Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~Ciemnoczerwona Bergenia niezalogowany
29 grudnia 2020r. o 14:27
Normalność do silny amazon. Premier tak mówił a ja mu ufiem. Pan m21 też :D

To pisałem ja prl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 14:42
a nie Jarząbek? :)
14240
M21W2
29 grudnia 2020r. o 15:40
~Ciemnoczerwona Bergenia napisał(a): Normalność do silny amazon. Premier tak mówił a ja mu ufiem. Pan m21 też :D

To pisałem ja prl

Panie PRL wrócę do do wypowiedzi Morawieckiego .
Stoi tam jak byk , W OBECNEJ SYTUACJI ZYSKUJĄ WIELKIE KORPORACJE , A TRACI KLASA ŚREDNIA MAJĄCA W SWYM RĘKU MAŁE I ŚREDNIE PRZEDSIĘBIORSTWA .
Apple, Amazon czy Microsoft notują gigantyczne dochody , to są te wielkie korporacje .
Architektura społeczna i gospodarcza będzie ulegała głębokiej zmianie.
Jest Pan w stanie tę prostą strategię zmian zrozumieć ? ,

Dopisane 29.12.2020r. o godz. 15:40:

Ci z pełnymi gaciami wyszukujecie nieliczne niczym nieudokumentowane opinie w celu usprawiedliwienia swojego strachu .
Boicie się rozumiem , nie chcecie uczestniczyć w walce o przywrócenie normalności to chociaż nie okazujcie tego publicznie .

~~Ciemnokasztanowa Maciejka , przywrócenie normalności z przed wystąpienia pandemii .
Nie należę do anty-szczepionkowców głoszących teorie spiskowe o depopulacji i inne brednie .
22258
#Horus nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 15:49
HAHAHAHA...
~Indygowy Wiciokrzew niezalogowany
29 grudnia 2020r. o 16:01
Ze strachu już jako kwiatek piszę. Tak się powrotu do "normalności" boje. Tylko czy u nas kiedyś było normalnie?

To pisałem ja Jarząbek ;)
22258
#Horus nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 16:08
było ...

ostatnio za Bolesława Śmiałego ...:]

Dopisane 29.12.2020r. o godz. 16:08:

~Indygowy Wiciokrzew napisał(a): Ze strachu już jako kwiatek piszę. Tak się powrotu do "normalności" boje. Tylko czy u nas kiedyś było normalnie?

To pisałem ja Jarząbek ;)

;)
18442
PIS-PO-PRL
29 grudnia 2020r. o 16:15
M21W2 napisał(a): W OBECNEJ SYTUACJI ZYSKUJĄ WIELKIE KORPORACJE , A TRACI KLASA ŚREDNIA MAJĄCA W SWYM RĘKU MAŁE I ŚREDNIE PRZEDSIĘBIORSTWA .

To czemu wielkich korporacji na strefie się nie zamyka mimo przypadków wirusa, a małe lokalne przedsiębiorstwa idą pod klucz.
Ja wiem że premier obiecał reset, no ale że kuwa taki, to chyba zapomniał Panu powiedzieć

Horus napisał(a): było ...

ostatnio za Bolesława Śmiałego

"nie dokonał mordu na przedstawicielu Kościoła, ale wydał na niego wyrok śmierci poprzez poćwiartowanie."

nooo... yyy... może być :D

no i się zalogowałem
taki odważny jestem :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 16:26
PIS-PO-PRL napisał(a):
M21W2 napisał(a): W OBECNEJ SYTUACJI ZYSKUJĄ WIELKIE KORPORACJE , A TRACI KLASA ŚREDNIA MAJĄCA W SWYM RĘKU

"nie dokonał mordu na przedstawicielu Kościoła, ale wydał na niego wyrok śmierci poprzez poćwiartowanie."

nooo... yyy... może być :D

no i się zalogowałem
taki odważny jestem :D

poćwiartował ale po śmierci...

taki to był ludzki pan ...
bo przecież mógł żywcem spalić lub też ''żywcem'' utopić...:]

podziwiam twoją odwagę ...

ja od wczoraj żyję w strachu ...
pieprzona ''pomiodorowa''...;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.