~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a): "We wrześniu 1982 roku Piotrowicz podpisał się pod aktem oskarżenia przeciwko opozycjoniście Antoniemu Pikulowi
– na podstawie bezprawnego dekretu o stanie wojennym, za co groziło mu kilka lat więzienia.
Piotrowicz był wówczas wiceszefem krośnieńskiej prokuratury, członkiem PZPR i jej egzekutywy.
Musiał dobrze wywiązywać się z obowiązków, bo tylko tacy dostawali krzyże zasługi."
Tu się z Tobą zgadzam , Piotrowicz to ciemna plama na wizerunku PiS .
Napisz jeszcze co wiesz o Sędzim Sądu Najwyższego Iwulskim , zastępcy Gersdorf .
Nazwisko Iwulskiego można znaleźć m.in. w składzie orzekającym w sprawie przeciwko siedmiu działaczom Konfederacji Polski Niepodległej. Wojskowa prokuratura oskarżyła ich o przestępstwa mające na celu obalenie PRL. Cztery osoby skazano na kary kilkuletniego pozbawienia wolności.
Dopisane 08.01.2021r. o godz. 16:06:
Horus napisał(a): M21W2 napisał(a): Horus napisał(a): M21W2 napisał(a): Horus napisał(a):
Januszku , ależ proszę bardzo ..... Przewodniczący Rady
przestań mi tu ''januszkować '' fałszywcu...
co ''proszę bardzo''?
jak to się ma do mojego postu?
rozmywasz to swoją głupawą ''odpowiedzią'' wklejając tu coś bez ładu i składu...
coś co nie ma nic wspólnego z moim postem ...
za to wklejka ze zwykłą kolejną dawką propagandy...
a sprostowania swojego kłamstwa , swojej manipulacji jak nie było tak nie ma ...
brnij dalej w swojej ''gebelszczyźnie''...:]
ja tam jadę po zakupy...
Januszku zapytałeś mnie o mojego przewodniczącego , otrzymałeś odpowiedź kto nim jest .
Czyżby już demencja starcza zaczyna dawać znać o sobie , Januszku szybko zapominasz o co pytałeś , oj niedobrze- niedobrze .