Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czwarta fala pandemii w Polsce przyspiesza, przybywa pacjentów w szpitalach, Ostatniej doby w Polsce zmarło 370 osób z COVID-19
~~M21VV2 niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:07
Ostrzegałem,mówiłem,szczepta się,a do Was jak grochem o ścianę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:11
Rozumiem że jest pan uznanym autorytetem wirusologiem?
~~Lukasz niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:15
Jakie to ja muszę mieć szczęście i moi znajomi a także znajomi znajomych ,że mimo takich cyfr przerażających nie znamy nikogo kto bezpośrednio ucierpiał z powodu tego covid. Pomijam osoby którym wklepano covid a mają anginę i do nich zaliczam się ja. Znam za to osoby które zaszczepiły się i w żaden sposób tego nie oceniam ale same mówią że trzeciej i kolejnej dawki już nie przyjmą bo czują się jak zwierzęta w temacie szczepień .
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:22
~~Lukasz napisał(a): Jakie to ja muszę mieć szczęście i moi znajomi a także znajomi znajomych ,że mimo takich cyfr przerażających nie znamy nikogo kto bezpośrednio ucierpiał z powodu tego covid. Pomijam osoby którym wklepano covid a mają anginę i do nich zaliczam się ja. Znam za to osoby które zaszczepiły się i w żaden sposób tego nie oceniam ale same mówią że trzeciej i kolejnej dawki już nie przyjmą bo czują się jak zwierzęta w temacie szczepień .

Dokładnie
~~Płoworudy Berberys niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:37
~~M21VV2 napisał(a): Ostrzegałem,mówiłem,szczepta się,a do Was jak grochem o ścianę

ciebi też rozliczą za to namawianie.
Znam już dziesiątki zaszc
zepionych osób, które chorują.
~~M21VV2 niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:38
~~Płoworudy Berberys napisał(a):
Ktoś napisał: ~~M21VV2 napisał(a): Ostrzegałem,mówiłem,szczepta się,a do Was jak grochem o ścianę

ciebi też rozliczą za to namawianie.
Znam już dziesiątki zaszc
zepionych osób, które chorują.

Postępuje zgodnie z nauką i swoim sumieniem.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
18 listopada 2021r. o 12:42
~~M21VV2 napisał(a):

Nauką? Naukowcy, którzy nie biorą kasy od koncernów dokładnie mówią dlaczego te szczepionki są tak niebezpieczne. Przede wszystkim przyczyniają się do szybszej mutacji wirusa. A to tylko jedno z zagrożeń.
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 12:52
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~M21VV2 napisał(a):

Nauką? Naukowcy, którzy nie biorą kasy od koncernów dokładnie mówią dlaczego te szczepionki są tak niebezpieczne. Przede wszystkim przyczyniają się do szybszej mutacji wirusa. A to tylko jedno z zagrożeń.

Zapewne robisz własne badania , , przedstaw dowody na swoje " rewelacyjne " twierdzenia .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy