~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nie podskakuj łgarzu...nie podskakuj...
a jak masz jakiś problem ze zrozumieniem tego co ci nie raz pisałem tylko wskakuj w autko i dawaj...
bo ja nie wierzę ani w to że przyjedziesz ani w to że byłeś u jakiejś ''pani komisarz'' ...
i mam wręcz pewność....
w kilku słowach ci to wyjaśnię dlaczego uważam cię za łgarza...
pisałeś że w styczniu byłeś ''słuchany'' i tam ci niby powiedziano że sprawa jest zamknięta...a tak nie jest...
może dla ''komendy'' bo ta już swoje zrobiła czyli przesłała dokumenty do prokuratury ...
teraz rajty ci falują i szukasz rozpaczliwie wyjścia...
napisał bym ci coś więcej ale wolę jak będziesz miał nettere uberraschung, obwohl es in ihrem fall schon eine uberraschung genug ....
o tłumaczenie zwróć się do twojego''mecenasso'' ;D
muszę później sprawdzić czy to co dostałem w emailu mogę chociaż fragmentarycznie ci tu pokazać ...
później bo teraz oglądam sobie tenis i Wawrinkę ...
ps. co to się stało Lucusiu -pucusiu że nie dzwonisz?...czyżby gruby przyjaciel odmówił ci podania mojego numeru? ;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): koniecznie musisz to zgłosić ''pani komisarz''...;D
może wpadniemy tam razem?...ty ze swoimi 25-a ''teczkami'' ja ze swoim ''kapownikiem''...;D
co ty na to Lucusiu?.,....
..~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?
dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...
Dopisane 07.04.2025r. o godz. 15:59:
M21W2 napisał(a): 10,30 mam wizytę u lekarza, podaj swój nr telefonu zadzwonię po wizycie i bez teczek tylko z dzisiejszymi i wczorajszymi przyjdę na komendę.
........Zadzwoń pod 696207676 ustalimy kiedy obaj pójdziemy na komendę. Odwagi hejterze.