PanM napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a): 22:40
niedługo wyciągnięcie ręki na powitanie, będzie odbierane jako zamach na zdrowie i życie drugiego człowieka :D
Nie trzeba długo czekać .
Aktualnie wystarczy cokolwiek napisać aby u niektórych całkiem obcych ludzi uwolnić potrzebę zademonstrowania swojej niechęci.Całkiem bezinteresownie wręcz charytatywnie.
Powitanie częściej skutkuje złagodzeniem niż zaostrzeniem nastrojów.[img=1609267954_cpkjg8b.jpg]
Szacun Perelu :D Co prowda , to prowda , że tak po góralsku zagaję :D
Przemo , ja też jestem prosty człowiek. Daleko mi do profesiurów , co to już pozjadali wszelkie rozumy i za kasę z farmaceutycznych koncernów opowiadają pier... dolety w ścierwomediach.
Ja nawet matury nie mam !!.
Gdzież mi brylować w szerokim świecie ? Ja , w Bolesławcu , proszę Was Peerelu , Lucjanie , Przemo nie dajcie się zabić szczepionką na koronaswirusa ... ponieważ lubię z Wami dyskutować . I tu już nie chodzi o strzępy ludzkich płodów w szczepionkach i oburzenie chrześcijan , ale o to , że Stwórca dał nam misję do spełnienia ... Tobie również Ateisto ... :D
Tylko nikt z nas nie wie jaką :)
Miłego wieczoru Wam życzę i jeszcze raz proszę .
Nie dajcie się zaszczepić . :)
Prośbę motywuję posiadaną wiedzą , jakiej fragment przedstawił Wam Kolega Ksawery :)