~~Janusz napisał(a): Darmowe parkowanie pod marketem , mieszkańcy karta parkingowa
~~Cynamonowa Jukka napisał(a): Co trzeba mieć w głowie, żeby zlikwidować zatoczkę? To chyba efekt covida. Lucjan pisał o tym, że ludzie głupieją po covidzie. I proszę bardzo - mamy dowód w Bolesławcu!
Horus napisał(a): nadal nie kumam co was blokuje by właśnie ''carowi'' pokazać swoim zachowaniem ,swoim działaniem to o czym pisze poprzednik czyli ''środkowy palec''
przestańcie sie podniecać tym co niby chce pokazać teraz ten cały ''impuls'' bo kiedy przyjdzie co do czego to i on pokaże wam ''fucka'' :D
dla mnie jedno jest pewne ...jeśli sami mieszkańcy z tym nic nie zrobią to żedne ''impulsy'' czy inni ''bezpartyjni'' :D nic !!!!! z tym nier zrobią ...
nadal uważam że prawidłową reakcją na to folwarczne wręcz traktowanie tego grajdołka jako własnego przez Romana i jego przydupasów a nas już nie jako ''po pierwsze mieszkańców '' a po pierwsze ''chłopów folwarcznych'' jest zablokowanie tej mieściny zorganizowanym protestem ...
ale też wiem czym to się zapewne skończy...ot popiszecie ,ponarzekacie i ....usiądziecie na dupskach przed kompami nadal narzekając ...:D
tak było zawsze przed tymi śmiesznymi ''wyborami'' na kolejne kadencje...
a co po ''wyborach''?
powrót do narzekania...hahaha
kiedyś przed laty pisałem wam jak sprawę ''prezydęta'' załatwiono w pobliskim Żaganiu...i co?
tam by lo można a tutaj ''nico''...hahaha...
chcieliście to macie ...sami ponosicie winę za wasz bezruch i brak ''jajec'' i teraz będziecie mieli przecudnej ''urody'' słupeczki ...co będzie kolejne?
myślę że ''bramki '' kiedy zechcecie przejść chodnikiem przez Asnyka czy Prusa...hahaha
jadę sprawdzić czy nad Bobrem też nie ma słupków...;)