Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drożyzna zjada nasze oszczędności i dochody, inflacja we wrześniu wynosiła 5,8% i jest najwyższa od dwudziestu lat, aż strach pomyśleć, co będzie w grudniu
~~cccp niezalogowany
2 października 2021r. o 19:57
~~Krasny Złocień napisał(a):
Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.

Przygłupie tydzień temu za 200 zł mogłeś dojechać z Bolesławca do Kołobrzegu a w tym tygodniu paliwa zabraknie ci pod Szczecinem .
Ale po co ja mam jechać do Kołobrzegu?

Czy ja ci napisałem ,że masz jechać do Kołobrzegu napisałem że mógł byś dojechać ,równie dobrze możesz za te 200 zł jeździć w koło komina .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krasny Złocień niezalogowany
2 października 2021r. o 20:24
~~cccp napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.

Przygłupie tydzień temu za 200 zł mogłeś dojechać z Bolesławca do Kołobrzegu a w tym tygodniu paliwa zabraknie ci pod Szczecinem .

Czy ja ci napisałem ,że masz jechać do Kołobrzegu napisałem że mógł byś dojechać ,równie dobrze możesz za te 200 zł jeździć w koło komina .

I teraz popatrzcie wszyscy jak łatwo na tym forum zrobić gościa w wała.
~~Bolo niezalogowany
2 października 2021r. o 20:31
Pocałujta Misia w dupę !
~~ccc niezalogowany
2 października 2021r. o 20:36
~~Krasny Złocień napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.

I teraz popatrzcie wszyscy jak łatwo na tym forum zrobić gościa w wała.

Sam się robisz w hu-ja
~~Wyborca PO niezalogowany
2 października 2021r. o 20:39
~~cccp napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.

Na dachu?
~~cccp niezalogowany
2 października 2021r. o 22:54
~~Wyborca PO napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.

Na dachu?

Cepie w piwnicy .
~~Olo niezalogowany
3 października 2021r. o 4:03
Nie ma inflacji w Polsce ,towary tanieją ,to opozycja kłamie, że wszystko drożeje. Oglądajcie tvp1 tam się dowiecie ,że w Polsce są same sukcesy .Wszyscy krzyczą że są podwyżki a my wyborcy Pis cieszymy się ,bo właśnie staniały lokomotywy i spychacze ,nasz rząd dba o nas jak ojciec najlepszy a Duda nie narzeka. Przyznał sobie podwyżkę - 40%. ZAWSZE SKROMNY!
~~klucznick niezalogowany
3 października 2021r. o 6:38
gaz LPG w ciągu kilku dni z 2,78zł na 3,11zł,a co tam żeby się lepiej żyło,a od 1 grudnia mandat za np brak przeglądu wyniesie 30 000 zł i co ty nędzny człowieczku zrobisz? znowu zagłosujesz na Pisz,bo dadzą znowu jakiś +plus,a kto za ciebie zapłaci mandat?a bank przecież ,to w ratach na 3 lata to będzie jakieś 36 000 zł plus odsetki.i w taki oto sposub zniknie cała twoja kasa i zamiast lecieć na lazurowe wybrzeże ,będziesz latał do banku raty spłacać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza