~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?
~~Starozłoty Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?
To ten sam proces niszczenia gospodarki. Przykro, że tego nie rozumiesz. Problem nie w tym, że tylu chce kupić tylko,. w tym, że są problemy z wyprodukowaniem.
~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?
I ty naiwnie uważasz, ze powodem tego jest ogromne zainteresowanie Polaków nowymi samochodami?? ;)
Nie, to tylko etap tzw. "Wielkiego resetu", którego jednym z elementów jest m.in. sztucznie wprowadzona pandemia covid.
W tej chwili zaczyna brakować na całym świecie wszystkiego: samochodów, podzespołów komputerowych, nawozów, paliw, a niedługo również żywności.
Ale możni tego świata znajdą na to najlepsze rozwiązanie. Dla kogo najlepsze? Raczej nie dla nas :)
~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Rezeda napisał(a): A ja na kupno nowego samochodu muszę czekać rok. To jak to jest z tym zubożeniem społeczeństwa?
I ty naiwnie uważasz, ze powodem tego jest ogromne zainteresowanie Polaków nowymi samochodami?? ;)
Nie, to tylko etap tzw. "Wielkiego resetu", którego jednym z elementów jest m.in. sztucznie wprowadzona pandemia covid.
W tej chwili zaczyna brakować na całym świecie wszystkiego: samochodów, podzespołów komputerowych, nawozów, paliw, a niedługo również żywności.
Ale możni tego świata znajdą na to najlepsze rozwiązanie. Dla kogo najlepsze? Raczej nie dla nas :)
I z tym się całkowicie zgodzę. Czyli chodzi o cały świat a nie o PIS i Kaczyńskiego jak to niektórzy z uporem tu wmawiają.
To już za złodziejstwo pisowskie nie odpowiada Tusk tylko cały świat?!