Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 11:59
~~sprawiedliwy napisał(a): Po co tu śmiecisz ? Nie wchodź na ten temat jak nie chce cię tego ktoś , kto go założył.

To można sobie prywatne tematy zakładać i prosić o zbanowanie niechcianych w nich forumowiczów?
Ło kur_na. Coraz gUpsze te zmiany :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 12:10
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~sprawiedliwy napisał(a): Po co tu śmiecisz ? Nie wchodź na ten temat jak nie chce cię tego ktoś , kto go założył.

To można sobie prywatne tematy zakładać i prosić o zbanowanie niechcianych w nich forumowiczów?

Zapytaj Horusa, to on ponoć pilnuje, żeby na bajaniu Panna nie pisał i zgłasza do moderacji jego posty. Horus w tym temacie tylko obraża, wchodzi tylko po to, żeby kłócić się z Panną.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 12:12
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mister wiedzy i uczu napisał(a): Ty naprawdę myślisz że tylko Horus widzi tu twoje chamskie komentarze?
Wszędzie ,w każdym temacie kto ci o tym napisze ty widzisz tylko Horusa.
Swoją bezdenną głupotę dzisiaj też potwierdzasz .

Niech więc Horus , alias Falco , alias Głupia Papuga , alias równie Głupia Parówa .........................
To co Parówa , jutro na rampie. Czy dzisiaj ?

Wiesz gdzie mnie znaleźć ... :)

nie szlajam się po rampach z nurasami ...
ale zabieramy psiaki i idziemy na wodospad...

tam chodzą ludzie normalni....;)

Szerokości bogu ... to może w sądzie będę mógł się pokłonić , skoro nie wiesz gdzie jest Bielska siedemnaście i rampa nurasuw ? :)

Chamstwo trzeba tępić :D

A wracając do Jeruszaleim Droga Miss ... czy mógłbym zadać pytanie , co Ciebie kręci w kabaretach , bo mój Synek i Córcia som na bieżąco , tylko ja za murzynami :D

ale ... chętnie wracam , ja cham i prostak do twórczości Górskiego :

... śmiech to zdrowie ... powiedz , że kłamię Droga Miss :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 12:19
~~Konopna Lnica napisał(a): Zapytaj Horusa, to on ponoć pilnuje, żeby na bajaniu Panna nie pisał i zgłasza do moderacji jego posty. Horus w tym temacie tylko obraża, wchodzi tylko po to, żeby kłócić się z Panną.

Z ciekawości aż sobie przewinąłem strony.
I nie zgadniesz... to nie on pierwszy wspomniał o PzD

ale się porobiło... ajajajaj :D

PIS=PO=PRL
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 12:37
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a): Zapytaj Horusa, to on ponoć pilnuje, żeby na bajaniu Panna nie pisał i zgłasza do moderacji jego posty. Horus w tym temacie tylko obraża, wchodzi tylko po to, żeby kłócić się z Panną.

Drogi Peerelu proszę zwracać się do mnie Panna , albo Piotrek . PzD źle się kojarzy :) Pizdą to jest Kolega , co nie chce być moim Kolegą , bo z nurasami się nie zadaje ... ale wracając do Jeruszaleim Droga Miss to jeszcze ten kawałek na czasie :

Śmiech to somo zdrowie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
23 maja 2021r. o 13:37
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~sprawiedliwy napisał(a): Po co tu śmiecisz ? Nie wchodź na ten temat jak nie chce cię tego ktoś , kto go założył.

nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale słowa proroka przez ciebie przemawiają ...;)
zapamiętaj to co teraz piszę ...;)

a wracając do posta ''obrońcy uciśnionych'' ten jakby jako kolejny nie zauważył że ten od ''drogiej miss'' pisząc do niej swój jakże błyskotliwy tekst ;D nie zapomniał mnie w to wmieszać...

ale co tam ...
przeciez to ja ich zaczepiam ...prawda ''lnica''?
a teraz ciebie...
to też prawda?...;D

''wali '' mnie ten temat jak i jego założycielka która jak widzisz poza czymś o ''kronikarzu'' już tu nie zabłysła niczym nowym a skupia się tylko i wyłącznie na listach błagalnych kierowanych do adminów...;D

bo to widzisz ''lnica'' - kiedy tylko mnie zablokują jej świat stanie przed nią otworem...hahaha
tylko z kim będzie pisać jak i jej koleżka ma przyobiecanego tygodniowego ''bana''

o ile emem nie zapomni o tym ...przez przypadek oczywiście...;D

pierwszy krok w tą stronę już poczynił ...

Dopisane 23.05.2021r. o godz. 13:37:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Konopna Lnica napisał(a): Zapytaj Horusa, to on ponoć pilnuje, żeby na bajaniu Panna nie pisał i zgłasza do moderacji jego posty. Horus w tym temacie tylko obraża, wchodzi tylko po to, żeby kłócić się z Panną.

ajajajaj...hahaha...

założymy się ża ja po dokończeniu ''zmian'' ;D dostanę ''bana'' a a pzd nie ...
jak wygram postawisz mi Redsika jabłkowego a jak ja przegram stawiam Żubrówkę + sok jabłkowy...

pasi taki zakład? :D
a z doświadczenia wiem co piszę ...
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 14:49
Mówisz że Pan Powód tu był i nie pozostawił po sobie śladu? Ajajaj a to ci podły skrytożerca postów :D

Pamiętam czasy gdy modemy wygrywały melodyjki łącząc się z netem. Już wtedy obowiązywała zasada "nie karmić trola"
Jeżeli uważacie Falco za takiego, to nie on tu jest problemem. Problemem jest to, że wy je co chwila stwarzacie... rozumisz?
Pewnie nie :D

Kuźwa, a może to ja upośledzony jestem :D
Kilka lat konto już tu mam i mimo różnicy poglądów, ani razu przez niego zwyzywany nie zostałem... ale za to od kwiatków kilka razy się nasłuchałem... równowaga w przyrodzie musi być.

Pannazdzieckiem napisał(a): Drogi Peerelu proszę zwracać się do mnie Panna , albo Piotrek . PzD źle się kojarzy :)

to z lenistwa ;)

Horus napisał(a): pasi taki zakład? :D

nie pasi :D
Jak wygram, to publicznie mnie zwyzywasz... bo zaczynam się czuć gorszy, pomijany i jakiś taki niedoceniany :D

PIS=PO=PRL
~~jkhhuftdxuj niezalogowany
23 maja 2021r. o 15:07
gdybys był zwolennikiem PiS , byłbys wyzywany codziennie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza