Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

770 MLD ZŁ z Rązsądek zwyciężył.

~Żółtorudy Perukowiec niezalogowany
7 maja 2021r. o 16:53
Ja za peło pracowałem za 4 zł, nie mogę się doczekać kiedy znowu tak będzie.
Pełno i Budko wróć.
POmyleniec serdecznie pozdrawia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnawa Cynia niezalogowany
7 maja 2021r. o 18:57
~~Rudozłoty Floks napisał(a):
~Żółta Laurencja napisał(a): Jak miałem interes to za PO płaciłem pracownikowi 1300 zl a za PIS po nowym roku 3000 zł .To za jaką partią bedziesz głosował. Za peło oczywiście.

Ludzie obudźcie się ,ja już zarabiałem miliony za które nie można było nic kupić ,teraz zaczyna się powtórka z rozrywki ,budowa domku jednorodzinnego dzisiaj to koszt około 600 tys ,mieszkanie na wolnym rynku to 300 tys, czy uważacie że aż tak wzrosły zarobki ,przecież Duda powiedział wyraźnie ,,Jeśli rosną zarobki to i muszą rosnąć ceny " Inflacja w Polsce jest najwyższa w całej Europie .

Nie dokładaj biednemu prezydentowi! Przypominanie takich wypowiedzi świadczących o tym, że urzędujący prezydent nic a nic nie rozumie, jest przykre.
Przykre dla nas, że takiego prezydenta mamy :(
~~Białawoszary Kosmos niezalogowany
7 maja 2021r. o 19:31
PiS właśnie zrealizował jeden z głównych postulatów Lewicy, a wyznawcy Kaczyńskiego niewiele rozumiejący cieszą się. PiS sprzedaje polska suwerenność, a wyznawcy pisizmu cieszą się, że dostaną kilka groszy z miliardowej łapówki.

https://dorzeczy.pl/opinie/183949/funduszu-odbudowy-zagrozeniem-dla-suwerennosci-wazne-slowa-lisickiego.html

~Rudożółty Tulipanowiec niezalogowany
7 maja 2021r. o 19:43
Świat według PO:
Najpierw PiS dał łapówki w postaci 500+ i to było bardzo feee dla PO a Polaków nazywała przekupnymi.
Teraz UE dała łapówki w postaci 770 mld i to jest dla PO feee a Polskę nazywa przekupną.
~~Brunatnożółty Tojad niezalogowany
7 maja 2021r. o 19:45
~Rudożółty Tulipanowiec napisał(a): Świat według PO:
Najpierw PiS dał łapówki w postaci 500+ i to było bardzo feee dla PO a Polaków nazywała przekupnymi.
Teraz UE dała łapówki w postaci 770 mld i to jest dla PO feee a Polskę nazywa przekupną.

~~Białawoszary Kosmos niezalogowany
7 maja 2021r. o 20:19
~~Ciemnożółta Diaskia niezalogowany
7 maja 2021r. o 20:54
~Żółtorudy Perukowiec napisał(a): Ja za peło pracowałem za 4 zł, nie mogę się doczekać kiedy znowu tak będzie.
Pełno i Budko wróć.
POmyleniec serdecznie pozdrawia.

Za PO kupiłem mieszkanie kawalerkę 38 metrów za 50 tys gdzie miesięcznie zarabiałem 2 tys czyli 25 wypłat . teraz zarabiam 3 tys a takie mieszkanie kosztuje 200 tys czyli muszę odłożyć 66 wypłat ,To jest ten dobrobyt .?
~~Białoszara Mydlnica niezalogowany
7 maja 2021r. o 20:56
pisowce to nawet liczyć nie potrafią.
przyszłe pokolenia Polaków są stracone.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza