Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Różowoczerwona Szachownica niezalogowany
29 grudnia 2020r. o 19:02
Przyjemnego oglądania. Naprawdę warto.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 19:12
obejrzę ...nie teraz ale obejrzę...
18442
PIS-PO-PRL
29 grudnia 2020r. o 19:29
22:40
niedługo wyciągnięcie ręki na powitanie, będzie odbierane jako zamach na zdrowie i życie drugiego człowieka :D

PIS=PO=PRL
11445
PanM
29 grudnia 2020r. o 20:04
PIS-PO-PRL napisał(a): 22:40
niedługo wyciągnięcie ręki na powitanie, będzie odbierane jako zamach na zdrowie i życie drugiego człowieka :D

Nie trzeba długo czekać .
Aktualnie wystarczy cokolwiek napisać aby u niektórych całkiem obcych ludzi uwolnić potrzebę zademonstrowania swojej niechęci.Całkiem bezinteresownie wręcz charytatywnie.
Powitanie częściej skutkuje złagodzeniem niż zaostrzeniem nastrojów.[img=1609267954_cpkjg8b.jpg]

Dopisane 29.12.2020r. o godz. 20:04:

Zdecydowanie popieram szczepienia

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 20:08
:]
to reklama?
i tak obejrzę...

ale teraz oglądam ''My honor was loyalty''
super film ...postawy moralne i spojrzenie na wojnę okiem kilku żołnierzy Wehrmachtu ...

tylko trzeba czytać ...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 20:17
PanM napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): 22:40

Nie trzeba długo czekać .
Aktualnie wystarczy cokolwiek napisać aby u niektórych całkiem obcych ludzi uwolnić potrzebę zademonstrowania swojej niechęci.Całkiem bezinteresownie wręcz charytatywnie.
Powitanie częściej skutkuje złagodzeniem niż zaostrzeniem nastrojów.[img=1609267954_cpkjg8b.jpg]

Szacun Perelu :D Co prowda , to prowda , że tak po góralsku zagaję :D

Przemo , ja też jestem prosty człowiek. Daleko mi do profesiurów , co to już pozjadali wszelkie rozumy i za kasę z farmaceutycznych koncernów opowiadają pier... dolety w ścierwomediach.

Ja nawet matury nie mam !!.

Gdzież mi brylować w szerokim świecie ? Ja , w Bolesławcu , proszę Was Peerelu , Lucjanie , Przemo nie dajcie się zabić szczepionką na koronaswirusa ... ponieważ lubię z Wami dyskutować . I tu już nie chodzi o strzępy ludzkich płodów w szczepionkach i oburzenie chrześcijan , ale o to , że Stwórca dał nam misję do spełnienia ... Tobie również Ateisto ... :D

Tylko nikt z nas nie wie jaką :)

Miłego wieczoru Wam życzę i jeszcze raz proszę .

Nie dajcie się zaszczepić . :)

Prośbę motywuję posiadaną wiedzą , jakiej fragment przedstawił Wam Kolega Ksawery :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
29 grudnia 2020r. o 20:25
PanM napisał(a):
Aktualnie wystarczy cokolwiek napisać aby u niektórych całkiem obcych ludzi uwolnić potrzebę zademonstrowania swojej niechęci.

[img=1609269578_t7tmaai.jpg]

To jest PanieEM to "cokolwiek"?Czyżby Pan mierzył wszystkich swoją miarą?Sprawia Pan bardzo niemiłe wrażenie!Proszę się nad sobą zastanowić.Jest okazja NOWY ROK 2021.Tylko, że ile mamy czasu na stanie się lepszym człowiekiem, tego nikt nie wie.Nad tym też prosze sie zastanowić.

kochaj, a będziesz kochany...
~~Woskowożółty Bieluń niezalogowany
29 grudnia 2020r. o 20:25
No żesz kurna ROBACZEK WYLAZŁ Z G ÓWIENKA.
Robaczki się nie szczepią one się pluskają , każdy w swoich śmierdach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.