Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

13.12.1981 KTO PAMIĘTA ???

14240
M21W2
14 grudnia 2021r. o 15:47
~~ZK Polska , Ciebie stawiam w jednym szeregu z Piotrowiczem i Kryże , oni nigdy nie powinni być kim byli i są , Ty biedaku nie powinieneś bredzić aby tylko zaistnieć na forum .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoczerwony Złotlin niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 15:51
Wy się jakimiś 13 grudniem przejmujcie , a janda mówi że jej brakuje na chleb i musi mrozić w zamrażarce .
~~ZK Polska niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 16:05
M21W2 napisał(a): ~~ZK Polska , Ciebie stawiam w jednym szeregu z Piotrowiczem i Kryże , oni nigdy nie powinni być kim byli i są , Ty biedaku nie powinieneś bredzić aby tylko zaistnieć na forum .

Lucek ,a kto ich tam powsadzał ? myślisz ze to wbrew oszczanemu ,on nic o tym nie wie ?
22258
#Horus nieaktywny
14 grudnia 2021r. o 17:38
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): nie chce mi się jak każdego roku coś tam komuś udowadniać ...
ten temat wraca tu co rok i nie wnosi nic nowego podobnie jak to bywa z Helloween czy Walentynkami ...
a moje zdanie jest niezmienne ...

ciekawe...
''...takich jak ja o udokumentowanej przeszłości jest ok . 15 300 z tego jeszcze żyje ok . 12300 .
Są jeszcze tysiące bezimiennych , nie myślisz że to mało w porównaniu do 10 mln .''

oto prawdziwy obraz jak po latach ludzie przejrzeli na oczy kto i do czego i wykorzystał ...
tu można przypomnieć słowa Pattona ...

''nikt nigdy nie wygrał wojny ginąc za swój kraj ... wygrywa się sprawiając że ten drugi sukinsyn zginął za własny ''

i patrząc dzisiaj na to co stało się z Polską przez te wszystkie lata warto się zastanowić kto wygrał a kto zginął ...

Wygrali ci 15300 plus tysiące bezimiennych

nie pieprz lucuś ...nie pieprz...
było takich jak wspomniałeś 10 000 000 a zostało 15 000 wiernych klakierów...
takich jak ty ...
policz sobie kmiotku różnicę i wyjdzie ci ilu wygrało ...

a tak na marginesie zapytam ...
wklejasz tu z upodobaniem zdjęcia spod pomniczków a możesz jakieś swoje zdjęcie z interny? hahaha
14240
M21W2
14 grudnia 2021r. o 19:02
Horus , dawaj następne nazwisko solidarucha , Geremek , kto następny .
Ty z upodobaniem o mnie , jednym z 9994000 dla których brakło obozów .
Januszku obozy były dla przywódców , do szeregowych jak w Kopalni Wujek strzelali ukryci za czołgami .
Pała z historii - ucz się Januszku .
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
14 grudnia 2021r. o 19:12
M21W2 napisał(a): Horus , dawaj następne nazwisko solidarucha , Geremek , kto następny .
Januszku obozy były dla przywódców , do szeregowych jak w Kopalni Wujek strzelali ukryci za czołgami .

A ty teraz stoisz tam gdzie stali ci żołnierze. I strzelasz do tych którzy nie chcą podporządkować się władzy.
14240
M21W2
14 grudnia 2021r. o 19:26
Bławatkowa Wierzba jest pod ochroną , władza nie pozwala bo niej strzelać .
22258
#Horus nieaktywny
14 grudnia 2021r. o 20:02
M21W2 napisał(a): Horus , dawaj następne nazwisko solidarucha , Geremek , kto następny .

wiem ...
twoja ''historia'' jest barwniejsza ...wręcz ociera się o własną martyrologię ...;D
ojej ...biedny ty...zabrakło ci miejsca i przez to stan wojenny przesiedziałeś w domku?
o ile pamiętam to wszystkich internowanych było niecałe dziesięć tysięcy...
wszyscy oni to ''przywódcy''? ;D
dla mkkwacza też ''zabrakło miejsca'' ? :D ? a przecież chce udowadniać wszystkim jakim to on był ''opozycjonistą'' ;D
nawet pierdzieli kocopoły o tym jak gdzieś tam zakładał cos tam...
tylko jakoś nikt inny nie przypomina sobie takiego faktu ...;D
a może ty coś wiesz gdzie ?
a skoro już o Wujku...który z przywódców tamtego strajku zginął?

jaką ''historię '' tu chcesz ludziom wciskać?
i ty kmiocie chcesz mnie uczyć historii?
twojej zakłamanej?.. z taką to ruszaj do ocicowej remizy...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza