~~Krasny Złocień napisał(a):Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
Przygłupie tydzień temu za 200 zł mogłeś dojechać z Bolesławca do Kołobrzegu a w tym tygodniu paliwa zabraknie ci pod Szczecinem .
Ale po co ja mam jechać do Kołobrzegu?
Czy ja ci napisałem ,że masz jechać do Kołobrzegu napisałem że mógł byś dojechać ,równie dobrze możesz za te 200 zł jeździć w koło komina .
~~cccp napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
Przygłupie tydzień temu za 200 zł mogłeś dojechać z Bolesławca do Kołobrzegu a w tym tygodniu paliwa zabraknie ci pod Szczecinem .
Czy ja ci napisałem ,że masz jechać do Kołobrzegu napisałem że mógł byś dojechać ,równie dobrze możesz za te 200 zł jeździć w koło komina .
I teraz popatrzcie wszyscy jak łatwo na tym forum zrobić gościa w wała.
~~Krasny Złocień napisał(a):Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
I teraz popatrzcie wszyscy jak łatwo na tym forum zrobić gościa w wała.
Sam się robisz w hu-ja
~~cccp napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
Na dachu?
~~Wyborca PO napisał(a):Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~cccp napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
Na dachu?
Cepie w piwnicy .