~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.
~~Różowa Alstremeria napisał(a): człowieku ,tym wpisem ,odpłynąłeś TOTALNIE (zapomniałeś że do piwa też dodawany jest CUKIER)
~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.
A co ty Quźwa tam biedaku robiłeś i na co narzekałeś ? wstydu nie masz przygłupie .
~~Różowa Alstremeria napisał(a): Jukka czy dziecku na słodką bułkę nie dasz ? bo wprowadzono podatek ,paliwa nie kupisz bo podrożało (wzrost cen z tym związany w sklepach)