~~Ja napisał(a): Proszę panstwa .
Byłem na wakacjach (jak znaczna część Polaków), i jak było miło widzieć ludzi bez maseczek . Naprawdę tłumy bez maseczek . A wy kupczycie w gacie bo media straszą następną falą . Pomyślcie , jak by w mediach nie gadali o plandemii to ilu z was by wiedziało że coś się dzieje .
Myślicie ??
Władza robi z wami co chce .Zastosowana autokorekta
~~Bury Ognik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iga napisał(a): Mam nadzieję, że Władze naszego Miasta i Powiatu nie dopuszczą do pracy niezaszczepionych Nauczycieli, bo w razie przymusowej kwarantanny będziemy się sądzić, analogicznie jak zakażony w szpitalu Pacjent.
Do psychologa i to szybko . Leczyć się . Maseczki które nic nie dają i antidotum za które producent noe chcę brać odpowiedzialności .
~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Wystarczy wejść do dowolnego sklepu w Bolcu lub przychodni np. Biomed na Piaskowej, by zobaczyć baranów, w tym rejestratorki bez maseczek. Baranów nie sieją, sami rosną. Szkoda, że policja nie przejdzie się wypisać setki mandatów...
~~Iga napisał(a): Mam nadzieję, że Władze naszego Miasta i Powiatu nie dopuszczą do pracy niezaszczepionych Nauczycieli, bo w razie przymusowej kwarantanny będziemy się sądzić, analogicznie jak zakażony w szpitalu Pacjent.
~~Bolecnauta napisał(a): warto nosić maseczki, czwarta fala tuż tuż
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): warto nosić maseczki, czwarta fala tuż tuż
Mam nadzieję że się utopisz
~~Iliowobłękitny Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): warto nosić maseczki, czwarta fala tuż tuż
Mam nadzieję że się utopisz
A Ty zarazisz?