Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 6:29
''3 kwietnia Anna Wójcik wyszła z aresztu w Katowicach. Kobieta była przetrzymywana przez około dwa miesiące w związku ze śledztwem ......''

nie ''PRZETRZYMYWANA'' tylko ZATRZYMANA postanowieniem sądu...

''W poniedziałek Wójcik gościła na antenie Telewizji Republika. Kobieta w dosadnych słowach opowiedziała o tym, co naprawdę zrobiła wobec niej obecna władza.
"Proszę mi wierzyć, nasze życie legło w gruzach. To, co zgotowali mi dzisiejsi rządzący, koalicja 13 grudnia, to zrujnowała moją rodzinę - szeroko rozumianą rodzinę ''

czy podobnie jęczałaś kiedy zaszczuty syn Filiks odebrał sobie życie ?
pomyślałaś o tym ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8 kwietnia 2025r. o 6:53
~~Zapomniał łgarz napisał(a): Ten intrygant zapomniał że tam były cztery osoby a nie dwie. Wszyscy trzej twierdzą inaczej niż kłamca Jasiu T.

towarzych wzajemnej adoracji...;D
towarzycho wzajemnie ''liżący sobie dupska''

krótka historia ''świadków''
jego obecny'' świadek '' Lucjan pisał tu o nim że to ''fałszywy człowiek'' który przez godzinę obmawiał kolegę wiadomo którego i oczywiście obmawiał fal---c---co ...;D

obleśny grubas -to facet publicznie tu przepraszający o ile pamiętam Barbarę za oszczerstwa kierowane pod jej adresem...
(strona z przeprosinami jest dostępna )

''dokumentalista '' Kaśka ;D
facet który w oczy jedno za plecami drugie...
kiedy go podwoziłem do domu wyżalał mi się że kłamliwy grubas wykorzystuje go do drobnych robót nie płacąc mu za wszystko co robi ...ostatnia robota dotyczyła o ile dobrze pamiętam , wystawienia na zewnątrz jakiejś rurki z zaworem czerpalnym...
kiedy mu powiedziałem że musi mu o tym powiedzieć odparł coś w stylu że ''mu głupio''...HAHAHAHAHAHA
wtedy mu odpowiedziałem że skoro tak to nadal będzie ''dymany''...;D

ot i ''świadkowie'' ;D
dzisiaj dla każdego z nich jestem wrogiem bo ja walę prawdę prosto w gały i nigdy na ich życzenie nie powiem ''czarne'' na ''białe''...;D

banda dwulicowców przed którą każdego ostrzegam...
każdy z nich ''sprzeda '' każdego z was więc ostrożnie ze słowami ...;D
~~Szkodnik niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 7:25
Duda powołał kolejnych 53 neo-sędziów. Duda chce przed wyborami upchać ich w sądach...

Duda powołał nową grupę wadliwych neo-sędziów do NSA, sądów apelacyjnych, okręgowych i rejonowych. A w „zamrażarce” czekają jeszcze Piebiak, Nawacki, Dudzicz i mąż członkini neo-KRS.

Wadliwych neo-sędziów nominowanych przez nielegalną neo-KRS prezydent powołał w poniedziałek 7 kwietnia 2025 roku. I tak powołał jednego neo-sędziego do NSA, jednego do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Łodzi, jednego do Sądu Apelacyjnego w Warszawie, siedmiu do Sądów Okręgowych w Warszawie, Suwałkach, Radomiu, Katowicach, Wrocławiu i w Poznaniu. Z kolei do sądów rejonowych w całej Polsce prezydent powołał 43 neo-sędziów, w tym byłych asesorów.

To już drugie takie powołanie neo-sędziów w ostatnich tygodniach. Poprzednie nominacje prezydent wręczył 20 marca 2025 roku. Wtedy powołał aż 61 wadliwych neo-sędziów. Andrzej Duda wyraźnie przyspiesza z nominacjami, by jak największą liczbę neo-sędziów powołać do końca swojej kadencji.

Można spodziewać się kolejnych powołań, bo nielegalna neo-KRS cały czas pracuje i daje wadliwe nominacje, którymi zatruwa wszystkie sądy. W zamrażarce u prezydenta czekają jeszcze stare nominacje, które do tej pory prezydent blokował. W tym dla twarzy „reform” Ziobry.
~~Z boku patrząc niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 7:53
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zapomniał łgarz napisał(a): Ten intrygant zapomniał że tam były cztery osoby a nie dwie. Wszyscy trzej twierdzą inaczej niż kłamca Jasiu T.

jego obecny'' świadek '' Lucjan pisał tu o nim że to ''fałszywy człowiek'' który przez godzinę obmawiał kolegę wiadomo którego i oczywiście obmawiał fal---c---co ...;D

obleśny grubas -to facet publicznie tu przepraszający o ile pamiętam Barbarę za oszczerstwa kierowane pod jej adresem...

kiedy go podwoziłem do domu wyżalał mi się że kłamliwy grubas wykorzystuje go do drobnych robót nie płacąc mu za wszystko co robi ...ostatnia robota dotyczyła o ile dobrze pamiętam , wystawienia na zewnątrz jakiejś rurki z zaworem czerpalnym...
kiedy mu powiedziałem że musi mu o tym powiedzieć odparł coś w stylu że ''mu głupio''...HAHAHAHAHAHA

ot i ''świadkowie'' ;D
dzisiaj dla każdego z nich jestem wrogiem bo ja walę prawdę prosto w gały i nigdy na ich życzenie nie powiem ''czarne'' na ''białe''...;D

Z tego tekstu wynika że to jego autor jest podły i fałszywy. O każdym z byłych znajomych coś tam wyszukał i upublicznił. Nie znam szczegółów ale tu facet się obnaża . Obrabia innym tyłki a sam robi gorzej. Będąc w towarzystwie swoich znajomych interesował się tylko tym jak im kiedyś zaszkodzić. Taka podła towarzyska szuja wybiela się cudzym kosztem.
Wszędzie go tu pełno i jego teksty potwierdzają to co na ich podstawie o nim myślę.
14240
M21W2
8 kwietnia 2025r. o 7:55
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...
a on do mnie dwa lub trzy razy...;D

coś mi tam pieprzył nawet o Pani Maślickiej...
ciekawe czy teraz by się przyznał do tego co mi naopowiadał...
ciekawe co na to by powiedzieli jego ''solidaruchy''...;D

ale myślę że i tu by łgał....śmieszny gostek...
jak otwarcie tu napisze że mogę to powtórzyć co mi opowiadał to zrobię to bez problemu...;D

wracam przed tivi...

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...

jak otwarcie tu napisze że mogę to powtórzyć co mi opowiadał to zrobię to bez problemu...;D

wracam przed tivi...

Coś więcej poza oczekiwaniem potrafisz napisać.
8 kwietnia 2025r. o 8:09
~~Z boku patrząc napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zapomniał łgarz napisał(a): Ten intrygant zapomniał że tam były cztery osoby a nie dwie. Wszyscy trzej twierdzą inaczej niż kłamca Jasiu T.

ot i ''świadkowie'' ;D

Z tego tekstu wynika że to jego autor jest podły i fałszywy. O każdym z byłych znajomych coś tam wyszukał i upublicznił. Nie znam szczegółów ale tu facet się obnaża . Obrabia innym tyłki a sam robi gorzej. Będąc w towarzystwie swoich znajomych interesował się tylko tym jak im kiedyś zaszkodzić. Taka podła towarzyska szuja wybiela się cudzym kosztem.
Wszędzie go tu pełno i jego teksty potwierdzają to co na ich podstawie o nim myślę.

znasz ,znasz ...
nie świruj...;D
tekst nie mnie ''obnaża'' bo tekst jest o tych co w oczy jedno a za plecami drugie...;D
ja nie musze się ''wybielać'' bo mnie właśnie guzik obchodziły ich wewnętrzne spory...
obleśniak grubas jakim cudem wmieszał się w jakiś spór by później za oszczerstwa przepraszać tu kobietę?
dlaczego milczy że inna osoba -znana w naszym grajdole- groziła mu sądem za kolejne oszczerstwa? ;D
wstydliwie o tym milczy a post nadal jest na stronach '' bolca''
to dopiero jest ''szuja''...;D

czy ''szują '' nie jest ten który dzień po spotkaniu założył sobie temat o koledze który częstował go koniaczkiem a któremu dupę następnego dnia obrobił?

może jakiś komentarz do tego?...czy ''jajców'' zabraknie...;D
8 kwietnia 2025r. o 8:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...

wracam przed tivi...

Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nigdy -ani razu - nie dzwoniłem do Lucusia ...

wracam przed tivi...
Coś więcej poza oczekiwaniem potrafisz napisać.

no to napisz pajacu co mi opowiadałeś o Pani Maślickiej...
śmieszny ''wojownika''...;D
czy będziesz łgał tu jak o tym przesłuchaniu w styczniu i ''sprawie zamkniętej''...;D
wczoraj pokazałem ci fragment emaila z marca tego roku i ...zamknąłeś swoją kłamliwą japę...;D
14240
M21W2
8 kwietnia 2025r. o 8:26
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to napisz pajacu co mi opowiadałeś o Pani Maślickiej...
śmieszny ''wojownika''...;D
czy będziesz łgał tu jak o tym przesłuchaniu w styczniu i ''sprawie zamkniętej''...;D
wczoraj pokazałem ci fragment emaila z marca tego roku i ...zamknąłeś swoją kłamliwą japę...;D

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): koniecznie musisz to zgłosić ''pani komisarz''...;D
może wpadniemy tam razem?...ty ze swoimi 25-a ''teczkami'' ja ze swoim ''kapownikiem''...;D
co ty na to Lucusiu?.,....

..~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no to dawaj...
jedziemy do ''pani komisarz''?

dawaj bo jadę zaraz do STS-u ale jak odważysz się na spotkanie na komendzie to odpuszczę STS...

Dopisane 07.04.2025r. o godz. 15:59:

M21W2 napisał(a): 10,30 mam wizytę u lekarza, podaj swój nr telefonu zadzwonię po wizycie i bez teczek tylko z dzisiejszymi i wczorajszymi przyjdę na komendę.

........Zadzwoń pod 696207676 ustalimy kiedy obaj pójdziemy na komendę. Odwagi hejterze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza