Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lewica ograła innych

~~Cyklamenowy Przetacznik niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 11:07
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): Lewica powiedziała prawdę w oczy PO to stała się natychmiast czerwoną ekstremą.
Bo lewica chce pieniądze z funduszu odbudowy dać Polakom co nie zgadza się z linią PO. Dla PO najważniejsze są Niemcy? Będzie kolejny "hołd berliński"?

PiS krytykowało rządy PO-PSL za wysokie wynagrodzenia władz spółek z udziałem Skarbu Państwa. Dlatego w 2016 r. uchwaliło przepisy ograniczające wypłaty dla szefów państwowych firm. Owszem, pensje ścięto, ale prezesi, wiceprezesi, członkowie rad nadzorczych, zwłaszcza wywodzący się z PiS, jak Daniel Obajtek czy Małgorzata Sadurska, biedy nie mają. Okazuje się, że transfer z polityki do państwowego biznesu szczególnie opłacił się młodym działaczom PiS. Pensje wynoszą 5000-6000 zł brutto. DZ I E N N I E !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Celestynowy Grab niezalogowany
30 kwietnia 2021r. o 19:40
I bardzo dobrze. Brawo PiS
~~Cyklamenowy Przetacznik niezalogowany
1 maja 2021r. o 19:20
Polska nie przesłała ostatecznego Krajowego Planu Odbudowy do Brukseli. Rzeczniczka KE potwierdza

Polska nie przesłała do Brukseli ostatecznego Krajowego Planu Odbudowy, a jedynie plan wstępny - wynika z ustaleń korespondentki RMF FM. W rozmowie z nią potwierdziła to rzeczniczka Komisji Europejskiej.

Gdy się mówi, że z oszustami do stołu się nie siada to Czarzaste wiedzą swoje. Tak się dać zrobić w durnia , a czarzaste, zandbergi , biedronie, biejaty i inne skończone dziwny czlowiek y uwierzyły w obietnice piskatbolszewii.

Dobrze wam tak DURNIE

Zastosowana autokorekta

~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
1 maja 2021r. o 20:06
No kto może zabronić POmyleńcom wierzyć Budce?

~Czerwony Kocanki niezalogowany
1 maja 2021r. o 20:13
Ja to się zastanawiam czy PO to nie jest czasem filią Instytutu Psychiatrii. Tyle idiotek i ...i to nie ma w żadnej partii.

Zastosowana autokorekta

20886
#Jurko61 nieaktywny
1 maja 2021r. o 20:34
[img=1619894031_cue52i8.jpg]

Dopisane 01.05.2021r. o godz. 20:34:

[img=1619894064_5xkejs2.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
1 maja 2021r. o 21:00
Jurko61 napisał(a): [img=1619894031_cue52i8.jpg]

dlaczego coś co jest normalne w postępowaniu Budki tak cię dziwi...

ja uważam że dobrze zrobił a tylko ludzie nieświadomi mogą widzieć w tym coś złego...
jak dla mnie to pokazał że jest świadomy zagrożenia i toe jest patriotą...:]
~~Białawoszary Kosmos niezalogowany
1 maja 2021r. o 21:15
Horus napisał(a):
Jurko61 napisał(a): [img=1619894031_cue52i8.jpg]

dlaczego coś co jest normalne w postępowaniu Budki tak cię dziwi...

ja uważam że dobrze zrobił a tylko ludzie nieświadomi mogą widzieć w tym coś złego...
jak dla mnie to pokazał że jest świadomy zagrożenia i toe jest patriotą...:]

faclo nie zrozumiał? Patriotą indonezyjskim rozumiem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.