Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 maja 2021r. o 0:00
Droga Miss , wracając do naszego Jeruszaleim ... miałem zaszczyt dzisiaj chlać ... oczywiście u nas na rampie , z dwójką banderowców co czytali Bułhakowa . Ona Piękna i zaradna Kobieta , On bard i wirtuoz gitary ... śpiewał i grał . Ona Mu wtórowała :)

Dziękuję Stwórcy ... za ten wieczór ... wśród meneli i żuli . :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Precz z trutniami niezalogowany
22 maja 2021r. o 0:15
Pannazdzieckiem napisał(a): Droga Miss , wracając do naszego Jeruszaleim ... miałem zaszczyt dzisiaj chlać ... oczywiście u nas na rampie , z dwójką banderowców co czytali Bułhakowa . Ona Piękna i zaradna Kobieta , On bard i wirtuoz gitary ... śpiewał i grał . Ona Mu wtórowała :)

Dziękuję Stwórcy ... za ten wieczór ... wśród meneli i żuli . :)

Dobranoc :)

Na miotle nad Bolcem przelecieliście? Bo nie wiem czy to Starlink widziałem, czy Panna na miotle zasuwał?
Ale Panno, jedno mnie męczy. Kaczor ma kota. Może to Behemot i tak Kaczorem kręci, żeby robić swoje interesy? To by wiele tłumaczyło, bo Kaczor bystry nie jest, a Behemot i owszem.
Tak czy inaczej Anuszka olej znowu rozlała. Czyja głowa poleci?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 maja 2021r. o 0:54
Tego akurat nie wiem Trutniu ... może moja , może Twoja :D Gdybyś chciał poznać Towarzycho na rampie , to daj znać . Kolega Jurek z Ukrainy świetnie gra i śpiewa naśladując ... Vysodskiego .

A Kolega Kaczmarski ma polską wersję idei :

... jam cząstką tej siły , co wiecznie zła pragnąc ,wiecznie czyni dobro ... Stwórca mi świadkiem :)

Dobranoc Trutniu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Brunatnożółty Narcyz niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:26
DP napisał(a): Ne wiedziałam że tak to się teraz nazywa. Nabywanie nowej (starej)wiedzy bywa zaskakujące, nazywanie tej wiedzy nowym słowem (hejt) też jest zaskakujące. Niczego nie wykluczam, ale nie przeczę, że fanatyzm religijny mnie odpycha.

To najlepiej nie pchaj się w taki temat, który nie rozumiesz dziecko.
~~Lazurowy Milin niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:46
~~Brązowoszary Enkiant napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Narcyz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a): Ne wiedziałam że tak to się teraz nazywa. Nabywanie nowej (starej)wiedzy bywa zaskakujące, nazywanie tej wiedzy nowym słowem (hejt) też jest zaskakujące. Niczego nie wykluczam, ale nie przeczę, że fanatyzm religijny mnie odpycha.

Rozumiem ale nie polecam.

DZIECKO jak dojrzejesz to możesz polecać
~~Lazurowy Milin niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:48
DP to falco horus
~~stylista niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:50
~~Brunatnożółty Narcyz napisał(a): ~~Brunatnożółty Narcyz 19 min. temu
Niczego nie wykluczam, ale nie przeczę, że fanatyzm religijny mnie odpycha.

a jak rozumieć twój post?
może jednak ,,KTÓREGO ty nie rozumiesz''

siostro :)
~~Alabastrowy Grab niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:53
~~stylista napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Narcyz napisał(a): ~~Brunatnożółty Narcyz 19 min. temu
Niczego nie wykluczam, ale nie przeczę, że fanatyzm religijny mnie odpycha.

a jak rozumieć twój post?
może jednak ,,KTÓREGO ty nie rozumiesz''

siostro :)

nie siostro Czytelniku zaloguj się kmiocie

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.