~~Bursztynowa Wiśnia napisał(a): A kto namówił Merkel żeby dzwoniła do Putina i Łukaszenki?
Czyżby "szpieg z krainy deszczowców"? na urlopie.
~~Bursztynowa Wiśnia napisał(a): A kto namówił Merkel żeby dzwoniła do Putina i Łukaszenki?
~~zawsze dziewica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowa Cieszynianka napisał(a): Jak na razie 1:0 dla Łukaszenki (700 milionów euro od unii na tzw . migrantów-a my dalej machamy szabelką dla nas na wzmocnienie granicy 0 euro). Niech żyje pis jedyna i nieomylna nam jaśniejąca.
Twoja bezdenna głupota jest sprzeczna z konstytucją ,, "Z satysfakcją przyjąłem decyzję Komisji Europejskiej dot. przekazania 700 tys. euro dla organizacji międzynarodowych i humanitarnych na pomoc dla migrantów na granicy po stronie Białorusi" - poinformował szef ministerstwa spraw wewnętrznych i administracji Mariusz Kamiński.
"Z satysfakcją przyjąłem decyzję Komisji Europejskiej dot. przekazania 700 tys. euro dla organizacji międzynarodowych i humanitarnych na pomoc dla migrantów na granicy po stronie Białorusi. Traktuję to jako odpowiedź na apel MSW Polski, Austrii, Litwy, Łotwy i Estonii wzywający do podjęcia natychmiastowych działań przez te organizacje" - napisał w środę na Twitterze szef MSWiA.
Wiesz ile warte są dla mnie słowa ministra Mariusza Kamińskiego tyle co g.u.w.n.o w klozecie to nie mój minister tylko wasz więc łykaj to bez zastanowienia. Bez wątpliwości dla Łukaszenki już 2:0 uznały go ważne persony polityczne świata i to jest nie wątpliwy jego i Putina sukces a pis-owcom wiatr w oczy , wrócą bieżące problemy w kraju -niech żyje jedyna i nieomylna -skąd my to znamy?