Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drożyzna zjada nasze oszczędności i dochody, inflacja we wrześniu wynosiła 5,8% i jest najwyższa od dwudziestu lat, aż strach pomyśleć, co będzie w grudniu
~~Różowa Alstremeria niezalogowany
3 października 2021r. o 19:12
człowieku ,tym wpisem ,odpłynąłeś TOTALNIE (zapomniałeś że do piwa też dodawany jest CUKIER)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
3 października 2021r. o 19:15
~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.

Nie narzekają bo nie jeżdżą do Szklarskiej wypasionymi furami tylko klepią biedę w domowym zaciszu i jedzą chleb z margaryną .

~~Rudawobrązowa Jukka niezalogowany
3 października 2021r. o 19:19
~~Różowa Alstremeria napisał(a): człowieku ,tym wpisem ,odpłynąłeś TOTALNIE (zapomniałeś że do piwa też dodawany jest CUKIER)

A co ma piernik do wiatraka? Ja piszę o napojach energetycznych nie o piwie. Podatek cukrowy miał za zadanie ograniczyć spożycie takich niezdrowych napoi poprzez podwyżkę cen. I co ? Ograniczył.? Nie. Bo rodziców stać by dziecku dawać coraz większe kieszonkowe. I o tym tu piszę a nie o spożyciu piwa.
~~xyz niezalogowany
3 października 2021r. o 19:19
~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.

A co ty Quźwa tam biedaku robiłeś i na co narzekałeś ? wstydu nie masz przygłupie .
3 października 2021r. o 19:23
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowa Jukka napisał(a): Byłem dzisiaj w Szklarskiej i widziałem tłumy tych oskubanych oraz i fury. Szpilki nie szło włożyć na parkingi. Wczoraj dyskutowaliśmy w gronie przyjaciół. Jedni wrócili z rejsu po Morzy Śródziemnym, narzekają. Drudzy kupili córce ,świeżo upieczonej studentce, mieszkanie we Wrocławiu- narzekają. Trzecia para kupiła rowery za kasę dobrego samochodu - narzekają. Nie wchodziłem zbytnio w dyskusję bo nie lubię politykować, ale tak sobie pomyślałem, że to społeczeństwo w dość krótkim czasie kompletnie ześwirowało. Co nie zmienia faktu że są ludzie naprawdę biedni. Ale oni raczej nie narzekają.

A co ty Quźwa tam biedaku robiłeś i na co narzekałeś ? wstydu nie masz przygłupie .

Czytaj matole ze zrozumieniem. Ja nie narzekam.
~~Różowa Alstremeria niezalogowany
3 października 2021r. o 19:47
Jukka czy dziecku na słodką bułkę nie dasz ? bo wprowadzono podatek ,paliwa nie kupisz bo podrożało (wzrost cen z tym związany w sklepach)
3 października 2021r. o 20:06
~~Różowa Alstremeria napisał(a): Jukka czy dziecku na słodką bułkę nie dasz ? bo wprowadzono podatek ,paliwa nie kupisz bo podrożało (wzrost cen z tym związany w sklepach)

Mnie nie chodzi o to że coś podrożało. Bo podrożało. I to jest fakt. Mnie chodzi o to że w rozmowach ludzie już tak strasznie narzekają że aż uszy więdną. I narzekają przede wszystkim ci , którym się naprawdę dobrze powodzi. Nie potrafią się cieszyć z tego co posiadają, że zdrowie im dopisuje , tylko stale marudzenie. Więcej uśmiechu i optymizmu.
~~Bolecnauta niezalogowany
3 października 2021r. o 20:17
Jak chcesz być optymistą, jak brakuje ci pieniędzy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza