Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Lech Wałęsa XXX LECIE

235
ladaco
9 grudnia 2020r. o 19:28
bolek, sukces ubecji..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
9 grudnia 2020r. o 19:34
~~Bladolawendowa Pęcherznica napisał(a):
Horus napisał(a): ja to widzę inaczej ...ten wielki to Wałęsa a ten karzełek to duda...

chodzi mi o tego ''solidarucha'' nie ''prezydęta''

sprawdza się powiedzenie- nieszczęścia chodzą parami...hahaha

duda- duda...:]

Widzisz Januszek w tym sęk że można Bolka idealnie do ciebie porównać
Sarkazmem wali od was dwojga na kilometry
Ty myślisz że kimś jesteś , Bolek też

I co Makrela się ugięła i cała reszta Unio-Kołchozu
Trzeba mieć to coś w spodniach , brawo Orban , Brawissimo Morawiecki

coś się uczepił tego zasłyszanego ostatnio słówka...''sarkazm''
wiem że to nowość dla ciebie stąd ta twoje płytka fascynacja czymś nowym...
a tekst który wcześniej wkleiłeś -ten o sarkaźmie -nie był twój co ci udowodniłem

teraz się po raz kolejny ''przefarbowałeś '' i rżniesz -albo nie-głupa...

ja jestem tym kim jestem ale ty to dopiero ''okaz''

populisty i hipokryty...
''solidarucha'' i oszołoma ...
i co najgorsze w tym wszystkim dwulicowca...

SMIRNA !!!! klatę do orderu wypnij...hahaha

Dopisane 09.12.2020r. o godz. 19:34:

ladaco napisał(a): bolek, sukces ubecji..

sukcesem ''ubecji'' było to że olali mckwacza widząc w nim miernotę niewartą internowania...hahaha
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2020r. o 19:35

Zgadza się Ladaco , ale PanM tego nie rozumie . PanM bardzo wielu rzeczy nie rozumie , ale doskonale rozumie " pismo obrazkowe " , które ja przerabiałem gdzieś mniej więcej w zawodówce :) Mleczko był wtedy mym autorytetem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Pistacjowy Perukowiec niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 19:43
I am sorry, that I interrupt you, would like to offer other decision.

-------
https://milfanaliz.com/videos/33230/cheating-girlfriend-sends-snapchat-to-her-boyfriend-while-she-gets-fucked/ https://milfanaliz.com/
https://milfanaliz.com/
~Sepiowa Bylica niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 19:47
Proponuję tą rocznicę (uczcić ) minutą ciszy.
11445
PanM
9 grudnia 2020r. o 19:48
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja pierdziele ... Przemo Twój antyklerykalizm i ateizm potrafię zrozumieć , ale czy Ty słyszałeś coś o Sumlińskim , albo Kiszczaku ?

TW " Bolek " na ołtarze wynosisz ? I jeszcze o Lucjanie mówisz , że solidaruch i hipokryta ?

Qurwa mać , ciekawy świat i czas ... ciekawi ludzie ...

W roku 1981 ja miałem 28 lat . Pracowałem , bywałem w świecie nie byłem partyjny ani kościelny i widziałem na własne oczy co się dzieje.
Jeśli masz starszych kolegów to popytaj co się wtedy działo.Cała Polska strajkowała z byle powodu. Każdy chciał strajkami wymusić najbanalniejsze związkowe fanaberie . Gdziekolwiek na zadupiu robotnik wszedł w konflikt z dyrekcją lub stawiał absurdalne żądania natychmiast cała Polska strajkowała.
Poza tym wtedy " LUDZIE PRACY " mieli przekonanie że wolno im bezkarnie okradać firmy w których pracowali.Trwa to do dzisiaj. Kradli wszystko. Ołówek , gwoździe , papier toaletowy, śrubkę , narzędzia i żarówki na własnej klatce schodowej lub w piwnicy.
Oraz sprawa fundamentalna
Umów należy dotrzymywać . Komuniści ze strachu żeby nie wisieć na latarniach zaproponowali solidarności " POKOJOWE PRZEKAZANIE WŁADZY " .
Solidarność się zgodziła . Przejęła władzę ale umowy nie wszyscy chcieli dotrzymać.
Strona AWS podzieliła się na dwie frakcje -- jedni chcieli grubej kreski / Mazowiecki / drudzy konfrontacji / Olszewski./
Dzisiaj po 40 latach wielu się wymądrza ale wtedy realia były inne. Technika była inna i panowała raczej przaśna bieda . Sam reprezentujesz ją do dzisiaj.Chłop po 50 bez stabilizacji i perspektyw .Czy się mylę.?
Zapamiętaj sobie jedno -- NIE JESTEM I NIGDY NIE BYŁEM WROGIEM NICZEGO.
Po prostu mam odwagę jawnie wyrażać swoją opinię na poczynania ludzi którzy są przy władzy.
Na własnej skórze spróbowałem i dowiodłem że bez partyjnego lub rządowego wsparcia nie ma szans na wygranie czegokolwiek w wyborach.
Dotkliwie przekonał się też o tym były wiceprezydent Bolca.
Dlaczego ? Bo elektorat w większości jest pusty i próżny. Chce aby go prowadzić za rękę i częstować wyborczymi kiełbaskami lub powyborczymi ochłapami.

A Ty , szary człowiek masz dowody na to że Lech Wałęsa komuś donosił ?
Bo jak na razie mamy tylko słowo takich "historyków" jak , Kaczyński , Macierewicz , Olszewski.
Uderz się w pierś i powiedz -- czy ja kiedykolwiek opisałem co wiem o Tobie ?
Czy kiedykolwiek napisałem o czym rozmawiałem z Lucjanem ?
Albo gdy kiedyś Janusz bardzo mnie nękał nigdy o tym nie wspominam.
Mimo tego co się porobiło nadal nie piszę .I bez względu co będzie nie będę o was pisał.
Od prawie 20 lat zajmuje się problematyką która ma nazwę
STOSUNEK PAŃSTWA POLSKIEGO DO POJEDYNCZEGO POLAKA
Prywatne sprawy ludzi mnie nie interesują.
Qrwa ludzie chcą żyć normalnie . Nie chcą aby ktoś im się wtrącał w prywatne życie .[img=1607539739_owiq7jk.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 19:55

Gdyby nie ten Bolek to nie wystawiał byś tego jęzora w internecie tylko siedział byś na dupie jak mysz pod miotłą komuszku ,
~Pistacjowa Begonia niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 20:16
Czy z wypowiedzi panaM dobrze zrozumiałem, że nigdy nie był wrogiem komuny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza