Horus napisał(a): oj jak emem to przeczyta to zobaczysz jak nam przykręci ''śrubkę'' ;D
też sobie nie przypoinam kiedy to o czwartej nie mogłem zasnąć ...
ale nic straconego ...
oglądam zaje...y serial ...
oglądałeś kiedyś coś akiego jak''Suburra''?
polecam ...:)
Dopisane 07.04.2021r. o godz. 17:06:
skorn napisał(a): Od wazeliny aż gęsto w powietrzu...
PPP to twój ostatni kolega na forku. Uważaj, żebyś i u niego się nie zeszmacił ; )
ty nie szukaj mi tu kolegów tylko pilnuj narzeczonej bo i ta pójdzie w długą ...:D
i zostawi cię jak zużytą szmatę ...:D
opowiedz nam tu swoją historie ...
jest taka wzruszająca ...prawie się popłakałem jak mi ją opisywałeś na privie...:D
to że udajesz że cytujesz nic w tym przypadku nie znaczy ...
a jak masz problem ze zrozumieniem tego co piszę zamiast się tu ''produkować''poczytaj odpowiednie zapisy prawa...
za takie min. teksty twój koleżka będzie odpowiadał przed sądem ...
myślisz że przy tobie się zawacham ?
nie ...
z toba mam ułatwione zadanie bo tylko sprawdzę numer budynku...resztą znam ...;)
dlatego teraz to sobie skopiowałem i ostrzegam ...
tak samo jak ostrzegałem twojego koleżkę ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.