~~Zapomniał łgarz napisał(a): Ten intrygant zapomniał że tam były cztery osoby a nie dwie. Wszyscy trzej twierdzą inaczej niż kłamca Jasiu T.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zapomniał łgarz napisał(a): Ten intrygant zapomniał że tam były cztery osoby a nie dwie. Wszyscy trzej twierdzą inaczej niż kłamca Jasiu T.
towarzych wzajemnej adoracji...;D
towarzycho wzajemnie ''liżący sobie dupska''
krótka historia ''świadków''
jego obecny'' świadek '' Lucjan pisał tu o nim że to ''fałszywy człowiek'' który przez godzinę obmawiał kolegę wiadomo którego i oczywiście obmawiał fal---c---co ...;D
obleśny grubas -to facet publicznie tu przepraszający o ile pamiętam Barbarę za oszczerstwa kierowane pod jej adresem...
(strona z przeprosinami jest dostępna )
''dokumentalista '' Kaśka ;D
facet który w oczy jedno za plecami drugie...
kiedy go podwoziłem do domu wyżalał mi się że kłamliwy grubas wykorzystuje go do drobnych robót nie płacąc mu za wszystko co robi ...ostatnia robota dotyczyła o ile dobrze pamiętam , wystawienia na zewnątrz jakiejś rurki z zaworem czerpalnym...
kiedy mu powiedziałem że musi mu o tym powiedzieć odparł coś w stylu że ''mu głupio''...HAHAHAHAHAHA
wtedy mu odpowiedziałem że skoro tak to nadal będzie ''dymany''...;D
ot i ''świadkowie'' ;D
dzisiaj dla każdego z nich jestem wrogiem bo ja walę prawdę prosto w gały i nigdy na ich życzenie nie powiem ''czarne'' na ''białe''...;D
banda dwulicowców przed którą każdego ostrzegam...
każdy z nich ''sprzeda '' każdego z was więc ostrożnie ze słowami ...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...
a on do mnie dwa lub trzy razy...;D
coś mi tam pieprzył nawet o Pani Maślickiej...
ciekawe czy teraz by się przyznał do tego co mi naopowiadał...
ciekawe co na to by powiedzieli jego ''solidaruchy''...;D
ale myślę że i tu by łgał....śmieszny gostek...
jak otwarcie tu napisze że mogę to powtórzyć co mi opowiadał to zrobię to bez problemu...;D
wracam przed tivi...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...
jak otwarcie tu napisze że mogę to powtórzyć co mi opowiadał to zrobię to bez problemu...;D
wracam przed tivi...
~~Z boku patrząc napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapomniał łgarz napisał(a): Ten intrygant zapomniał że tam były cztery osoby a nie dwie. Wszyscy trzej twierdzą inaczej niż kłamca Jasiu T.
towarzych wzajemnej adoracji...;D
towarzycho wzajemnie ''liżący sobie dupska''
krótka historia ''świadków''
jego obecny'' świadek '' Lucjan pisał tu o nim że to ''fałszywy człowiek'' który przez godzinę obmawiał kolegę wiadomo którego i oczywiście obmawiał fal---c---co ...;D
obleśny grubas -to facet publicznie tu przepraszający o ile pamiętam Barbarę za oszczerstwa kierowane pod jej adresem...
(strona z przeprosinami jest dostępna )
''dokumentalista '' Kaśka ;D
facet który w oczy jedno za plecami drugie...
kiedy go podwoziłem do domu wyżalał mi się że kłamliwy grubas wykorzystuje go do drobnych robót nie płacąc mu za wszystko co robi ...ostatnia robota dotyczyła o ile dobrze pamiętam , wystawienia na zewnątrz jakiejś rurki z zaworem czerpalnym...
kiedy mu powiedziałem że musi mu o tym powiedzieć odparł coś w stylu że ''mu głupio''...HAHAHAHAHAHA
wtedy mu odpowiedziałem że skoro tak to nadal będzie ''dymany''...;D
ot i ''świadkowie'' ;D
dzisiaj dla każdego z nich jestem wrogiem bo ja walę prawdę prosto w gały i nigdy na ich życzenie nie powiem ''czarne'' na ''białe''...;D
banda dwulicowców przed którą każdego ostrzegam...
każdy z nich ''sprzeda '' każdego z was więc ostrożnie ze słowami ...;D
Z tego tekstu wynika że to jego autor jest podły i fałszywy. O każdym z byłych znajomych coś tam wyszukał i upublicznił. Nie znam szczegółów ale tu facet się obnaża . Obrabia innym tyłki a sam robi gorzej. Będąc w towarzystwie swoich znajomych interesował się tylko tym jak im kiedyś zaszkodzić. Taka podła towarzyska szuja wybiela się cudzym kosztem.
Wszędzie go tu pełno i jego teksty potwierdzają to co na ich podstawie o nim myślę.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...
wracam przed tivi...
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...
wracam przed tivi...
Coś więcej poza oczekiwaniem potrafisz napisać.
no to napisz pajacu co mi opowiadałeś o Pani Maślickiej...
śmieszny ''wojownika''...;D
czy będziesz łgał tu jak o tym przesłuchaniu w styczniu i ''sprawie zamkniętej''...;D
wczoraj pokazałem ci fragment emaila z marca tego roku i ...zamknąłeś swoją kłamliwą japę...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to napisz pajacu co mi opowiadałeś o Pani Maślickiej...
śmieszny ''wojownika''...;D
czy będziesz łgał tu jak o tym przesłuchaniu w styczniu i ''sprawie zamkniętej''...;D
wczoraj pokazałem ci fragment emaila z marca tego roku i ...zamknąłeś swoją kłamliwą japę...;D