PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: ~~sprawiedliwy napisał(a): Po co tu śmiecisz ? Nie wchodź na ten temat jak nie chce cię tego ktoś , kto go założył.
To można sobie prywatne tematy zakładać i prosić o zbanowanie niechcianych w nich forumowiczów?
Ło kur_na. Coraz gUpsze te zmiany :D
nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale słowa proroka przez ciebie przemawiają ...;)
zapamiętaj to co teraz piszę ...;)
a wracając do posta ''obrońcy uciśnionych'' ten jakby jako kolejny nie zauważył że ten od ''drogiej miss'' pisząc do niej swój jakże błyskotliwy tekst ;D nie zapomniał mnie w to wmieszać...
ale co tam ...
przeciez to ja ich zaczepiam ...prawda ''lnica''?
a teraz ciebie...
to też prawda?...;D
''wali '' mnie ten temat jak i jego założycielka która jak widzisz poza czymś o ''kronikarzu'' już tu nie zabłysła niczym nowym a skupia się tylko i wyłącznie na listach błagalnych kierowanych do adminów...;D
bo to widzisz ''lnica'' - kiedy tylko mnie zablokują jej świat stanie przed nią otworem...hahaha
tylko z kim będzie pisać jak i jej koleżka ma przyobiecanego tygodniowego ''bana''
o ile emem nie zapomni o tym ...przez przypadek oczywiście...;D
pierwszy krok w tą stronę już poczynił ...
Dopisane 23.05.2021r. o godz. 13:37:
PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a): Zapytaj Horusa, to on ponoć pilnuje, żeby na bajaniu Panna nie pisał i zgłasza do moderacji jego posty. Horus w tym temacie tylko obraża, wchodzi tylko po to, żeby kłócić się z Panną.
Z ciekawości aż sobie przewinąłem strony.
I nie zgadniesz... to nie on pierwszy wspomniał o PzD
ale się porobiło... ajajajaj :D
ajajajaj...hahaha...
założymy się ża ja po dokończeniu ''zmian'' ;D dostanę ''bana'' a a pzd nie ...
jak wygram postawisz mi Redsika jabłkowego a jak ja przegram stawiam Żubrówkę + sok jabłkowy...
pasi taki zakład? :D
a z doświadczenia wiem co piszę ...