Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasza Jerozolima.

~~Brązowoszary Enkiant niezalogowany
22 maja 2021r. o 19:58
Ja nic nie muszę. Widzisz różnicę?
Miłego wieczoru i dobrej nocy:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
22 maja 2021r. o 20:08
Witam, prosze aby w moim temacie mogły się wypowiadać tylko osoby zalogowane. dziękuję.

kochaj, a będziesz kochany...
22258
#Horus nieaktywny
22 maja 2021r. o 20:21
słusznie...

zobaczymy kto i co napisze...mnie się ostatnio nie chce bo temat bzdurny i nic nie wnoszący ...

zresztą tak powinno być w każdym temacie a nie tylko w ''wybranych''
a ''na żądanie'' to są przystnki autobusowe...
ale domyślam się a wręcz jestem o tym przekonany ;D że będzie tak jak sobie życzysz...

''lepszy sort''...;D
15845
22 maja 2021r. o 20:37
Przecież ten horus miał być zablokowany? Dlaczego dalej śmieci w moim temacie? Proszę o zablokowanie tego człowieka, który ciągle mnie zaczepia. Dziękuję i pozdrawiam :):):)

~~Prawda boli niezalogowany
22 maja 2021r. o 20:47
Wypisz wymaluj trafione w cel o Falconettim -Horusie .Narcyzm patologiczny posługuje się trzema maskami, którymi dana osoba zakrywa się w celu manipulowania oraz ukrywania własnych intencji oraz tego kim w rzeczywistości jest. Osoby takie w otoczeniu innych nie chcą wyjść na aroganckie. Z tego właśnie powodu ci, którzy są zdominowani przez narcyzm patologiczny używają swoich doskonale wyćwiczonych mechanizmów. W ten sposób wprowadzają w błąd osoby z najbliższego otoczenia i nie tylko.

Narcyzm patologiczny polega na tym, że dana osoba zbyt wiele o sobie myśli oraz ocenia się w przesadnie wygórowany sposób. Problem nie kończy się jednak na samym wygórowanym poczuciu własnej wartości, ale również na tym, że całe jej postępowanie skupia się na zyskiwaniu aprobaty i podziwu otoczenia. Osoby takie zachowują się w ten sposób, ponieważ w głębi duszy odczuwają pogardę do samych siebie.

~~Jasnobłękitna Cebulica niezalogowany
22 maja 2021r. o 21:43
nie liczy się płeć
liczą się uczucia
15845
22 maja 2021r. o 21:45
Bardzo proszę o moderowanie tego chama horusa, który cały czas atakuje moją osobe. Dziękuję :_):):):)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 maja 2021r. o 22:51
MissWiedzyUczuc napisał(a): Bardzo proszę o moderowanie tego chama horusa, który cały czas atakuje moją osobe. Dziękuję :_):):):)

A u nas na rampie Droga Miss ... dalej chlamy , gramy i śpiewamy . Nikt nikogo nie atakuje . Piwem się dzielimy i kromką chleba , jak Jezus namawiał :) Aczkolwiek muszę przyznać , że bogu jest teraz w ciężkiej sytuacji ... wie , że ma w ... Kocham Bolec.Info i nie może się zdecydować kiedy i gdzie :D

Właśnie wróciłem z libacji na rampie i muszę powiedzieć Ci , Droga Miss ... gdyby Janusz T. miał jaja ... wie gdzie jest rampa :D

Ale wracając do Jeruszaleim ... na szrocie znalazłem brakujące pozycje Łysiaka :) Aczkolwiek " Flet z mandragory " jest jak :

A dupkiem się nie przejmuj Droga Miss . Jak wychyli nos ze swej dziurki , to ja już mam przygotowaną packę na muchy ... :D

Dobranoc :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza