Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 15:08
Wybaczam i nadal proszę Drogi Peerelu ... Piotrek , albo Panna :) Ale jeśli już o Jeruszaleim gadamy , to powiedz , co Ciebie tak na prawdę fascynuje Drogi PRL ... sądzę , że nie demoty Parówy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
23 maja 2021r. o 15:19
Horus napisał(a): założymy się ża ja po dokończeniu ''zmian'' ;D dostanę ''bana'' a a pzd nie

Nie bój nic, janusz. Jeśli wziąć pod uwagę, jak ememe dotrzymuje słowa, nic ci nie grozi ; )

<i>
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 15:21
~~jkhhuftdxuj napisał(a): gdybys był zwolennikiem PiS , byłbys wyzywany codziennie

No wiesz... ja to bardziej za konfederacją jestem... czyli taki trochę faszysta za mnie... a wiesz co Falco o takich myśli... ale może kiedyś się doproszę aby i mnie zwyzywał :D

Pannazdzieckiem napisał(a): co Ciebie tak na prawdę fascynuje Drogi PRL

im dłużej żyję, tym mniej rzeczy i osób mnie fascynuje.
Chociaż ostatnio na wschód krainy miodem i mlekiem płynącej polubiłem jeździć. Ponoć bastion Pisu, a takie piękne widoki mają i inne okoliczności przyrody ;)

PIS=PO=PRL
~~Yebac pis niezalogowany
23 maja 2021r. o 15:35
Może jeszcze odbudujemy struktury demokratycznego państwa.
Ale lasów które pisowce wycięli nie da się już odtworzyć.
~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 16:10
PIS-PO-PRL napisał(a): Kuźwa, a może to ja upośledzony jestem :D [c/]

Całkiem możliwe, zważywszy na fakt, że dużo ortografów robisz, coś w tym może być.

Już pierwszy jego post w tym temacie był chamski, wchodzi tu tylko po to, żeby robić drakę.

~~Konopna Lnica niezalogowany
23 maja 2021r. o 16:17
Horus napisał(a): a ja chciałbym prośbę ...
odnajdź post emema w którym odpowiadając tej całej ''miss'' zapowiada że po zakończeniu ''zmian'' konta pzd i Horusa zostaną na tydzień zablokowane...
no chyba że zaprzeczysz że emem kiedykolwiek cokolwiek takiego napisał ...
czyżby więc emem sam siebie też ''zmoderował'' czy tylko wprowadził ...korektę?...hahaha

emem napisał(a):
Ktoś napisał: MissWiedzyUczuc napisał(a): Przecież ten horus miał być zablokowany? tak? to dlaczego dalej wszędzie ciągle się awanturuje? Nie potraficie zrobić z nim porządek?

Jak skończymy wprowadzać zmiany na forum, to go zblokujemy.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 maja 2021r. o 16:36
Alterowicz Męska Qurwo z własnej nieprzymuszonej woli wycofał się na wewnętrzną emigrację . Podobnie zrobiła Droga Kc po dysputach z ... bogiem Horusem zwanym Falco . Lubiłem Koleżankę Skacowaną ... ten intelekt i pazur :D ... chyba jestem Reptylem :D

Ale ja się nie wycofam Parówa .

To kiedy będę mógł paść na kolana i gdzie oddać pokłon ... Parówa ?
Może u nas na rampie wśród nurasów ? Albo u mnie na Bielskiej ?

A wracając do Jeruszaleim ... myślę sobie , że Miss założyła temat , aby przedstawić swą osobowość ... ja Kobiecości nie rozumiem i dlatego jestem wdzięczny Miss , za to , że chce tłumaczyć ... byłem bankomatem , byłem zabawką , byłem poetą i chamem .

A dzisiaj jestem ... chamem , prostakiem , hipokrytą , złodziejem i kloszardem z rampy .

... ale mój Kumpel Kuternoga Drogi Lucjanie , ten co ma lornetkę ... wciąż luka :D

Parówa , kiedy i gdzie spotkanie ... zbawicielu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
18442
PIS-PO-PRL
23 maja 2021r. o 17:08
~~Konopna Lnica napisał(a):

Całkiem możliwe, zważywszy na fakt, że dużo ortografów robisz, coś w tym może być.

Już pierwszy jego post w tym temacie był chamski, wchodzi tu tylko po to, żeby robić drakę.

Muj psyhiatra muwi rze morzeż mjeć racie, ale on to warjat jest. Niewiemczy morzna mó wieżyć

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!