Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

770 MLD ZŁ z Rązsądek zwyciężył.

~Lawendowoniebieski Rozwar niezalogowany
8 maja 2021r. o 11:07
Qurwa gdzie jest rudy folkzdojcza?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sina Laurencja niezalogowany
8 maja 2021r. o 11:10
Kaczyńskiego do możesz w dupę ucałować .
~Brudny Słoneczniczek niezalogowany
8 maja 2021r. o 11:16
PO będzie teraz donosić do Tuska, a ów do Michnika on zaś do Szwedów ci zrobią POtop 2.0, w ten sposób PO wróci do władzy:)
22258
#Horus nieaktywny
8 maja 2021r. o 11:40
~~Sina Laurencja napisał(a): Muzełmańskie bydlaki nie znają co to ATEIZM kolego .

dziwnie się czyta takie coś jak ''muzułmańskie bydlaki''

zastanawiam się czy pisał ten post ''ateistyczny bydlak'' cz też ''katolicki''

w imię ''zasady '' -- ''mój bóg jest lepszy niż twój''?
~~Białawoszary Kosmos niezalogowany
8 maja 2021r. o 13:12
Horus napisał(a):
~~Sina Laurencja napisał(a): Muzełmańskie bydlaki nie znają co to ATEIZM kolego .

Myślę, że prawdziwy i szczery ateista. Nawet ateizm tylko dużymi literami z szacunku dla tej świeckiej religii pisze!
Ale co to ma wspólnego z łapówką, którą PiS przyjął za sprzedanie suwerenności? Poza tym pis.iory pewnie nie kumają, jak zwykle, że z teoretycznych 770 mld aż 340 mld to rzeczywista kasa, którą wpłacimy do UE jak naszą daninę. Z tych naszych pieniędzy unijni biurokraci może nam dadzą pożyczkę, jak będziemy grzeczni, którą będziemy musieli spłacić.
Taki PiSi socjalistyczny biznes.
Morus, daj mi 100 tys. za free, ja ci potem pożyczę 100 tys, a ty będziesz mi spłacał z odsetkami :) . A jak mi zabraknie, to ustalę jeszcze podatek jaki masz mi płacić. Wchodzisz w to?
W zasadzie każdy wyznawca PiSu ma obowiązek zgodzić się na propozycję, którą ci przedstawiłem. No bo skoro uważa, że fundusz odbudowy jest super to już powinna do mnie stać kolejka pi.si.orów, każdy ze 100 tys. w ręce. A ja zrobię dla nich kopie funduszu odbudowy. Co ja z kasą zrobię?
~Rudobrunatnyrudawy Pieris niezalogowany
8 maja 2021r. o 13:33
Katolicy nie słyszałem żeby komuś głowę u krec a...l Faryzeusz.

Zastosowana autokorekta

~~Burawa Krzewuszka niezalogowany
8 maja 2021r. o 13:36
~~Białawoszary Kosmos napisał(a):
Horus napisał(a):

Myślę, że prawdziwy i szczery ateista. Nawet ateizm tylko dużymi literami z szacunku dla tej świeckiej religii pisze!
Ale co to ma wspólnego z łapówką, którą PiS przyjął za sprzedanie suwerenności? Poza tym pis.iory pewnie nie kumają, jak zwykle, że z teoretycznych 770 mld aż 340 mld to rzeczywista kasa, którą wpłacimy do UE jak naszą daninę. Z tych naszych pieniędzy unijni biurokraci może nam dadzą pożyczkę, jak będziemy grzeczni, którą będziemy musieli spłacić.
Morus, daj mi 100 tys. za free, ja ci potem pożyczę 100 tys, a ty będziesz mi spłacał z odsetkami :) . A jak mi zabraknie, to ustalę jeszcze podatek jaki masz mi płacić. Wchodzisz w to?
W zasadzie każdy wyznawca PiSu ma obowiązek zgodzić się na propozycję, którą ci przedstawiłem. No bo skoro uważa, że fundusz odbudowy jest super to już powinna do mnie stać kolejka pi.si.orów, każdy ze 100 tys. w ręce. A ja zrobię dla nich kopie funduszu odbudowy. Co ja z kasą zrobię?

Wyznawcy pisu i tak tego nie skumają.
Oni już wystawiają ręce ile im z tego prezes rzuci.
Jaki ten naród głupi... :(
~~Mlecznoróżowa Rogownica niezalogowany
8 maja 2021r. o 13:48
~~Burawa Krzewuszka napisał(a):
~~Białawoszary Kosmos napisał(a):
Horus napisał(a):

Wyznawcy pisu i tak tego nie skumają.
Oni już wystawiają ręce ile im z tego prezes rzuci.
Jaki ten naród głupi... :(

Pis.iory - wpłaty po 100 tys. na konto Pannyzdzieckiem. Będziemy w tym lokalnym funduszu odbudowy wypłacać wam na razie po 50 tys., a wy będziecie nam miesięcznie spłacać z odsetkami 8%.
Mówicie, że Panna przepije? No tak. Ale przynajmniej będzie wiadomo, kto się za wasze pieniądze bawi. A tak finansujecie brukselską biurokrację, a oni droższe trunki niż Panna piją, a do tego przekąszają takimi frykasami, o których nie słyszeliście.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.