Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drożyzna zjada nasze oszczędności i dochody, inflacja we wrześniu wynosiła 5,8% i jest najwyższa od dwudziestu lat, aż strach pomyśleć, co będzie w grudniu
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
17 października 2021r. o 12:46
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?

A nie powiedzieli tobie dlaczego musisz czekać, bo mi powiedzieli dlaczego jest mniejsza produkcja, coś mi mi się zdaje, że ty w ogóle nie byłeś w żadnym salonie tylko uprawiasz propagandę. A tak swoją drogą to są jeszcze gdzie nie gdzie wyprzedaże poprzedniego rocznika.

I co wyprany propagandowy pacynie na inne odpowiadasz uprawiają propagandę a na moje merytoryczne pytanie to już nie, czyli z tego wynika,że w D byłeś a jedynie jesteś pospolitym pacynem , łykaczem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladolawendowa Rezeda niezalogowany
17 października 2021r. o 13:10
Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?

A nie powiedzieli tobie dlaczego musisz czekać, bo mi powiedzieli dlaczego jest mniejsza produkcja, coś mi mi się zdaje, że ty w ogóle nie byłeś w żadnym salonie tylko uprawiasz propagandę. A tak swoją drogą to są jeszcze gdzie nie gdzie wyprzedaże poprzedniego rocznika.
I co wyprany propagandowy pacynie na inne odpowiadasz uprawiają propagandę a na moje merytoryczne pytanie to już nie, czyli z tego wynika,że w D byłeś a jedynie jesteś pospolitym pacynem , łykaczem.

Czekasz odpowiedzi więc Ci odpowiem ale w kulturalny sposób. Mnie nie interesują wyprzedaże poprzedniego rocznika. Zbliża się koniec roku i chcę samochód nowy!!!. Rocznik 2021. Ale po zebraniu informacji okazuje się że w obecnej chwili termin realizacji mojego wybranego modelu to sierpień przyszłego roku. A tak na marginesie to nie jestem zwolennikiem żadnej partii bo wszyscy są siebie warci. To tacy jak Ty tego nie chcą widzieć i agresywnie agitują swoje poglądy Pozdrawiam mimo wszystko.
~~Turkusowy Lilak niezalogowany
17 października 2021r. o 13:19
~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?

Czekasz odpowiedzi więc Ci odpowiem ale w kulturalny sposób. Mnie nie interesują wyprzedaże poprzedniego rocznika. Zbliża się koniec roku i chcę samochód nowy!!!. Rocznik 2021. Ale po zebraniu informacji okazuje się że w obecnej chwili termin realizacji mojego wybranego modelu to sierpień przyszłego roku. A tak na marginesie to nie jestem zwolennikiem żadnej partii bo wszyscy są siebie warci. To tacy jak Ty tego nie chcą widzieć i agresywnie agitują swoje poglądy Pozdrawiam mimo wszystko.

A nie chcesz kupić elektryka ? Krzywa morda ich milion wyprodukował .
17 października 2021r. o 13:38
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?

Nie odpowiedziałeś na podstawowe pytanie dlaczego musisz czekać? przypomnę że uzasadniłeś to brakiem zubożenia ,, To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa? '' A tak swoją drogą, w którym momencie wykazałem się brakiem kultury? bo bo pacynka czy łykaczem - stosowanie takich słów do niestosownych się nie zaliczają. Po mimo wszystko również życzę miłej niedzieli.
~~Bladolawendowa Rezeda niezalogowany
17 października 2021r. o 14:34
Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?

Nie odpowiedziałeś na podstawowe pytanie dlaczego musisz czekać? przypomnę że uzasadniłeś to brakiem zubożenia ,, To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa? '' A tak swoją drogą, w którym momencie wykazałem się brakiem kultury? bo bo pacynka czy łykaczem - stosowanie takich słów do niestosownych się nie zaliczają. Po mimo wszystko również życzę miłej niedzieli.

