Polscy lekarz i pielęgniarki mogą nie chcieć aplikować mRNA Polakom. Czy w tego powodu rząd ściąga na gwałt lekarzy z Ukrainy i pielęgniarki z Ukrainy ? Zawsze można zwalić na nieznajomość języka, czy niezrozumienie procedur, albo szybko odesłać na Ukrainę. Czy posłużenie się Ukraińcami, wziąwszy pod uwagę to co działo się na Wołyniu, może zostać wykorzystane do wywołania konfliktu polsko - ukraińskiego jaki da pretekst do międzynarodowej interwencji ?
To jest dowód szczepienia. Zwracam uwagę, o czym pisałem wcześniej, że każda fiolka ma swój indywidualny numer. W wieczku, wmontowany jest mikrochip lokalizujący fiolkę. Prawdopodobnie na naklejce umieszczono znakowanie pozwalające odróżnić szczepionkę ze zmutowanym RNA lub DNA wirusa i innymi niespodziankami od tych z solami, witaminkami. To oczywiste że musieli tak zrobić, po pierwsze by nikt nie wykradł fiolki do zbadania w niezależnym laboratorium, pod drugie by wiedzieć komu co dać , po trzecie by nie zamieniono przypadkowo fiolek. Polecam Waszej uwadze elektroniczny system zgłoszeń do szczepień.
Osoby jakie będą wpisywane na listę będą weryfikowane pod względem przydatności i zasług. Jest jasne, że w zasadniczej fazie nie zostaną zaszczepieni mRNA ci którzy muszą pozostać przy zdrowi żeby zagwarantować realizację tego ludobójstwa. Nie jest jednak wykluczone że ONI zmajstrowali takie szczepy wirusa które po włączeniu materiału do DNA gospodarza mogą być aktywowane z zewnątrz. Jedno jest pewne, Ci którymi elity się posłużą i tak zostaną w przyszłości zamordowani, ich wiedza będzie zbyt groźna dla organizatorów tego barbarzyństwa
Horus napisał(a):
bardziej mnie teraz interesuje jakiego ''wybiegu '' czyt. szantażu użyje ''władza'' by wymóc na ludziach OBOWIĄZEK szczepienia...
Tylko zwróć uwagę, że to nie jest tylko wymysł PIS. Niezależnie czy u władzy byłaby PO, PSL, Lewica czy inna zaraza, to "procedury" i parcie na szczepionkę byłyby identyczne. Widać co się dzieje na całym świecie.
To jest zaplanowana akcja ogólnoświatowa, chociaż wielu uważa, że to "teoria spiskowa".
To może jeszcze trochę na wesoło o obecnym szczepieniu vip-ów ;)
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
no właśnie ...
ja jestem z natury niedowiarkiem ...
a to mi wygląda na zwykłą ściemę...
dlatego jak słyszę tego Simona co dzień po tej ''pokazówce''ze swoim szczepieniem mówi w tivi ''patrzcie-żyję'' to nie wiem czy on jest idio.tą czy też chce zrobić takich z ludzi którzy to oglądają...
nie,nie...stanowczo jestem do tego ustawiony sceptycznie ...
nie nie sceptycznie...wręcz wrogo ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.