Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Jeszcze policja czy już milicja ?

11445
PanM
9 lutego 2021r. o 14:18
Byli UBecy zostali pozbawieni emerytur.
Takiej samej reakcji mogą oczekiwać dzisiejsi " milicjanci "
Akcja rodzi reakcję .[img=1612876723_qix6s08.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Amarantowy Przypołudnik niezalogowany
9 lutego 2021r. o 14:27
Panie M jaki pan pusty jesteś .Ciekawe jak by cię zaatakowali na mieście bandyci gdzie byś pobiegł biedny człowieczku w Niemczech .Anglii czy Francji to co milicja? Weź się chłopie do jakiejś roboty bo twoja głowa jest pusta jak balonik .Widzę ze wylewasz swoje żale masz pretensje do wszystkich tylko o co? Ze jako jeden z pierwszych w mieście miałeś sklep z częściami i w miarę nowoczesny warsztat i nie umiałeś tego dopilnować .Dzisiaj powinieneś być bogatym człowiekiem cieszyć się wnukami i korzystać z życia niestety twoja nieudolność to zniweczyła teraz zachowujesz się jak zgorzchniały pan który szuka sensacji z byle głupot. I do tego fetyszysta małp.
11445
PanM
9 lutego 2021r. o 14:41
~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a): Panie M jaki pan pusty jesteś .Ciekawe jak by cię zaatakowali na mieście bandyci gdzie byś pobiegł biedny człowieczku w Niemczech .Anglii czy Francji to co milicja? Weź się chłopie do jakiejś roboty bo twoja głowa jest pusta jak balonik .Widzę ze wylewasz swoje żale masz pretensje do wszystkich tylko o co? Ze jako jeden z pierwszych w mieście miałeś sklep z częściami i w miarę nowoczesny warsztat i nie umiałeś tego dopilnować .Dzisiaj powinieneś być bogatym człowiekiem cieszyć się wnukami i korzystać z życia niestety twoja nieudolność to zniweczyła teraz zachowujesz się jak zgorzchniały pan który szuka sensacji z byle głupot. I do tego fetyszysta małp.

Pamiętasz temat " Złodzieje katalizatorów "" dobry człowieku "?
Okradli MI DWA AUTA policjant kazał mi złożyć skargę mailem.
Złapali złodziei/BYŁY TU ARTYKUŁY bo ktoś chciał się pochwalić sukcesem/ a ja dostałem pismo o umorzeniu sprawy.
Policja chroni i usługuje władzy a to nie wróży zbyt optymistycznie.
Siedź pajacu w swojej norce i pyskuj dalej.
Ja pamiętam milicje za komuny . Było podobnie.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
9 lutego 2021r. o 14:49
PanM napisał(a):

Ja też pamiętam. Jakiś małolat wjechał rowerem pod Ratusz i złapał go milicjant. Pałował go regularnie przez pół godziny. Nikt nie ośmielił się interweniować.
Dziś po pierwsze policjant nie ośmieliłby się wyjąć pały na dzieciaka, a po drugie, jakby wyjął to by go ludzie na kopach do komendy donieśli. Taką tu widzę różnicę.
~~Amarantowy Przypołudnik niezalogowany
9 lutego 2021r. o 14:53
PanM napisał(a):
~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a): Panie M jaki pan pusty jesteś .Ciekawe jak by cię zaatakowali na mieście bandyci gdzie byś pobiegł biedny człowieczku w Niemczech .Anglii czy Francji to co milicja? Weź się chłopie do jakiejś roboty bo twoja głowa jest pusta jak balonik .Widzę ze wylewasz swoje żale masz pretensje do wszystkich tylko o co? Ze jako jeden z pierwszych w mieście miałeś sklep z częściami i w miarę nowoczesny warsztat i nie umiałeś tego dopilnować .Dzisiaj powinieneś być bogatym człowiekiem cieszyć się wnukami i korzystać z życia niestety twoja nieudolność to zniweczyła teraz zachowujesz się jak zgorzchniały pan który szuka sensacji z byle głupot. I do tego fetyszysta małp.

Złapali złodziei/BYŁY TU ARTYKUŁY bo ktoś chciał się pochwalić sukcesem/ a ja dostałem pismo o umorzeniu sprawy.

Ja już tam nie wiem jak Pan się zwraca w domu do reszty ale wydaje mi się ze pajacu to słabo. Ale to Pana sprawa. Chodzi o to ze wrzuca Pan swoje świetne pomysły na każdy temat ale niestety patrząc na pana dom i to co Pan zrobił z firma to ja nie chce żeby tak wyglądał nasz kraj. Pozdrowi Pan Przemka o tym już nie wspomnę. Żeby kogoś pouczać i się mądrzyć najpierw zadbaj o swoja mała ojczyznę i pokaz jak. I nie unos się Pan tak bo jednak wiek już Pan ma żyłka strzeli i po wszystkim. Chociaż może to i lepiej.
~Kakaowa Perowskia niezalogowany
9 lutego 2021r. o 14:59
~~Bordowa Smagliczko. Pałował go za jazdę na własnym rowerze? Przecież dawniej nie było zakazu i nawet samochody jeździły po Rynku. Może to jakiś wkurzony tatuś wymierzał karę swojemu synowi?
22258
#Horus nieaktywny
9 lutego 2021r. o 16:02
Milicja to już historia ...

ale niektóre obecne działania Policji można porównać do tamtych zachowań a nawet można iść dalej ...

ale to zapewne naleciałości z lat kiedy przy biurkach siedzieli również ludzie bezgranicznie oddani ówczesnej władzy ...tak jest i dzisiaj ...

kiedy narastały protesty to właśnie ''góra'' wprowadzała akcje Sejm ,Mokotów , Droga czy Odwód ...

była jeszcze akcja Rekonesans...

a śledzenie ''obiektów'' to już zakrawa na mestody ''esbeckie''
stąd tylu było tajniaków...

zresztą co tu gadać o Policji jak równie ''esbeckie'' metody jeden tu przeniósł na spotkanie towarzyskie a gospodarz ani mrugnął ...:]

Policja jednak to nie tylko bezwolne maszyny poddane naciskom z ''góry'' ...są wśród nich i tacy co zdejmowali kaski i brali róże w ręce włączając się w marsz...

dzisiejsze działania to tylko nakaz z ''góry''...nic więcej ...
i nie psioczcie na nich bo inaczej ''zapiejecie'' jak trzeba będzie korzystać z ich pomocy ...;)

11445
PanM
9 lutego 2021r. o 16:07
~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a):
PanM napisał(a):

Ja już tam nie wiem jak Pan się zwraca w domu do reszty ale wydaje mi się ze pajacu to słabo. Ale to Pana sprawa. Chodzi o to ze wrzuca Pan swoje świetne pomysły na każdy temat ale niestety patrząc na pana dom i to co Pan zrobił z firma to ja nie chce żeby tak wyglądał nasz kraj. Pozdrowi Pan Przemka o tym już nie wspomnę. Żeby kogoś pouczać i się mądrzyć najpierw zadbaj o swoja mała ojczyznę i pokaz jak. I nie unos się Pan tak bo jednak wiek już Pan ma żyłka strzeli i po wszystkim. Chociaż może to i lepiej.

Przeczytaj sobie młody człowieku co napisałeś powyżej.Pajac to bardzo delikatne określenie . Nie pierwszy raz pozwalasz sobie na wywlekanie osobistych animozji publicznie. Nie pierwszy raz masz zdanie na temat mego domu i mej byłej firmy.
W domyśle dawno tu nie byłeś.Masz jakieś zastrzeżenia ? Jestem tobie albo komukolwiek cokolwiek winien ? Dałeś mi coś ? Masz jakieś reklamacje ? A może jesteś moim nieślubnym dzieckiem ? Znajomość z moim synem nie czyni cię mądrym.
Kto napisał Panie M ale pan pusty jesteś ?
Kto kilkakrotnie wspominał o moim domu ?
Zatem tępy bucu ja nie mam się czego wstydzić. To ja i tacy jak ja utrzymywali i utrzymują takich jak ty.[img=1612883232_1zkfd8s.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.