Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 22:20
M21W2 napisał(a): Januszku oszuście , zanim cokolwiek tobie odpowiedziałem poinformowałem PanaM o tym co napiszę .

Zostawił mi wolną rękę , do czasu jak mi nie udowodniłeś że zdał tobie relacje z rozmowy ze mną w cztery
oczy uciekałem od tematu .
Jak by zaprzeczył temu co piszę podałbym co napisał własnoręcznie , teraz jest to tylko sprawa między mną a tobą .
Są tylko dwie opcje , nie wracaj do tematu lub zgoda na publikacje na czyje konto poszła kasa za twoją fuchę .
.

no proszę ...uzgadniacie zeznania? ;D dlaczego mnie jako ''oskarżonemu'' ;D PanM niczego nie próbuje wyjaśnić?
boi się prawdy? boi się że nie kupi sobie tańszych truskawek na dżemiki? ;D
a skoro napisał coś ''własnoręcznie '' to jaki masz problem głupi kmiocie by to tutaj opublikować?
potrzebujesz na to mojej zgody?
może skoro on to napisał jego pytaj o zgodę? wtedy zobaczymy na jakiego ''słupa'' sam wystawił jakąś fakturkę...;D
......kto podpisał tą fakturę? ;D
jeszcze łajzo napisz że ja...hahaha

jest to trzecia opcja o której dupku zapomnialeś ...;D

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowy Przebiśnieg niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 23:05
Jakiś szarlatan antyszczepionkowy wymyślił i na Twitterze napisał iż jego teoria to te wszystkie zgony są zmanipulowane
By uzyskać narządy do przeszczepów , to już nawet przebił swoją głupotą Morusa ,PiS -PO-PRL i innych sfiksowanych
, o kuźwa twoja mać ,to teraz wiem czemu Morusa Covid nie rusza jego narządy się do niczego nie nadają , a zwłaszcza mózg
………………D
~~Brązowy Przebiśnieg niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 23:13
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku oszuście , zanim cokolwiek tobie odpowiedziałem poinformowałem PanaM o tym co napiszę .

Zostawił mi wolną rękę , do czasu jak mi nie udowodniłeś że zdał tobie relacje z rozmowy ze mną w cztery
Jak by zaprzeczył temu co piszę podałbym co napisał własnoręcznie , teraz jest to tylko sprawa między mną a tobą .
Są tylko dwie opcje , nie wracaj do tematu lub zgoda na publikacje na czyje konto poszła kasa za twoją fuchę .
.

no proszę ...uzgadniacie zeznania? ;D dlaczego mnie jako ''oskarżonemu'' ;D PanM niczego nie próbuje wyjaśnić?
a skoro napisał coś ''własnoręcznie '' to jaki masz problem głupi kmiocie by to tutaj opublikować?
może skoro on to napisał jego pytaj o zgodę? wtedy zobaczymy na jakiego ''słupa'' sam wystawił jakąś fakturkę...;D

Zastosowana autokorekta

Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku oszuście , zanim cokolwiek tobie odpowiedziałem poinformowałem PanaM o tym co napiszę .

.

Zastosowana autokorekta

Morus to teraz zawiodłeś mnie na całej lini ,tak wierzyłem w ciebie , żeś kryształowy
a okazało się żeś krętacz i oszust podatkowy , jak tu wierzyć komukolwiek ,
Pójdziesz na starość w pasiaki…………D
I sprawdzi się przesłanie forumowicza „Karma wraca”
Chyba nam Śp.Piotrek pomaga ……………D

~~Humorek niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 23:22
Faryzeusz to ty taki mały „Fraudator”
:):)
~~Precz z cenzurą niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 23:48
WOJSKO I POLICJA SIĘ BUDZI MA TEŻ DOŚĆ KŁAMSTW SEGREGACJI I ZBRODNICZYCH WYSZCZEPIEŃ
Stowarzyszenie Żołnierzy i Policjantów "Brońmy Munduru" ,wystąpienie przedstawicieli na konferencji Polska w dobie bezprawia
https://youtu.be/iHx-IMMv-Rk?t=163
a tutaj strona stowarzyszenia na której zobaczycie list otwarty Policjantów do komendanta głównego Policji
https://bronimymunduru.pl/
~~Urząd Skarbowy niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 8:05
Do czego to covid doprowadza. Lewe faktury na córkę i fuchy bez faktury, kombatanci po 70-tce szaleją na forum, PanM znowu zmienia świat, choć nic dotąd nie zmienił, do gry przywołują zmarłych, zamiast zostawić ich w spokoju, .....
Szaleństwo covidowe ogarnęło wszystkich.

A tymczasem prawdziwe i ważne tematy są na drugim planie.

PS

To kiedy Morus wystawiał lewe faktury ? Morus, ale teraz będzie się działo :)
A MW ewidencjonuje sprzedaż truskawek na kasie fiskalnej?
Prosimy i informacje.

Urząd Skarbowy
~~Bolecnauta niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 8:11
No pięknie. Lucjan aż trze kolanami by coś tu ujawniać a ciekawe czy sam prowadzi odpowiednią książkę bo przecież zatrudnia ludzi i prowadzi sprzedaż truskawek. Ciekawe jest też to że tak gorliwie udziela się poszukiwaniu ,,prawdy'' ale tematy związane z pracami innych pomija milczeniem . Czy dlatego że to jego koledzy?
~~Anty_ciemnogród niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 8:20
"Od dzisiaj, jak zapowiadał resort zdrowia, w wybranych aptekach można za darmo i bez skierowania sprawdzić, czy jesteśmy zakażeni koronawirusem.

- To system, który na razie działa tylko wirtualnie.
Nie znam nikogo, kto by się zgłosił do tego programu
- mówi nam jeden z łódzkich farmaceutów."

99% aptek nie ma możliwości, 10% ma ich - ministrow - w doopie.

Pis_dzielce jak coś wymyślą to wiadomo, że zamieni się w guuuuwno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.