~~Ołowianoniebieski Hebe niezalogowany 30 lipca 2021r. o 6:21
~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Wystarczy wejść do dowolnego sklepu w Bolcu lub przychodni np. Biomed na Piaskowej, by zobaczyć baranów, w tym rejestratorki bez maseczek. Baranów nie sieją, sami rosną. Szkoda, że policja nie przejdzie się wypisać setki mandatów...
~~Cynobrowy Rozmaryn niezalogowany 30 lipca 2021r. o 7:40
~~Bolecnauta napisał(a): Na olimpiadzie wszyscy Japończycy i zawodnicy niestartujący noszą maseczki. Może wyjaśnisz dlaczego, wszyscy zgłupieli czy co?
Dobrze, że Donald stanowczo jest za obowiązkiem szczepień, bo ten Rząd bojąc się spadku notowań, kosztem zdrowia obywateli ociąga się z podjęciem zdecydowanych decyzji. Ale to już kwestia krótkiego czasu i obowiązek tak jak w wielu już krajach stanie się i u nas faktem.
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany 30 lipca 2021r. o 7:55
~~Bolecnauta napisał(a): Na olimpiadzie wszyscy Japończycy i zawodnicy niestartujący noszą maseczki. Może wyjaśnisz dlaczego, wszyscy zgłupieli czy co?
Ja myślę, że to trafna diagnoza. Ludzie pogłupieli i widać to gołym okiem. Od dawna wiadomo, że szmaty na twarzy nic nie chronią, o czym mówił kiedyś Szumowski, a teraz potwierdzają coraz nowe wyniki badań. Jasno też powiedzieli o co chodzi w noszeniu szmaty na twarzy obecni rządzący - chodzi o uczenie ludzi, aby wykonywali nawet najgłupsze polecenia władz. Taka tresura.
Jakie maseczki ?
Jesienią w jednym ze sklepów motoryzacyjnych widziałem jak Właściciel tego sklepu siedzi za ladą i obsługuje Klientów w kurtce i czapce. Zapewne z gorączka, ale robi interes, a to że przy tym zaraża dziesiątki czy setki ludzi ma głęboko w .........
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.