub zwolenników pis niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 14:34
Jasne że klaskalim. ;]
Co nas obchodzi że plebs będzie więcej płacił . My som pany a wy hołoto możecie nam skoczyć.
~~Jasio niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 14:36
Z sondażu przeprowadzonego przez Instytut Badań Pollster na zlecenie "Super Expressu" wynika, że aż 85 proc. Polaków chce debaty prezydenckiej z udziałem wszystkich kandydatów. Jedynie 6 proc. ankietowanych było przeciwnych, a 9 proc. nie miało zdania w tej sprawie.

Wynik ten nie pozostawia wątpliwości – obywatele chcą mieć możliwość porównania kandydatów nie tylko na podstawie haseł wyborczych, ale także ich zachowania w bezpośrednim starciu.
~~pytanie 4 niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 14:56
~~Jasio napisał(a): Z sondażu przeprowadzonego przez Instytut Badań Pollster na zlecenie "Super Expressu" wynika, że aż 85 proc. Polaków chce debaty prezydenckiej z udziałem wszystkich kandydatów. Jedynie 6 proc. ankietowanych było przeciwnych, a 9 proc. nie miało zdania w tej sprawie.

Wynik ten nie pozostawia wątpliwości – obywatele chcą mieć możliwość porównania kandydatów nie tylko na podstawie haseł wyborczych, ale także ich zachowania w bezpośrednim starciu.

Ile chcą tych debat , ha ?
~~Pisowskie gnidy niezalogowany
7 kwietnia 2025r. o 15:41
Pisowce klaskali Trumpowi a Trump zrobił dobrze Putinowi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza