Jeśli Twój Usługodawca, Pracodawca itp. podwyższa ceny lub w inny sposób próbuje odrobić straty spowodowane przez lockdown, sprawdź jakie dostał dofinansowanie, czy jego działanie jest uzasadnione:
https://sudop.uokik.gov.pl/search/aidBeneficiary
Numer NIP znajdziesz wpisując w google nazwę firmy lub nazwisko.
To informacje ogólnodostępne.
~~Żółtawordzawy Różanecznik niezalogowany 29 lipca 2021r. o 20:45
Wystarczy wejść do dowolnego sklepu w Bolcu lub przychodni np. Biomed na Piaskowej, by zobaczyć baranów, w tym rejestratorki bez maseczek. Baranów nie sieją, sami rosną. Szkoda, że policja nie przejdzie się wypisać setki mandatów...
~~Niebieskozielona Robinia niezalogowany 29 lipca 2021r. o 20:46
W budynkach użyteczności publicznej ha ha dobre. Widziałem ostatni w słusznej tv obrady tego cyrku zwanego sejmem większość mord odkrytych, to pytam się kto jest inicjatorem takiego artykułu, po co ta głupia nagonka. Płacą wam za to czy co? Ogólnie mam w d...e te maski tylko głupcy je noszą i trują swój organizm co2. Hipokryzja pisu jest porażająca na każdym kroku aż się chce żygać.
Mam nadzieję, że Władze naszego Miasta i Powiatu nie dopuszczą do pracy niezaszczepionych Nauczycieli, bo w razie przymusowej kwarantanny będziemy się sądzić, analogicznie jak zakażony w szpitalu Pacjent.
~~Bury Ognik niezalogowany 29 lipca 2021r. o 21:22
~~Iga napisał(a): Mam nadzieję, że Władze naszego Miasta i Powiatu nie dopuszczą do pracy niezaszczepionych Nauczycieli, bo w razie przymusowej kwarantanny będziemy się sądzić, analogicznie jak zakażony w szpitalu Pacjent.
Do psychologa i to szybko . Leczyć się . Maseczki które nic nie dają i antidotum za które producent noe chcę brać odpowiedzialności .
Proszę panstwa .
Byłem na wakacjach (jak znaczna część Polaków), i jak było miło widzieć ludzi bez maseczek . Naprawdę tłumy bez maseczek . A wy ...cie w gacie bo media straszą następną falą . Pomyślcie , jak by w mediach nie gadali o plandemii to ilu z was by wiedziało że coś się dzieje .
Myślicie ??
Władza robi z wami co chce .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.