qwax_ napisał(a): Horus napisał(a):
na dzisiaj wystarczy tych lekcji jakich ci udzieliłem byś chociaż część prawdy poznał...
jutro kolejna lekcja ...:]
qwax...czytanie nie boli ...;)
Jeśli to było do mnie, to NIE UDZIELIŁEŚ mi żadnych lekcji.
Powtarzasz zaczytane na SWOICH stronach "mundrości" i chcesz wokół tego lawirować. Twoim problemem jest wiara w swoją wyjątkowość i ogromną wiedzę, a tak o sobie może myśleć tylko zwykły megaloman ;)
Więc dziękuję za dalsza "naukę".
W jednym masz rację - czytanie nie boli. Ale nie można się ograniczać do czytanie TYLKO słusznych stron (tak, piję do oko-press ;) ) i stamtąd zdobywać "wiedzę".
udzieliłem ci lekcji tylko ty do tego się nie przyznasz...
ja nie lawiruję qwaxie ale tobie to wychodzi nadzwyczaj sprawnie...
zadawałeś sporo pytań ale sam na pytania nie odpowiadasz ciągle kręcąc się wokół tego że to oko.press itd.
to i głupie i śmieszne ale skoro tak ci wygodnie bo to twój tradycyjny unik to ok.
ja nie mam problemu z moją wiarą w siebie...wierzę w siebie ...
a ty? ;)
nie czułem i nie czuję się kimś wyjątkowym i nie uważam że mam ''ogromną wiedzę''
mam po prostu taką jaka pozwala mi na dyskusję w kilku tematach ale z kim dyskutować ?...z tobą?
po co jak ty zaraz wrócisz do oko.press ;)
był tu kiedyś taki jeden co pisał że czytam ''Nie '' Urbana...ale to prawda że kiedyś od czasu do czasu czytałem ...
no skoro jestem ''lewakiem '' to co miałem czytać? :]
szmatławca karnowskich? :] szmatławca który już stał na skraju bankructwa i gdyby nie zapomoga pislamska już by nie istniał? :]
za nauki nie dziękuj bo robię to z prawdziwą przyjemnością :)