~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a): PanM napisał(a): ~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a): Panie M jaki pan pusty jesteś .Ciekawe jak by cię zaatakowali na mieście bandyci gdzie byś pobiegł biedny człowieczku w Niemczech .Anglii czy Francji to co milicja? Weź się chłopie do jakiejś roboty bo twoja głowa jest pusta jak balonik .Widzę ze wylewasz swoje żale masz pretensje do wszystkich tylko o co? Ze jako jeden z pierwszych w mieście miałeś sklep z częściami i w miarę nowoczesny warsztat i nie umiałeś tego dopilnować .Dzisiaj powinieneś być bogatym człowiekiem cieszyć się wnukami i korzystać z życia niestety twoja nieudolność to zniweczyła teraz zachowujesz się jak zgorzchniały pan który szuka sensacji z byle głupot. I do tego fetyszysta małp.
Pamiętasz temat " Złodzieje katalizatorów "" dobry człowieku "?
Okradli MI DWA AUTA policjant kazał mi złożyć skargę mailem.
Złapali złodziei/BYŁY TU ARTYKUŁY bo ktoś chciał się pochwalić sukcesem/ a ja dostałem pismo o umorzeniu sprawy.
Policja chroni i usługuje władzy a to nie wróży zbyt optymistycznie.
Siedź pajacu w swojej norce i pyskuj dalej.
Ja pamiętam milicje za komuny . Było podobnie.
Ja już tam nie wiem jak Pan się zwraca w domu do reszty ale wydaje mi się ze pajacu to słabo. Ale to Pana sprawa. Chodzi o to ze wrzuca Pan swoje świetne pomysły na każdy temat ale niestety patrząc na pana dom i to co Pan zrobił z firma to ja nie chce żeby tak wyglądał nasz kraj. Pozdrowi Pan Przemka o tym już nie wspomnę. Żeby kogoś pouczać i się mądrzyć najpierw zadbaj o swoja mała ojczyznę i pokaz jak. I nie unos się Pan tak bo jednak wiek już Pan ma żyłka strzeli i po wszystkim. Chociaż może to i lepiej.
Przeczytaj sobie młody człowieku co napisałeś powyżej.Pajac to bardzo delikatne określenie . Nie pierwszy raz pozwalasz sobie na wywlekanie osobistych animozji publicznie. Nie pierwszy raz masz zdanie na temat mego domu i mej byłej firmy.
W domyśle dawno tu nie byłeś.Masz jakieś zastrzeżenia ? Jestem tobie albo komukolwiek cokolwiek winien ? Dałeś mi coś ? Masz jakieś reklamacje ? A może jesteś moim nieślubnym dzieckiem ? Znajomość z moim synem nie czyni cię mądrym.
Kto napisał Panie M ale pan pusty jesteś ?
Kto kilkakrotnie wspominał o moim domu ?
Zatem tępy bucu ja nie mam się czego wstydzić. To ja i tacy jak ja utrzymywali i utrzymują takich jak ty.[img=1612883232_1zkfd8s.jpg]