~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.
A co ty Quźwa tam biedaku robiłeś i na co narzekałeś ? wstydu nie masz przygłupie .
Czytaj matole ze zrozumieniem. Ja nie narzekam.
Matoł to ciebie zrobił i w dodatku z prostytutką !
~~zbynek napisał(a): Jarosław Kaczyński zadeklarował, że jest gotowy na debatę z liderem Platformy Obywatelskiej Donaldem Tuskiem.
Prezes Prawa i Sprawiedliwości uważa jednak, że jest to możliwe tylko wtedy, jeśli były premier wezwie do zaniechania korzystania z tzw. ośmiu gwiazdek, za którym kryje się wulgarne hasło wykorzystywane podczas antyrządowych manifestacji.
,,Przepraszam, Jarku. A teraz datę i miejsce debaty poproszę. Z góry dziękuję" - napisał w mediach społecznościowych Donald Tusk , zdradziecka morda i element animalny .Nie to co Naszczalnik chodząca kultura , krynica prawdy i uczciwości ,katolik niezłomny.