Krótko bo szkoda mi pięknej pogody tracić na pisaninę . W pierwszym półroczu tego roku sprzedano o 32,5 % samochodów wiecej niż w roku ubiegłym. W śród nabywców indywidualnych wzrost wyniósł 12,5 %. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa? Oczywiscie zgadzam się że są duże dysproporcje w poziomie życia i bieda istnieje. Ale tak się składa, że ja pamiętam czasy gdzie Mama dzieliła 1 pomarańczę na 4 części by nas dzieci podzielić. Dzisiaj obserwuję dzieci w markowych ciuchach, z tabletami w ręku, chwalących się gdzie to nie byli za granicą na wczasach i który to już raz, Ja byłem z zakładu rodziców 1 raz w Stegnie. Dzisiaj młodzież do szkół średnich swoimi samochodami przyjeżdża. Nie mówiąc co się dzieje nocami pod dyskotekami. Także nie mów mi tu o zubożeniu społeczeństwa zwłaszcza w ostatnim okresie podkreślając jak to ci niedobrzy rządzący drenują nasze kieszenie. Po prostu nasze wymagania wzrosły i jakiekolwiek ograniczenie spotyka się ze sprzeciwem. A świat zwłaszcza teraz po ...ndemii zwariował i nigdzie nie ma tak dobrze żeby ludzie byli zadowoleni. Inna sprawa, że ludzie przestali się już z czegokolwiek cieszyć. Narzekają najwięcej ci co najwięcej posiadają.

Zastosowana autokorekta

17 października 2021r. o 14:53
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?

Krótko bo szkoda mi pięknej pogody tracić na pisaninę . W pierwszym półroczu tego roku sprzedano o 32,5 % samochodów wiecej niż w roku ubiegłym. W śród nabywców indywidualnych wzrost wyniósł 12,5 %. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa? Oczywiscie zgadzam się że są duże dysproporcje w poziomie życia i bieda istnieje. Ale tak się składa, że ja pamiętam czasy gdzie Mama dzieliła 1 pomarańczę na 4 części by nas dzieci podzielić. Dzisiaj obserwuję dzieci w markowych ciuchach, z tabletami w ręku, chwalących się gdzie to nie byli za granicą na wczasach i który to już raz, Ja byłem z zakładu rodziców 1 raz w Stegnie. Dzisiaj młodzież do szkół średnich swoimi samochodami przyjeżdża. Nie mówiąc co się dzieje nocami pod dyskotekami. Także nie mów mi tu o zubożeniu społeczeństwa zwłaszcza w ostatnim okresie podkreślając jak to ci niedobrzy rządzący drenują nasze kieszenie. Po prostu nasze wymagania wzrosły i jakiekolwiek ograniczenie spotyka się ze sprzeciwem. A świat zwłaszcza teraz po kupczyndemii zwariował i nigdzie nie ma tak dobrze żeby ludzie byli zadowoleni. Inna sprawa, że ludzie przestali się już z czegokolwiek cieszyć. Narzekają najwięcej ci co najwięcej posiadają. Zastosowana autokorekta

O widzę że byłeś w Toyocie bo ona ma wzrost sprzedaż ok. 30 %, jest właścicielem azjatyckich zakładów produkujących podzespoły elektroniczne / tu jest odpowiedź na moje pytanie /. Natomiast inaczej jest z innymi markami.
https://strefainwestorow.pl/artykuly/analizy/20210817/kryzys-polprzewodnikow-branza-automotive
~~pis to zdrajcy i oszuści niezalogowany
17 października 2021r. o 15:04
Jednoosobowe firmy które ciężko pracują i nie korzystają z pisowskiego programu "Cześć wujku załatw mi pracę w spółce skarbu państwa" stracą najwięcej w programie "nowy wał" bo dla darmozjada, mlaskacza, tchórza i brudasa są cwaniakami.

Prawdziwe cwaniaki są w pisie i w spółkach skarbu państwa !
~~JACUZZA niezalogowany
18 października 2021r. o 5:30
Pracowałem w Polsce za 14 złotych, teraz pojechałem do Niemiec za 14 euro. No to prosty przelicznik jak u nas po 6 zł to tam musiałoby być po 6 euro.Albo u nas by było po 1,5 złotego tak jak w Niemczech po 1,5 euro. Czy ktoś jeszcze mi powie że mamy tańsze paliwo niż Niemcy. Czy Niemcy zgodziliby się na paliwo po 6 euro. Raczej nie. Zaraz by były strajki w całym kraju. A w Polsce cisza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.