~~Indygowa Jeżyna napisał(a): Czy policjanci podjęli próbę reanimacji na miejscu zanim była karetka?
~~Cyklamenowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Jabłoń napisał(a): Miałam epizod tam niedawno ludzie wchodzą na pasy bez oglądania się jeśli przejechał samochód od razu pakują się na pasy nie rozumieją ze ktoś kto jedzie z nadprzeciwka i właśnie minął samochód NIE WIDZI ze ktoś stoi na pasach ! Pozdrawiam tego Pana z wózkiem i kobieta którzy wpakowali sue na pasy ja chamowalam z piskiem a on jeszcze pyskował. Najpierw trzeba się obejrzeć
Przejsciu dla pieszych masz zachowac szczegolna ostroznosc, jak tego nie rozumiesz to przesiądź się na rower.
~~Retr0 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowa Jeżyna napisał(a): Czy policjanci podjęli próbę reanimacji na miejscu zanim była karetka?
Policja nie zrobiła nic. Kto inny podejmował próby reanimacji kobiety…
~~Żółtorudy Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cyklamenowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Jabłoń napisał(a): Miałam epizod tam niedawno ludzie wchodzą na pasy bez oglądania się jeśli przejechał samochód od razu pakują się na pasy nie rozumieją ze ktoś kto jedzie z nadprzeciwka i właśnie minął samochód NIE WIDZI ze ktoś stoi na pasach ! Pozdrawiam tego Pana z wózkiem i kobieta którzy wpakowali sue na pasy ja chamowalam z piskiem a on jeszcze pyskował. Najpierw trzeba się obejrzeć
Przejsciu dla pieszych masz zachowac szczegolna ostroznosc, jak tego nie rozumiesz to przesiądź się na rower.
Chyba nie prowadzisz auta skoro tak piszesz. Często wchodzą na pasy „z marszu” a Ty nawet nie masz szans zahamować jadąc 40/h i będąc dwa metry przed pasami. Zatrzymujesz się na pasach. Są zarówno nieodpowiedzialni kierowcy jak i nieodpowiedzialni piesi.
~~Żółtawozielona Runianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Retr0 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Indygowa Jeżyna napisał(a): Czy policjanci podjęli próbę reanimacji na miejscu zanim była karetka?
Policja nie zrobiła nic. Kto inny podejmował próby reanimacji kobiety…
Dokładnie. W dodatku karetka była długo po zdarzeniu. Policja była wcześniej, stwierdzili zgon.
~~Żółtorudy Kroplik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Cyklamenowa Skimia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Jabłoń napisał(a): Miałam epizod tam niedawno ludzie wchodzą na pasy bez oglądania się jeśli przejechał samochód od razu pakują się na pasy nie rozumieją ze ktoś kto jedzie z nadprzeciwka i właśnie minął samochód NIE WIDZI ze ktoś stoi na pasach ! Pozdrawiam tego Pana z wózkiem i kobieta którzy wpakowali sue na pasy ja chamowalam z piskiem a on jeszcze pyskował. Najpierw trzeba się obejrzeć
Chyba nie prowadzisz auta skoro tak piszesz. Często wchodzą na pasy „z marszu” a Ty nawet nie masz szans zahamować jadąc 40/h i będąc dwa metry przed pasami. Zatrzymujesz się na pasach. Są zarówno nieodpowiedzialni kierowcy jak i nieodpowiedzialni piesi.
Trzeba się zatrzymywać przed pasami, zanim pieszy na na nie wejdzie. Takie jest prawo. I tak jest w całym cywilizowanym świecie. W Bolesławcu niestety nadal tak nie jest...