Horus napisał(a):PanM napisał(a):Horus napisał(a): Milicja to już historia ...
była jeszcze akcja Rekonesans...
zresztą co tu gadać o Policji jak równie ''esbeckie'' metody jeden tu przeniósł na spotkanie towarzyskie a gospodarz ani mrugnął ...:]
[/c
/*********************************************************************************************
Janusz , prosiłem Was . Nie wynoście tego o czym rozmawialiście w moim domu.
Lucjan się wychylił i załatwiłem to z nim poza forum.
nie pieprz bo...
po pierwsze - mnie osobiście powiedziałeś dlaczego nie chcesz powiedzieć mu tego wprost..
po drugie -nie wierzę ci że cokolwiek mu powiedziałeś znając twój koniunkturalizm...
po trzecie w nawiązaniu do tego drugiego...
załatwiliście to ''poza forum''?
on cię miesza z błotem na FORUM a ty załatwiasz z nim coś poza forum ?
jeśli coś załatwiliście ''poza forum'' to chyba tylko to po ile ci sprzeda truskawki...;)
w nic innego nie wierzę
układaj się z kim chcesz i jak chcesz ale przynajmniej nie ''ściemniaj''
udowodniłem ci ostatnio że jeśli nie skłamałeś to przynajmniej zarzuciłeś mi tu publicznie na forum że coś tam ''zerżnąłem z twojego bloga...
napisałeś to na forum ale sprostować już tego nie sprostowałeś ..
nie ,nie Przemek ...
takie coś to tak jak napisałem wcześniej ...''nie moja bajka''
pytasz czy nie potrafię odbierać telefonu?
potrafię ale nie chcę ... i piszę to wprost..bez ściemy ...
dużo i jednocześnie mało dało mi do myślenia to co ogłosiłeś na forum że ''dokumentacja do wglądu''
bo teraz tylko czekać jak i moją ''dokumentację '' zechcesz upublicznić ...;)
pamiętasz jak wyciąłeś moje posty z fb?
przecież zamiast je wycinać mogłeś zrobić to o czym tam napisałem -zablokuj mnie i pisz sobie z tym ''dobrym człowiekiem''
dziwię ci się trochę ...tym co robisz sam siebie wpisujesz w grono tych co chętnie rzucają nazwiskami ...
uważasz że tak jest w porządku?
sam to musisz rozstrzygnąć bo zapewne zdanie innych cię nie zainteresuje...
Dopisane 09.02.2021r. o godz. 17:04:skorn napisał(a): Nie możecie sobie prywaty załatwiac na facebook'u?
a co ?
ponownie się do mnie na priv wybierasz?
daj namiary na swojego fb ...popiszemy sobie ...
przypominam ci - nie jesteś jednak :) moderatorem i dyktować coś to możesz swoim kolesiom...:]
nie pasi to nie czytaj ...:]
"nie pieprz bo...
po pierwsze - mnie osobiście powiedziałeś dlaczego nie chcesz powiedzieć mu tego wprost..
po drugie -nie wierzę ci że cokolwiek mu powiedziałeś znając twój koniunkturalizm..."
Szczuj szczuje. Typowe dla niego.
skorn napisał(a): PanM mógł się dogadać z p. Lucjanem, tymczasem ty ciągle szukasz zadymy i szczujesz jednego przeciw drugiemu.
To twój sens bytu tutaj ; )
PanM napisał(a):~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a):PanM napisał(a):~~Amarantowy Przypołudnik napisał(a): Panie M jaki pan pusty jesteś .Ciekawe jak by cię zaatakowali na mieście bandyci gdzie byś pobiegł biedny człowieczku w Niemczech .Anglii czy Francji to co milicja? Weź się chłopie do jakiejś roboty bo twoja głowa jest pusta jak balonik .Widzę ze wylewasz swoje żale masz pretensje do wszystkich tylko o co? Ze jako jeden z pierwszych w mieście miałeś sklep z częściami i w miarę nowoczesny warsztat i nie umiałeś tego dopilnować .Dzisiaj powinieneś być bogatym człowiekiem cieszyć się wnukami i korzystać z życia niestety twoja nieudolność to zniweczyła teraz zachowujesz się jak zgorzchniały pan który szuka sensacji z byle głupot. I do tego fetyszysta małp.
Pamiętasz temat " Złodzieje katalizatorów "" dobry człowieku "?
Okradli MI DWA AUTA policjant kazał mi złożyć skargę mailem.
Złapali złodziei/BYŁY TU ARTYKUŁY bo ktoś chciał się pochwalić sukcesem/ a ja dostałem pismo o umorzeniu sprawy.
Policja chroni i usługuje władzy a to nie wróży zbyt optymistycznie.
Siedź pajacu w swojej norce i pyskuj dalej.
Ja pamiętam milicje za komuny . Było podobnie.
Ja już tam nie wiem jak Pan się zwraca w domu do reszty ale wydaje mi się ze pajacu to słabo. Ale to Pana sprawa. Chodzi o to ze wrzuca Pan swoje świetne pomysły na każdy temat ale niestety patrząc na pana dom i to co Pan zrobił z firma to ja nie chce żeby tak wyglądał nasz kraj. Pozdrowi Pan Przemka o tym już nie wspomnę. Żeby kogoś pouczać i się mądrzyć najpierw zadbaj o swoja mała ojczyznę i pokaz jak. I nie unos się Pan tak bo jednak wiek już Pan ma żyłka strzeli i po wszystkim. Chociaż może to i lepiej.
Przeczytaj sobie młody człowieku co napisałeś powyżej.Pajac to bardzo delikatne określenie . Nie pierwszy raz pozwalasz sobie na wywlekanie osobistych animozji publicznie. Nie pierwszy raz masz zdanie na temat mego domu i mej byłej firmy.
W domyśle dawno tu nie byłeś.Masz jakieś zastrzeżenia ? Jestem tobie albo komukolwiek cokolwiek winien ? Dałeś mi coś ? Masz jakieś reklamacje ? A może jesteś moim nieślubnym dzieckiem ? Znajomość z moim synem nie czyni cię mądrym.
Kto napisał Panie M ale pan pusty jesteś ?
Kto kilkakrotnie wspominał o moim domu ?
Zatem tępy bucu ja nie mam się czego wstydzić. To ja i tacy jak ja utrzymywali i utrzymują takich jak ty.[img=1612883232_1zkfd8s.jpg]
~~Szarobrązowy Cyprysik napisał(a):skorn napisał(a): PanM mógł się dogadać z p. Lucjanem, tymczasem ty ciągle szukasz zadymy i szczujesz jednego przeciw drugiemu.
To twój sens bytu tutaj ; )
Dokładnie. Boli go, że inni potrafią żyć w zgodzie i szacunku.