Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

czy ktoś z bolesławieckich celebrytów już się zaszczepił?

14240
M21W2
8 stycznia 2021r. o 15:28
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): nie odwracaj

Pojęczałeś , postękałeś , ta nienawiść kiedyś mocno ci zaszkodzi .Judaszku .

Komuchu z własnej woli .

prostaku ...nienawiść mylisz z niechęcią ...
więcej nienawiści jest w tobie forumowy ''męczenniku'' niż we mnie niechęci do takich jak ty...:]

to jak obłudniku?

napiszesz prawdę o tym swoim oszukańczym przewodniczącym?

czy jesteś już tak przesiąknięty fałszem że to i strach ci nie pozwoli...

kupowanie dzisiaj twoich ''objawień'' to jak płacić za coś fałszywą monetą...:]

Januszku , ależ proszę bardzo ..... Przewodniczący Rady

Krajowego Sekretariatu Emerytów i Rencistów

Dariusz Kucharski

Patriotyzm oraz wierność ideałom NSZZ “Solidarność” to tylko niektóre przymioty jakimi wyróżniają się członkowie Regionalnego Sekretariatu Emerytów i Rencistów NSZZ “Solidarność”. W czwartek 14 listopada w siedzibie Regionu obchodzona niedawno 101.rocznica odzyskania Niepodległości była okazją do uroczystego posiedzenia sekretariatu. Gościł na nim przewodniczący krajowego sekretariatu Dariusz Kucharski. Wraz z przewodniczącym Regionu Dolny Śląsk Kazimierzem Kimso .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grafitowy Suchodrzew niezalogowany
8 stycznia 2021r. o 15:29
Zaprosiliście Piotrowicza?
14240
M21W2
8 stycznia 2021r. o 15:41
~~Kasztankowa Budleja napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Kasztankowa Budleja napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Poczerwieniały Styrakowiec napisał(a): Panie M21 a kim to pan jesteś że innych wyzywasz od komuchów ?

Nit tak zaciekle nie atakował Solidarności jak komuniści z Urbanem na czele , Horus to mały komuszek , naśladuje Urbana .
Panie obrońco lewaka .

Urban ma odstające uszy ale ma też i między uszami a ty masz tam pustkę .

Jak nisko trzeba upaść aby czcić komunistycznego Gebelsa .

Urban ma dużo za uszami , zapewne Ty też .

Urban to stara komunistyczna świnia nigdy go nie czciłem wręcz przeciwnie ,ale to ty jesteś obecnie Gebelsem na tym forum kto wie czy nie był kiedyś twoim Idolem .Gdybyś był prawdziwym Polakiem i związkowcem nie wdawał byś się tu w polemikę ,dlaczego Pan Razik się tu nie przekrzykuje ,bo jest za poważny na takie połajanki . Cnota nad cnotami trzymaj język za zębami.

Pan Razik udzielił wywiadu na Bolec , tacy jak Ty wylali na niego więcej pomyj jak na mnie .
Sugerujesz że ci co tu na forum wdają się w polemikę nie są prawdziwymi Polakami ?
Z jakiej wysokości spadłeś na głowę .
8 stycznia 2021r. o 15:44
"Przerażające – bo inaczej trudno to określić – że główną bronią „dobrej zmiany” zawłaszczającej Trybunał Konstytucyjny jest prokurator oskarżający za działalność opozycyjną w stanie wojennym, były członek PZPR i jej egzekutywy w prokuraturze w Krośnie. "
8 stycznia 2021r. o 15:46
"We wrześniu 1982 roku Piotrowicz podpisał się pod aktem oskarżenia przeciwko opozycjoniście Antoniemu Pikulowi

– na podstawie bezprawnego dekretu o stanie wojennym, za co groziło mu kilka lat więzienia.

Piotrowicz był wówczas wiceszefem krośnieńskiej prokuratury, członkiem PZPR i jej egzekutywy.
Musiał dobrze wywiązywać się z obowiązków, bo tylko tacy dostawali krzyże zasługi."
8 stycznia 2021r. o 15:47

Dziś oklaskiwany przez samego prezesa PiS, krzyczy „precz z komuną” w stronę ław opozycji, w których zasiada m.in. legenda strajków sierpniowych 1980 roku Henryka Krzywonos.

Rechocząc i podrygując z radości.
22258
#Horus nieaktywny
8 stycznia 2021r. o 15:48
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):

przestań mi tu ''januszkować '' fałszywcu...

co ''proszę bardzo''?
jak to się ma do mojego postu?
rozmywasz to swoją głupawą ''odpowiedzią'' wklejając tu coś bez ładu i składu...
coś co nie ma nic wspólnego z moim postem ...

za to wklejka ze zwykłą kolejną dawką propagandy...

a sprostowania swojego kłamstwa , swojej manipulacji jak nie było tak nie ma ...

brnij dalej w swojej ''gebelszczyźnie''...:]

ja tam jadę po zakupy...
14240
M21W2
8 stycznia 2021r. o 16:06
~~Grafitowy Suchodrzew napisał(a): "We wrześniu 1982 roku Piotrowicz podpisał się pod aktem oskarżenia przeciwko opozycjoniście Antoniemu Pikulowi

– na podstawie bezprawnego dekretu o stanie wojennym, za co groziło mu kilka lat więzienia.

Piotrowicz był wówczas wiceszefem krośnieńskiej prokuratury, członkiem PZPR i jej egzekutywy.
Musiał dobrze wywiązywać się z obowiązków, bo tylko tacy dostawali krzyże zasługi."

Tu się z Tobą zgadzam , Piotrowicz to ciemna plama na wizerunku PiS .
Napisz jeszcze co wiesz o Sędzim Sądu Najwyższego Iwulskim , zastępcy Gersdorf .

Nazwisko Iwulskiego można znaleźć m.in. w składzie orzekającym w sprawie przeciwko siedmiu działaczom Konfederacji Polski Niepodległej. Wojskowa prokuratura oskarżyła ich o przestępstwa mające na celu obalenie PRL. Cztery osoby skazano na kary kilkuletniego pozbawienia wolności.

Dopisane 08.01.2021r. o godz. 16:06:

Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):

przestań mi tu ''januszkować '' fałszywcu...

co ''proszę bardzo''?
jak to się ma do mojego postu?
rozmywasz to swoją głupawą ''odpowiedzią'' wklejając tu coś bez ładu i składu...
coś co nie ma nic wspólnego z moim postem ...

za to wklejka ze zwykłą kolejną dawką propagandy...

a sprostowania swojego kłamstwa , swojej manipulacji jak nie było tak nie ma ...

brnij dalej w swojej ''gebelszczyźnie''...:]

ja tam jadę po zakupy...

Januszku zapytałeś mnie o mojego przewodniczącego , otrzymałeś odpowiedź kto nim jest .
Czyżby już demencja starcza zaczyna dawać znać o sobie , Januszku szybko zapominasz o co pytałeś , oj niedobrze- niedobrze .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.