~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Zapewne robisz własne badania , , przedstaw dowody na swoje " rewelacyjne " twierdzenia .
Podobnie mógłbym napisać o tobie.
Ty masz swoje autorytety naukowe, ja mam swoje.
Różnica między nimi jest taka że twoi biorą kasę od koncernów a moi nie. Którym więc bardziej można wierzyć?
Moje autorytety naukowe opracowały szczepionkę , moje autorytety naukowe nadal prowadzą badania nad skutecznością i okresem ochronnym po szczepieniu . Na bieżąco publikują wyniki badań i w zależności od nich podejmują decyzję o sposobie zapobiegania zakażeniom .
Moje autorytety to lekarze profesorowie pracujący z chorymi na covid .
Twoje to zapewne ci co zajmują się krytyką wszystkiego i wszystkich , to coś tak jak wy tu na forum .
Dopisane 18.11.2021r. o godz. 13:23:
Co do koncernów , średnia cena jednej dawki szczepionki to 20 $ , obecnie jest opracowany lek na covid do leczenia we wczesnej fazie covida , jego cena pięciodniowej kuracji to 700$ .
Nasz rząd spodziewa się pierwszej dostawy ok. połowy grudnia , ma być jak szczepionka refundowana z naszych podatków .
Wygląda na to że koncerny zrobią wielkie majątki na antyczszepionkowcach , chory przyjmie lek nie patrząc że te leki też są dopuszczone do obrotu warunkowo .